30/7/09

Οι «ντόπιοι» αλβανοί καταδιώκουν τους Ελληνες!!!!!

H νεα πολιτική του Langley, για την «ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών¨» λέει : «Το σύνθημά μας πρέπει να είναι ,είμαστε όλοι ντόπιοι! Έτσι κι αλλιώς αυτό το κομμάτι γης μας χωράει όλους»


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.«ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ», λένε οι Αλβανοί .

Εδώ και μερικούς μήνες συμμορία 20 περίπου Αλβανών τρομοκρατεί κυριολεκτικά και ανεξέλεγκτα την περιοχή των Καλυβίων Ανατολικής Αττικής.
Μια ομάδα Αλβανών μαθητών στην περιοχή αρχικά τρομοκρατούσε στο σχολείο τα Ελληνόπουλα, βγάζοντας μαχαιριά, απειλώντας τα, βρίζοντας ακόμα και χτυπώντας τα, προσπαθώντας να επιβληθούν και να κυριαρχήσουν στο δυναμικό του σχολείου.

Όταν οι Έλληνες μαθητές άρχισαν να αντιδρούν ,τότε οι Αλβανοί μαθητές άρχισαν να καλούν ενήλικους Αλβανούς σε βοήθεια .Στην συνέχεια όταν τα σχολεία έκλεισαν η Μάχη μεταφέρθηκε στην πλατεία του χωριού των Καλυβίων όταν οι Αλβανοί ανήλικοι και ενήλικοι άρχισαν να μαζεύονται εκεί και να διώχνουν τα Ελληνόπουλα με την βία από την πλατεία γιατί εκεί είναι Αλβανία όπως υποστηρίζουν και δεν θέλουν Έλληνες στα πόδια τους.

Προ λίγων εβδομάδων μάλιστα οι Αλβανοί βγήκαν στον κεντρικό δρόμο σπάζοντας αυτοκίνητα και μαγαζιά Ελλήνων πολιτών για να αποδείξουν ότι το χωριό τους ανήκει και κάνουν ότι θέλουν. Τραγικό είναι δε ότι σε όλους τους τσαμπουκάδες και τους τραμπουκισμούς που πράττουν οι Αλβανοί στην περιοχή, αντιδρούν ΜΟΝΟ οι ανήλικοι Έλληνες μαθητές, διότι οι Έλληνες κάτοικοι φοβούνται, και οι μαγαζάτορες κατά πλειοψηφία έχουν στην δούλεψη τους Αλβανούς, ειδικά όλοι οι ταβερνιάρηδες (ΟΛΟΙ τους για τους οποίους αξίζει να σημειώσουμε έχουν αρνηθεί κατά εξακολούθηση να δώσουν δουλειά σε όποιο Ελληνόπουλο τους ζήτησε).
Ο κατά 4η τετραετία Συριζέος δήμαρχος Καλυβίων ανύπαρκτος στο πρόβλημα του χωριού, ίσως να έχει πάει κάπου διακοπές.
Η Άμεση Δράση , συλλαμβάνει καθημερινά τραμπούκους Αλβανούς και λαθρομετανάστες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι κάτοικοι φοβούνται να κάνουν μηνύσεις για την καταστροφή της περιουσίας τους η ακόμα και τον ξυλοδαρμό τους οπότε αφήνονται ελεύθεροι!

Λίγες μέρες πριν οι Αλβανοί ξανα επιχείρησαν να κάνουν καταστροφές στην πλατεία και τα γύρω μαγαζιά φορώντας χαρακτηριστικά όλοι μπλουζάκια με το σήμα της Αναρχίας! Όταν όμως προσπάθησαν να κατεβάσουν τις σημαίες από την εκκλησία της πλατείας τότε οι Έλληνόψυχοι μαθητές με περίσσιο θάρρος μπούκαραν στην πλατεία και τους απέτρεψαν.

Έκτοτε.. Όμως.. Στοχοποιήθηκαν από τους Αλβανούς και καθημερινά τους την στήνουν , και έναν - έναν, (και μιλάμε για ηλικίες μαθητών 13 με 17) , τα απομονώνουν, τα χτυπάνε 10-10 οι Αλβανοί, ακόμα και τα χαρακώνουν με μαχαίρια!!!

Η 20μελής συμμορία Αλβανών έχουν και στέκι-Άσυλο στα Καλύβια στο γνωστό καφέ-παγωτατζίδικο ενός επίσης Αλβανού, στο οποίο συγκεντρώνονται καθημερινά, σπειρώνονται, οργανώνονται, βγαίνουν κάνουν ότι κάνουν στην πλατεία και επιστρέφουν να πιούνε τον καφέ τους εκεί ανενόχλητοι..


Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που εξελίσσονται σε ένα μικρό χωρίο τα Καλύβια, αλλά τα ίδια σκηνικά διαδραματίζονται και σε άλλα μικρά χωριά της Ελλάδας ,όπως στα Καλύβια που ποτέ δεν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας γιατί δεν είναι Κολωνάκι.

Δελτιο 11:Το σύνθημα από το «(σύριζο)-ΣΤΕΚΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» είναι:
«Έξω ο ρατσισμός και ο φασισμός» , (δηλαδή οι Έλληνες), από τις πλατείες, τις γειτονιές και τη ζωή μας.
Αυτό εφαρμόζεται και στα Καλύβια.( Όπου πρέπει να υπάρχει πυρήνας anti-fa πού παίρνει γραμμή από το «Κέντρο»).
Και μην ξεχνάτε ότι η νεα πολιτική του Langley, για την «ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών¨» λέει : «Το σύνθημά μας πρέπει να είναι ,είμαστε όλοι ντόπιοι! Έτσι κι αλλιώς αυτό το κομμάτι γης μας χωράει όλους»
Οι «ντόπιοι» αλβανοί λοιπόν καταδιώκουν τους Ελληνες!!!!!

Επιχείρηση απομάκρυνσης μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας

Συντονισμένη επιχείρηση για την απομάκρυνση μεταναστών από δύο παλιά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί από τη Νομαρχία ως εστίες μόλυνσης, λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης και υγιεινής των αλλοδαπών, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έφοδο στα σπίτια που βρίσκονται στην οδό Σαχτούρη 7, στην πλατεία Κουμουνδούρου και στην οδό Βερανζέρου στην Ομόνοια, όπου συνέλαβαν συνολικά 86 παράνομους μετανάστες, εκ των οποίων 56 στη Σαχτούρη και 30 στη Βερανζέρου.

Στην οδό Σαχτούρη, ένας από τους αλλοδαπούς όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, επιτέθηκε με στιλέτο εναντίον αστυνομικού, αλλά τον πρόλαβαν οι άλλοι και τον συνέλαβαν. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως και αύριο θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Οι υπόλοιποι κρατούνται στη Διεύθυνση αλλοδαπών και σε κρατητήρια αστυνομικών τμημάτων και θα απελαθούν.

Στο σπίτι της οδού Σαχτούρη βρέθηκαν στιλέτα και ηρωίνη βάρους 40 γραμμαρίων συσκευασμένη σε σακουλάκια έτοιμη για πώληση, ενώ στην οδό Βερανζέρου βρέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής, με τον οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία κάποιοι κατασκεύαζαν πλαστά διαβατήρια.

Στην επιχείρηση, πήραν μέρος και κλιμάκια του ΣΔΟΕ, τα οποία θα σχηματίσουν δικογραφίες σε βάρος των ιδιοκτητών των σπιτιών, οι οποίοι φέρονται ότι έπαιρναν 5-7 ευρώ την ημέρα από κάθε μετανάστη για να τους επιτρέπουν να μένουν εκεί, χωρίς να παρέχονται οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής. Το εισόδημα αυτό δεν δηλώνεται στην εφορία.

Μετά την απομάκρυνση των αλλοδαπών τα σπίτια παραδόθηκαν σε συνεργεία του Δήμου, τα οποία έχουν ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης και στη συνέχεια, θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες, οι οποίοι θα φέρουν την ευθύνη για τη φύλαξή τους.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε άλλα σπίτια με μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας, που έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες της Νομαρχίας και του Δήμου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυριε χατζαρα.

ας μην κατηγορουμε τους αλλοδαπους.

οτι παθαινουμε και τα πολλα πιο εφιαλτικα που μας περιμενουν με αυτους ειναι δικη μας ευθυνη.

εμεις τους δινουμε δουλειες.εμεις τους ανοιγουμε τα σπιτια και την πατριδα.εμεις ως συριζα η αναρχια η οπως αλλιως καιμε σημαιες και πατριδα.

τι περιμενετε μετα;

φυσικα και θα κανουν καταληψη στην ελλαδα.εμεις δε φταιμε για αυτο;

οταν ειμαστε ασοβαρη πολιτεια.οταν αφηνουμε να εισερχονται στην χωρα συμπαγεις και πολυπληθεις εθνοτικα
ομαδες αλλοδαπων ειναι παραξενο να αποκτησουν νοοτροπια ΕΠΟΙΚΟΥ και να δημιουργησουν αργα η γρηγορα ζητημα μειονοτικο και συνομοσπονδιας στη δομη του κρατους;και να ξεφυγουν απο την λογικη του φουκαρα μεταναστη που τρωει ψωμι σε ξενο χωμα;

το κεφαλι μας πρεπει να χτυπαμε και να κατηγορουμε.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ..ΦΥΛΑΚΕΣ?

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ?ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ..ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ..ΑΜΟΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ...ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΛΧ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ..ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΑ?(γεια σου γιωργακη ..τζαμα!).

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

σκεφτειτε και καποια αλλα.
ο υπευθυνος υγειας του πασοκ χρυσοχοιδης παρουσιασε χθες μελετη για την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και το κοστος των φαρμακων που πληρωνουν ταμεια και πολιτες ελληνες.

εκει λεει οτι απο το 2004 εχουμε εκρηξη των ποσων που κοστιζει αυτη.βεβαια σκοπος του ηταν να πεισει πως οι σπαταλες αυξηθηκαν λογω κομπινων και υπερτιμολογησεων απο την νδ.

μονο που οι κομπινες και οι αδηφαγες βιομηχανιες υπηρχαν παντα και προ νδ...και δεν δικαιολογειται απο 2004 και εντευθεν τετοια μεγαλη επιβαρυνση στις δαπανες φαρμακων μονο απο αυτο.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΡΗΞΗ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΜΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η ΜΑΦΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΔΗΛΩΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ.

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΙΛΕΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΟΙ..

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

Αυτό το αλαλούμ που συμβαίνει με τη δημόσια διοίκηση στην Ελλάδα δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Άλλη αρχή δίνει τις άδειες για το παζάρι (νομαρχία), άλλη παρακολουθεί τη νόμιμη εφαρμογή και αξιοποίησή τους (δήμος) και άλλη κάνει τους ελέγχους σ' αυτούς που βρίσκονται στους «πάγκους» (ΕΛΑΣ)!

Δεν θα αναφερόμασταν άλλη φορά σε αυτό το χάλι, που προσβάλλει τον Πειραιά και κάθε Κυριακή μάς κάνει να... κοκκινίζουμε από ντροπή όλους εμάς τους Πειραιώτες, αν δεν συνέβαινε ένα περιστατικό την περασμένη Κυριακή που απέδειξε ότι το παζάρι δεν κάνει μόνο τεράστια ζημιά στην εικόνα της πόλης, αλλά είναι και επικίνδυνο! Συγκεκριμένα, οι δημοτικοί αστυνομικοί, λίγο πριν από το μεσημέρι, με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Γ. Μπενέτο, μπήκαν στο παζάρι και ζήτησαν από έναν αλλοδαπό, που όπως αποδείχθηκε δεν είχε ούτε χαρτιά, δηλαδή είναι παράνομος στη χώρα μας, την άδεια που του επέτρεπε να δραστηριοποιείται στο παζάρι. Αντί απάντησης, ο αλλοδαπός, μαζί με δύο τρεις άλλους που πετάχτηκαν δίπλα από τον πάγκο, άρχισε να ξυλοκοπάει τους αστυνομικούς, να τους κυνηγάει με μαχαίρι, να τους πετάει βαριά αντικείμενα κ.λπ. Από... θαύμα γλίτωσαν και... κρύφτηκαν στα γύρω στενά μέχρι να... ξεθυμάνουν οι αλλοδαποί!

Αν χανόταν κάποιος δημοτικός αστυνομικός (που είναι εκ του νόμου άοπλος) τι θα γινόταν; Αν κάποιο από τα παιδιά του Πειραιά που βγάζουν το ψωμί τους στη Δημοτική Αστυνομία πάθαινε κάτι, τι θα λέγαμε τώρα; Πολλές φορές ο δήμαρχος έχει καλέσει την ΕΛΑΣ για να εφαρμόσει τον νόμο στο παζάρι, αλλά μάταια. Οι αστυνομικοί δηλώνουν... αριθμητικά ανεπαρκείς για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και... νίπτουν τας χείρας τους. Μένουν λοιπόν να... βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι άοπλοι και ολιγάριθμοι δημοτικοί αστυνομικοί, που αντικειμενικά δεν μπορούν να επιβάλουν τον νόμο. Έτσι, ο νόμος μπαίνει στο περιθώριο στο παζάρι και κάθε Κυριακή, εκτός των άλλων, έχουμε και απόλυτη αυθαιρεσία. Ο νόμος παραβιάζεται κατάφωρα και κανείς δεν μπορεί να τον προστατεύσει ή να τον επιβάλει. Και όλοι, πολίτες, καταναλωτές κ.λπ., βρίσκονται στο έλεος των συμμοριών των παράνομα διαβιούντων στη χώρα μας αλλοδαπών! Και το χειρότερο είναι πως οι «συμμορίες» αυτές επιβάλλουν και τη διατήρηση του παζαριού. Γιατί όλοι οι παράγοντες του Πειραιά, από τον δήμαρχο μέχρι τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και τους απλούς πολίτες, έχουν εκφράσει την άποψη ότι πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί το παζάρι ή να νοικοκυρευτεί και να λειτουργεί σε ελεγχόμενους χώρους. Παρ' όλα αυτά, όμως, το παζάρι ζει και βασιλεύει με τον τρόπο που προαναφέραμε: χωρίς έλεγχο και χωρίς όρια! Όταν εκείνοι που πάνε να επιβάλουν τη νομιμότητα κινδυνεύουν να σκοτωθούν και δεν προστατεύονται από το ίδιο το κράτος που τους έχει ορίσει να ελέγχουν την εφαρμογή των νόμων του, δεν πρόκειται να ξαναπάνε... Επανειλημμένα ο δήμος έχει καλέσει την ΕΛΑΣ να συνδράμει τη Δημοτική Αστυνομία, αλλά η Αστυνομία, είτε γιατί δεν έχει διαθέσιμο προσωπικό είτε γιατί έχει άλλες, σοβαρότερες ασχολίες, δεν πάει. Ή, μάλλον, στέλνει τυπικά στη χάση και στη φέξη ένα περιπολικό, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Όλοι οι παράνομοι λαθρομετανάστες που ζουν στον Πειραιά και πολλοί άλλοι που επιβιώνουν κάνοντας παρανομίες έχουν σημείο αναφοράς το παζάρι. Αν θέλουν οι αρμόδιοι να «καθαρίσουν» τον Πειραιά απ' όλους αυτούς που τραυματίζουν την εικόνα και τον κοινωνικό ιστό της πόλης, ας πάνε να τους πιάσουν! Ιδού η Ρόδος!

ν. Παρασκευας


http://www.paron.gr/v3/new.php?id=43487&colid=65&dt=2009-07-26%200:0:0

Ανώνυμος είπε...

KAI KATI TEΛEYTAIO.

ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ (ΑΛΒΑΝΟΙ) ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ?

ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΕΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ...

ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΕΟΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ..

ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΠΟΥ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΘΡΑΣΟΣ.

ΠΑΚΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ''ΝΤΟΠΙΟΙ'' ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΞΥΛΟ!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΖΕΡΟΥ 35 ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑ ΣΤΟ ΥΣΟΓΕΙΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΙΚΑΚΗΣ είπε...

θα ηθελα να εποικινονησω με καποιο κατοικο π ζει στα Καλυβια 6946633928

Ανώνυμος είπε...

Από την πολιτεία μην περιμένετε καμία αντίδραση. Έτσι και αλλιώς τα ΜΜΕ και το κράτος ανακάλυψαν πως το πρόβλημα είναι οι λαθραίοι "πακιστανο-αφγανοί". Για τους κάλους και "ντόπιους" Αλβανούς και άλλους αλλοδαπούς, κουβέντα!! (λες και δεν ήρθανε λαθραία αυτοί).

Τέτοια παραδείγματα, σαν τα Καλύβια, έχουμε πολλά και παντού στην Ελλάδα. Κατοικώ στην Κυψέλη και τέτοια φαινόμενα τα έχουμε εδώ και χρονιά στα σχολειά και στις πλατιές μας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κυψέλη και τώρα προσπαθώ να μεγαλώσω την δικιά μου οικογένεια. Πολλές φόρες έχουμε σκεφτεί να φύγουμε αλλά πήραμε την απόφαση να κάτσουμε και να το παλέψουμε (ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι σε αυτήν την προσπάθεια) Δεν θα μας διώξουν και δεν θα γίνουμε πρόσφυγες στην ίδια μας την πόλη. Ούτε θα κρυφτούμε στα ΒΠ για να σφυρίζουμε αδιάφορα.

Λύση υπάρχει αλλά όσο εμείς αδιαφορούμε τα φαινόμενα αυτά θα αυξάνονται. Η Λύση είναι στα δικά μας χέρια!! Ότι κάνουμε μόνοι μας παιδιά αλλιώς σε πολύ λίγα χρονιά θα ζούμε το δικό μας Κόσοβο.

Ανώνυμος είπε...

Exw arketa xronia na er8w Elada gyrw sta 7, alla ayta poy blepw kai akoyw me exoyn bgalei apo ta royxa moy. Nomiza oti h Ellada htan akoma mia oash sthn enanti ths polypolitismikhs lailapas kai ths tyranias neas katoxhs) poy epiballei...
Eimai katoikos Gallias.

To fainomeno poy anaferete einai epaisxynto gia oloys mas alla lian endeiktiko epishs se xwres poy exw zhsei kai malista apo dekaeties...

Einai to idion toy islam kai ths epektashs toy.
Tyxainei na exw melethsei ton kosmo kai thn istoria toy. Einai to idio pantoy kai exei ta idia modus operendi.
Enan proorismo : Thn YPOTAGH.
Kanenas "dialogos" den to stamata...para mono h apofasistikothta twn lawn ana thn istoria.

Den yparxoyn polles luseis: Eite e3afanizeste ws e8nos h polemate.

Dystyxws. Kai o xronos paizeinpanta yper toy.