23/7/09

Και νέες παραβιάσεις στο Αιγαίο

Δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών, αποτελούμενοι συνολικά από 16 αεροσκάφη (τα οκτώ οπλισμένα), προκάλεσαν σήμερα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο δύο παραβάσεις και πέντε παραβιάσεις, ενώ σημειώθηκε μία εμπλοκή.

Τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από την Πολεμική μας Αεροπορία.

«Οι συνεχιζόμενες παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου από την Τουρκία βρίσκονται εκτός των ευρωπαϊκών αρχών και αξιών και ασφαλώς δεν συνάδουν με την ευρωπαϊκή της υποψηφιότητα. Κάθε απόκλιση, εξάλλου, από τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, είναι βέβαιο ότι μεγαλώνει την απόσταση της Τουρκίας από τον ενταξιακό της στόχο».

Είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης σε δηλώσεις που έκανε μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο ομόλογό του Πιέρ Λελλούς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάσθηκαν οι διμερείς σχέσεις, η πορεία εφαρμογής της συνθήκης της Λισαβώνας, οι βαλκανικές εξελίξεις και το μεσανατολικό, κυρίως, όμως, το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.

Ειδικά για το τελευταίο ζήτημα, ο κ. Βαληνάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι η Ελλάδα επισημαίνει την ανάγκη επίδειξης της "ευρωπαϊκής αλληλεγγύης", την προώθηση μέτρων "επείγουσας φύσης" και την εφαρμογή από την Τουρκία της συμφωνίας επαναπροώθησης.

Ο Γάλλος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σημείωσε ότι η επίσκεψή του στην Αθήνα τον βοήθησε "να συνειδητοποιήσει το πρόβλημα της μεταναστευτικής πίεσης που δέχεται η Ελλάδα" και παρατήρησε πως "η ΕΕ δεν μπορεί να αφήσει την Ελλάδα μόνη της στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος".

Αναφερόμενος στη συνέχεια στους 150.000 λαθρομετανάστες που εισήλθαν στη χώρα μας, υπογράμμισε ότι "πρέπει να τεθούν τα κατάλληλα ερωτήματα στην Τουρκία και να εξεταστεί ένα σύστημα προστασίας των ελληνικών ακτών", ενώ σημείωσε πως ο ίδιος θα ενημερώσει επί του θέματος τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και τον υπουργό Εξωτερικών.

Ο Πιέρ Λελλούς εξέφρασε τέλος την ιδιαίτερη του χαρά που βρέθηκε στην Αθήνα, την ημέρα που απονεμήθηκε μια τιμητική διάκριση στον Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν από την ελληνική Βουλή, μια εξέλιξη που επιβεβαιώνει τη συνέχιση της μακράς ελληνογαλλικής φιλίας.


σχόλιο δελτιο 11:Το ζήτημα των υπερπτήσεων παραβιάζει συγκεκριμένες διατάξης της ευρωπαικής νομοθεσίας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η υποκρισία των καθυστερημένων αριστερών , η προδοσία για το χρήμα και ο "εθνικισμός που φταίει για όλα"

Ένας τρόπος να υποτάσσεις το θύμα σου είναι να το ζαλίζεις μέχρι να τα χάσει ώστε να σταματήσει να αντιδράει.

Για να ζαλιστεί κανείς θα πρέπει να δεχτεί μία καταιγίδα λανθασμένων μηνυμάτων που θα προκαλέσουν σωρό ψευδαισθήσεων.Για να επιβληθούν οι αδίστακτοι κομμουνιστές του 8% στο υπόλοιπο των Ελλήνων του 92% θα έπρεπε να υπάρχουν ΟΠΛΑ για να χρησιμοποιούνται όπου η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ δεν γινόταν πιστευτή.

Έτσι εφηύραν τον "εφιάλτη" του επερχόμενου φασισμού προκειμένου οι Έλληνες να τους εμπιστευθούν τη διαφύλαξη της "Δημοκρατίας" αλά Στάλιν.

Κι επειδή ΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ και να είναι κανείς, δεν μπορούσε να διανοηθεί ΠΟΙΑ η σύνδεση της λέξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και της λέξης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και τον Στάλιν... τον λόγο είχε η βία. Κι έτσι ξεκίνησε ο δήθεν "εμφύλιος" που στην πραγματικότητα ήταν ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Στάλιν στο Ελληνικό πολίτευμα με την ελπίδα ότι θα καταφέρει την Ελλάδα να περάσει στη δική του σφαίρα επιρροής κι έτσι να έχει πρόσβαση στο Αιγαίο χωρίς να "υποχρεώνεται" στους Τούρκους του Βοσπόρου.

Οι κλέφτοκοτάδες της Ελληνικής επαρχίας ηγήθηκαν του "Δημοκρατικού" στρατού και στ' όνομα του "αγώνα" απαλλοτρίωσαν χιλιάδες περιουσίες και στράτευσαν με το ζόρι αμούστακα παιδιά που τα έστελναν μπροστά για να "καθαρίζουν" τον δρόμο από τις νάρκες ...πατώντας τες. Σε περίπτωση που ένας σύντροφος ράγιζε κάποιο δάχτυλο στο πόδι του, τότε επειδή προείχε η ασφάλεια του "επαναστατικού" κινήματος ... μία "συντροφική" σφαίρα στον κρόταφο του τραυματισμένου συντρόφου, απάλλασσε τον "Δημοκρατικό" στρατό από τα προβλήματα διαχείρισης των τραυματιών στις δύσκολες συνθήκες του βουνού. Την δολοφονία μετά τη χρέωναν στον τακτικό στρατό κάτι που ευνοούσε την κομμουνιστική προπαγάνδα.

Γι'αυτό είναι απίθανο να βρεθεί Έλληνας που επέστρεψε από τον Κομμουνιστικό παράδεισο και να ψηφίζει το ΚΚΕ ή άλλα αριστερά κόμματα. Όσοι από τους κομμουνιστές, έμειναν στην Ελλάδα, και "καταπιέστηκαν" αλά Ελληνικά , μετέφεραν ακόμα και στα παιδιά τους εκείνους τους ανεκπλήρωτους πόθους, τα συναισθήματα της παρ'ολίγον νίκης του "Δημοκρατικού" στρατού του Στάλιν.

Κι επειδή ο Στάλιν...έστελνε για πολλά χρόνια "κόκκινα δολάρια" στην Ελλάδα ... οι ΜΗ αυτο-εξορισθέντες αριστεροί είχαν βασικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ λόγους ώστε να ΜΗΝ βλέπουν την κατάντια των ανθρώπων στο Ανατολικό μπλοκ. Μετά από 90 χρόνια ο κομμουνισμός πέτυχε να ταυτίσει τις λέξεις Ρωσίδα, Βουλγάρα, Τσέχα, Ρουμάνα,Ουκρανέζα με τη λέξη ΠΟΡΝΗ και τις λέξεις Ρώσος, Ρουμάνος,Βούλγαρος με τις λέξεις ΜΑΦΙΟΖΟΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ αντίστοιχα.



(Άρθρο από την ΕΣΤΙΑ 28-11-1991)

Από τότε που το Ανατολικό μπλοκ σταμάτησε να χρηματοδοτεί με "κόκκινα δολάρια" τους κόκκινους ρουφιάνους στην Ελλάδα, αυτοί αναζήτησαν νέο εργοδότη στην Δύση. Τώρα τα δολάρια που ρέουν στις αριστερές τσέπες είναι καταπράσινα, προέρχονται από το βαθύ τραπεζικό κατεστημένο των ΗΠΑ και οι επιταγές φέρουν την υπογραφή του Soros τον οποίο βάφτισαν "αριστεριστή" , "φιλάνθρωπο" κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια αυτής της αισχρής κομμουνιστικής προπαγάνδας...οτιδήποτε μπορεί να αναδεικνύει την εθνική διαφορετικότητα είναι αιτία πολέμου. Οποιαδήποτε έκφανση υπέρ ενός έθνους ... βαφτίζεται "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ" και ταυτόχρονα ο "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ" πρέπει να αποτελεί ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ μεταξύ των κρατών. Μεγαλύτερη βλακεία είναι δύσκολο να βγει από το μυαλό ενός αριστερού.
Ποτέ και ΚΑΝΕΝΑΣ πόλεμος δεν είχε αφορμή οποιαδήποτε ιδέα περί έθνους κλπ. Μήπως οι πόλεμοι των ΗΠΑ ανά την υφήλιο , ή μήπως του Ισραήλ είχαν οποιαδήποτε σχέση με εθνικισμό;
Στους πολέμους ισχύουν τα ΑΠΛΑ οικονομικά...διότι ο πόλεμος έχει τεράστιο οικονομικό και πολιτικό κόστος. Αν τα οικονομικά οφέλη είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ , μόνον τότε μπορεί να αποσβεστεί το πολιτικό κόστος που προκαλούν οι απώλειες ανθώπινης ζωής. Όταν ο Ομπάμα-Soros, κατηγόρησε την Ελλάδα, ότι επιτέθηκε στην Τουρκία, αναπολώντας μία αρχαία αυτοκρατορία (!!!) ... ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ να του απαντήσει και να του αποδείξει ότι η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ήταν ακόμα μία ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΔΕΑ που επιβλήθηκε με το ζόρι στον υποτακτικό Βενιζέλο.
Μάλιστα όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε στον Βενιζέλο ότι θα πρέπει να επιτεθεί στην Τουρκία... ο Έλληνας "ηγέτης" ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ για τον οποίο θα έπρεπε να στείλει στρατό στη Μ.Ασία.
Όλα αυτά προκύπουν απλά και μόνο διαβάζοντας τον διάλογο Βενιζέλου και των άλλων ηγετών... τον οποίο ΔΕΝ μας ανέλυσαν όπως έπρεπε στο σχολείο.
Χιλιάδες δρόμοι και πλατείες φέρουν το όνομα του Βενιζέλου κι ο λόγος είναι ότι τον "αέρα", τη δική του "φήμη και πελατεία" , που λένε στο εμπόριο, εξακολουθεί να αξιοποιεί κάποιο πολιτικό τζάκι των Χανίων Κρήτης.(βλέπε το νεαρό σε κόκκινο κύκλο δίπλα). Αν ΔΕΝ υπήρχε αυτή η πολιτική συνέχεια και η εκμετάλλευση της "πελατείας" του θα είχαμε μάλλον ΠΟΛΥ διαφορετική άποψη για το πόσο σπουδαίος και για το πόσο "ηγέτης" ήταν η μαριονέτα που λεγόταν Ελευθέριος Βενιζέλος. Διαβάστε το σχετικό άρθρο από το ΕΘΝΟΣ (9/5/09) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Η αιτία της απόβασης στη Σμύρνη, που αγνοούσε ο Βενιζέλος, μας φανερώθηκε από τον Θάνο Βερέμη, σε ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ, και φυσικά επρόκειτο για το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. Η βιομηχανία των μεγάλων δυνάμεων σταδιακά άφηνε το κάρβουνο κι επένδυε στο πετρέλαιο. Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων, έβαλαν μπροστά την ψωροκώσταινα Ελλάδα, με τα απωθημένα του 1821, κι αυτοί μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να διατηρούν ΚΑΛΕΣ σχέσεις με την Τουρκία.

Ανώνυμος είπε...

Παράλληλα συντηρούν ΤΕΧΝΗΤΑ την ένταση στο Αιγαίο κι εμείς με τη σειρά μας συντηρούμε οικονομικά ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Αμερικανική , Γαλλική και Βρετανική Πολεμική Βιομηχανία.
Ένα ακόμα ψευδές παράδειγμα τραγικής απώλειας λόγω "εθνικισμού" που επιμένουν να προβάλουν οι ΨΕΥΤΕΣ της αριστεράς είναι η απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο. Στο διπλανό άρθρο από την εφημερίδα REAL NEWS, που αφορά τα γεγονότα εκείνα, δεν θα χρειαστεί προσπάθεια να διαπιστώσετε ότι και ΠΑΛΙ οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ είναι πίσω από αυτή την τραγωδία, η οποία όχι μόνο δεν ήταν αποτέλεσμα "χουντικών" συγκυριών αλλά ήταν ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ από το 1972. Μαζί τους και οι Ισραηλινοί. Άλλωστε ΔΕΝ υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ στον πλανήτη Γη που να μην είχε σχεδιαστεί σε κάποιο Αμερικάνικο γραφείο Εξωτερικής πολιτικής. Δεν υπάρχει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ στον πλανήτη που να ΜΗΝ εκπαιδεύτηκε και να ΜΗΝ χρηματοδοτήθηκε από Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.
Στις μέρες μας την "αυθόρμητη επανάσταση" κάνει το Αμερικάνικης έμπνευσης κίνημα Indymedia, το οποίο χρηματοδοτεί με υποτροφίες ο Soros, και το οποίο "επαναστατικό κίνημα" φροντίζει με τη συνεχή του δράση να περνούν απαρατήρητα ή ως "απαραίτητα" τα νομοσχέδια που αφορούν την παράδοση προσωπικών δεδομένων και DNA στις Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες, την παρακαλούθηση των πολιτών από τις κάμερες και την αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητας των κατόχων καρτοκινητών και ιστοσελίδων τύπου blog. ΠΟΙΑ χούντα δεν θα διαρκούσε για πάντα με το νομοθετικό έργο της παρούσας κυβέρνησης; Βέβαια καλό είναι να ξυπνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι το "πότε" θα έρθει μία χούντα και το "πότε" θα φύγει ... ΑΛΛΟΙ το αποφασίζουν... όπως άλλοι αποφασίζουν και το ΠΟΙΟΙ θα μας κυβερνήσουν επειδή δήθεν εμείς δημοκρατικά τους ψηφίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι μαριονέτες μαύρες ή κόκκινες...είναι απλά μαριονέτες.
Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τα δισεκατομμύρια ζημιών που προκάλεσαν σε απλούς πολίτες οι πρακτορίσκοι των Indymedia...ΚΑΜΙΑ "ΕΓΚΥΡΗ" εφημερίδα δεν τόλμησε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία από τη σφαίρα που σκότωσε τον άτυχο Αλέξη στα Εξάρχεια. Δεν πρόκειται για σύμπτωση. Η σύμπτωση είναι ότι ΟΛΕΣ οι δήθεν αριστερές και δήθεν προοδευτικές εφημερίδες ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ από ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ κεφάλαια. Το ίδιο και τα τηλεοπτικά κανάλια που διαθέτουν οι ίδιοι αμερικανόδουλοι επιχειρηματίες.
(Φώτο από την εφημερίδα REAL NEWS η οποία μπήκε σε εσωτερική σελίδα κι όχι φυσικά στο πρωτοσέλιδο) Θυμήσου πάνσοφε ... ότι Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν 2 φορές στα πρόθυρα του πολέμου με αφορμή τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο στο Αιγαίο κι όχι λόγω της ύπαρξης ακροδεξιών στρατηγών . Αυτό που ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάς σκόπιμα είναι ότι ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ δεν βρίσκονται οι Έλληνες πατριώτες ή το 1% των εθνικιστών αλλά οι Αμερικάνοι δουλέμποροι, οι Αμερικάνοι τρομοκράτες, οι Αμερικάνοι κλέφτες του πλούτου των άλλων και οι Αμερικάνοι έμποροι όπλων οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ΕΜΕΙΣ καταπιέσαμε τους Σκοπιανούς, τους Οθωμανούς και τώρα καταπιέζουμε και τους 2.000.000 αλλοδαπούς που ζουν στην Ελλάδα. Ο μόνος λόγος ύπαρξης ενός ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ είναι να πείσει όλους τους άλλους ότι υπάρχουν επικίνδυνοι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ παντού. Ότι έκανε κι ο Παπαδόπουλος με τη CIA, που δικαιολόγησε τη χούντα λόγω της υποψίας "κόκκινου" πραξικοπήματος.
Κι επειδή το δολάρια ταϊζουν πολύ κόσμο και προέρχονται από τις τσέπες των "επιούσιων" όπως ο Soros... απαγορεύονται αυστηρώς οι λέξεις ΑΜΕΡΙΚΗ και ΙΣΡΑΗΛ στους κύκλους της αριστεράς. O θάνατος του Αλέξη ήταν "δολοφονία" αλλά η πυρπόληση 1000 Παλαιστινίων και 300 μικρών παιδιών στη Γάζα από τους Ισραηλινούς ήταν ... παράπλευρες απώλειες στον πόλεμο κατά τις τρομοκρατίας. Σιωπή για τη σφαγή από τα Indymedia του Soros
Για να κλείνουμε με την αθλιότητα της αριστερής επιστημονικής φαντασίας που ακόμα για το θέμα με τα Σκόπια αναφέρεται πάλι στον δαίμονα του εθνικισμού ... παραθέτω μερικές σελίδες στα Αγγλικά που αξίζει να διαβάσετε για να καταλάβετε ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ οι βουνίσιοι Γιουγκοσλάβοι επιμένουν να γίνουν παραθαλάσσιοι Μακεδόνες.
Μερικές ενδιαφέρουσες γραμμές από το βιβλίο Greece and the Balkans του Δημ.Τζιόβα που μας προσφέρει η πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία του Books Google. http://tinyurl.com/nukudh

http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/07/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

γιατι αλεκοι και αλεκα δεν πηγατε στο προεδρικο για την επετειο?

μηπως γιατι απο δημοκρατια προτιματε ..διχτατορια του προλεταριατου?

αριστερα που δεν αποδεχεται το αστικο δημοκρατικο πολιτευμα,που κινειται ακομη εκτος αστικου κοινοβουλευτικου πλαισιου εχουμε δυστυχως.καθε μερα το βλεπουμε 35 χρονια.

παγκοσμια πρωτοτυπια αριστερας..

μακραν η χειροτερη διεθνως και ποιο αντιδραστικη απο καθε αλλης χωρας.

ξεφτιλες διχτατορες..του προλετααριατου.

Ανώνυμος είπε...

O «ΜΑΧΙΜΟΣ» ΑΡΧΗΓΟΣ (ΓΕΕΘΑ) ΚΑΙ Ο ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ!
Γνωρίζουμε και για κάποιους ΑΚΑΜ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΎΣΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...
*******************************************************************
Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που οι ένοπλες δυνάμεις διοικούνται από τον στρατηγό Γράψα Δημήτριο, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΣ, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Η επιλογή του έχει γίνει με καθαρά κομματικά κριτήρια καθώς είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι δεν γνωρίζει ούτε μια ξένη γλώσσα και στις συνομιλίες του με όλους τους ξένους (ακόμα και με τους Τούρκους) χρησιμοποιεί διερμηνέα!!!Ο κ. Γράψας υποτίθεται ότι τον ενδιαφέρει το αξιόμαχο των ΕΔ , το παίζει ακριβοδίκαιος και άμεμπτος και κόπτεται για την επάνδρωση των μάχιμων μονάδων. Κατά βάση όμως αδιαφορεί για όλα τα προβλήματα των στελεχών των Ε.Δ., ακόμα και αν αυτά αφορούν την υγεία. Να θυμίσουμε ότι έχει προσπαθήσει να διώξει από το στρατό στελέχη που αρρώστησαν χωρίς να ενδιαφέρεται για την επιβίωση των ιδίων αλλά και των οικογενειών τους.Παρόλα αυτά ο γλωσσομαθής κ. αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρήκε από χρόνια τον τρόπο να εφαρμόζει τις «ακριβοδίκαιες» διαταγές του για όλους τους άλλους, αλλά όχι και για τα «δικά του παιδιά». Ορίστε η περίτρανη απόδειξη:Ο Ταγματάρχης πυροβολικού Α.Σ. με ΑΜ .. είναι ανηψιός του,(από το σόι της συζύγου του, η σύζυγος του κ.Γράψα είναι αδελφή με τον πατέρα του ταγματάρχη). Έχει λοιπόν να πατήσει το πόδι του σε μάχιμη μονάδα τουλαχιστον 10 χρόνια! Ο Έβρος και τα νησιά είναι γι΄αυτόν απαγορευμένος προορισμός. Εξηγούμε:-Με τις μεταθέσεις του 1999 έφυγε από την μονάδα του και ήρθε στη Αθήνα στην 180 ΜΚ/Β ΧΩΚ. -Με τις μεταθέσεις του 2006 (Φ.411.13/9/305069/Σ.646/24 Μαρ 2006/ΓΕΣ ΔΠΒ/1) πήγε στην Πάρνηθα(πάλι Αθήνα!) σε μία θέση «φιλέτο» σε ραντάρ της αεροπορίας!-Με τις μεταθέσεις του 2008 (Φ.411.12/2/269609/Σ.1105/27 Μαίου 2008/ΓΕΣ/ΔΠΒ/1) πήγε από την Πάρνηθα στην Θεσσαλονίκη, σε άλλη θέση «φιλέτο» στο Νατοικό στρατηγείο και ακόμα είναι εκεί. Όσο ο θειούλης ΑΓΕΕΘΑ είναι στα πράγματα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.-Eίναι απορίας άξιον πως ο αξιωματικός αυτός έγινε ταγματάρχης αφού για τις προαγωγές απαιτείται και χρόνος διοικήσεως. Που διοίκησε τελικά? Ή μήπως του γράφτηκε πλασματικός χρόνος ?-Οι μεταθέσεις σε Εβρο και νησιά δεν πρέπει να είναι για όλους ?Πως γίνεται ο ανηψούλης να μην έχει φύγει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 10 χρόνια τουλάχιστον και συνεχίζει ακάθεκτος?Από τα παραπάνω φαίνεται ότι ο ταγματάρχης πυροβολικού,την περνάει «ζάχαρη» την τελευταία δεκαετία, ενώ οι αυστηρές διαταγές του θειούλη του,οι μεταθέσεις, οι ασκήσεις και οι λοιπές δυσκολίες του στρατού, είναι για τους άλλους, όχι για αυτόν. Η καλύτερη λοιπόν ειδικότητα στο στρατό είναι «ανηψιός του κ.ΑΓΕΕΘΑ».Σου εξασφαλίζει σχεδόν το αμετάθετο όχι στην παραμεθόριο αλλά σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!!! Τα παραπάνω στοιχεία είναι πέρα για πέρα αληθινά. Παρακαλούμε λοιπόν τον κ.ΑΓΕΕΘΑ και τα πέριξ από αυτόν γραφεία, που στελεχώνονται από τις κορούλες των κολλητών του -κυρία Παυλόπουλου και άλλες- να τα επιβεβαιώσoυν ή να τα διαψεύσουν αν διαθέτουν διαφορετικά στοιχεία κ. Γράψα μήπως τελικά δεν ξέρετε τίποτα, αλλά όλα οφείλονται σε τυχαία τυπογραφικά λάθη των διαταγών μεταθέσεων?????
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες με αδένες αρσενικούς!

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Χλόμιασα. Η ισχύς της λιτής αφήγησης του αξιωματούχου συνομιλητή μου με αντικείμενο μια εν δυνάμει εθνική προδοσία, ήταν καταλυτική. Είναι αδύνατον ψέλλισα άναυδος κι εκείνος έσκασε ένα πικρό χαμόγελο στο στόμα. «Δεν θα είναι η πρώτη φορά» μου αποσαφήνισε για να με επαναφέρει στην ιστορική μας τάξη πραγμάτων. Και αμέσως μετά μου επανέλαβε εμφαντικά:
«Ναι δέχθηκα τις πιέσεις της κεντρικής διοίκησης ως προς την επικύρωση τριών μουσουλμανικών σωματείων της Θράκης ο πυρήνας των οποίων είναι αποσχιστικός και δηλώνεται ρητά στο καταστατικό τους!!!!»
Τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συγκροτήσει τους προς το παρόν μετέωρους κύκλους είναι υπαρκτά. Ανήκουν στην ευρύτερη Μουσουλμανική Κοινότητα της Ροδόπης και της Ξάνθης. Το περιέχον του περιεχομένου από το ιδρυτικό τους καταστατικό ανατριχιαστικό αλλά κείται προκλητικά επί του κειμένου. Ο νομικός μανδύας τους έλλειπε στην ύφανση του οποίου υποχρεούτο ο συνομιλητής μου. Τι απάντησες τον ρώτησα με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπό μου..
«Εγώ προδότης της πατρίδας μου δεν γίνομαι» μου απάντησε στεγνά και παρά τις επίμονες προσπάθειές μου αρνήθηκε να οδηγήσει την κουβέντα στις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες που ασφυκτικά επιδίωκα. Ούτε για το ποιος ή ποια από την κεντρική διοίκηση τον πίεσε μα ούτε και αν παρά την κατηγορηματική άρνησή του εξακολουθούν, ή ακόμη ακόμη ποιες θα είναι οι συνέπειες που θα υποστεί.. (ερωτήσεις μάλλον ρητορικές)..
Παρά την οργή μου ένα ρίγος ανακούφισης διαπέρασε σαν ανοιξιάτικη αύρα το σώμα μου όλο. Ήταν στην σκέψη πως υπάρχουν ακόμη ανάμεσά μας Τερτσέτηδες και Πολυζωΐδηδες.
Έλληνες με αδένες αρσενικούς έστω και αν σαν είδος τελούν υπό εξαφάνιση..
Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...