28/7/09

Δεν βάζουν μυαλό. Η σύγκρουση του ΑΚΕΛ με την ελληνική συνείδηση και με την Εθνική Φρουρά συνεχίζεται για 55 χρόνια.

Απομάκρυναν εκπαιδευτές Νεοσυλλέκτων για τα συνθήματα που έδιναν στην εκπαίδευση

Οι «ακελικοί» νεολαίοι (σαν να λέμε σφύριζα Υμηττού ) παραπονέθηκαν στο κόμμα, το κόμμα στην κυβέρνηση και αυτοί στο ΓΓΕΦ.
Τα «παιδιά» του κόμματος δεν μπορούσαν να φωνάξουν το σύνθημα«Ελλάς, Ελλάς, σκέπασε και μας, την Κύπρο σου την όμορφη ποτέ μην την ξεχνάς», γιατί μάτωνε η ψυχούλα της κ.Ρεπούση.

Η κυβέρνηση ( το ΑΚΕΛ) απεφάνθει ότι το σύνθημα ήταν το εθνικιστικό. Το σύνθημα είχε προκαλέσει αντιδράσεις και κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή, όταν είχε εκφωνηθεί από άγημα λοκατζήδων στο προαύλιο του Προεδρικού.

Τα παλαιά συνθήματα των ΛΥΒ , «Τούρκος καλός είναι μόνο ο εχθρός» και «Τούρκος καλός είναι μόνο ο νεκρός», τώρα διαγράφηκαν από το ΓΕΕΦ, αφού κρίνεται ότι αντιστρατεύονται την πολιτική για επανένωση του νησιού και φανατίζουν τους στρατιώτες.
Από το ΚΕΝ Λάρνακας απομακρύνθηκαν τρεις λοχίες και άλλοι τρεις από το ΚΕΝ Πάφου. Στους εκπαιδευτές επιβλήθηκε και πειθαρχική ποινή φυλάκισης..

Οι νεοσύλλεκτοι δεν είναι υποχρεωμένοι να εκφωνούν συνθήματα που τους διατάζουν οι εκπαιδευτές τους και τα οποία βρίσκονται εκτός πάγιας διαταγής, δήλωσε ο Υπουργός 'Αμυνας της Κύπρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: