30/7/09

κ. Παπαθεμελή, μην αντιγράφετε τα πολιτικά απόβλητα.!

Κύριε Παπαθεμελή, μην μπαίνετε στο παιχνίδι των πολιτικών ...εντυπώσεων.
Μην αντιγράφετε τις ...συνταγές των πολιτικών απόβλητων.
Κύριε Παπαθεμελή, ΕΣΕΙΣ, δεν είστε Αλαβάνος, αλλά ούτε και περιθωριακό στοιχείο.!
Όλοι μας σεβόμαστε τον ανθρώπινο πόνο, αλλά όταν επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση αυτού, τότε τα πράγματα, δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλαμε να ...φαίνονται.
Φαντάζουν πολύ υπερβολικά, και κυρίως άκρως υποκριτικά.
Υπάρχουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας στο κρεβάτι του πόνου, και ειδικά κάποιοι ένεκα της Υπηρεσίας τους και κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αλλά η επιλεκτική αντιμετώπιση κάποιων εξ αυτών, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος για τον καθένα μας, και ειδικά στην περίπτωσή σας Κύριε Παπαθεμελή, η συγκεκριμένη κίνησή σας, ανέτρεψε σε βάρος σας το πολιτικό κλίμα, καθώς και όλες τις αγνές ομολογουμένως προθέσεις σας.
Κι' όλα αυτά, με αφορμή την επίσκεψή σας στην Κων/να Κούνεβα και το δελτίο τύπου που εκδώσατε:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/7/09
Την Κωνσταντίνα Κούνεβα, επισκέφθηκε την Τετάρτη 29 Ιουλίου στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται για 7 και πλέον μήνες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης και Επικεφαλής του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιος Παπαθεμελής. Ο κ. Παπαθεμελης, εξέφρασε στην ασθενή την συμπάθειά του για την παρατεινόμενη ...ταλαιπωρία της υγείας της, καθώς και την αγανάκτησή του για το αποτρόπαιο συμβάν και όσα προηγήθηκαν πριν από αυτό, στο εργασιακό της περιβάλλον.

Ο κ. Παπαθεμελής δεσμεύθηκε στην κ. Κούνεβα να ζητήσει από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης την εντατικοποίηση των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ενόχων, ενώ υπογράμμισε με νόημα την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρήθηκε από μερίδα του πολιτικού κόσμου, "...ενώ τώρα, την έχουν όλοι ξεχάσει..."
από gianniotis.gr
σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΎΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ.
http://gianniotis.blogspot.com/2009/07/blog-post_1497.html


Deltio11. Συμφωνούμε με τον Γιαννιώτη gr. Άλλο πράγμα μια ιδιωτική επίσκεψη, σε έναν πάσχοντα , ενός "καλού Σαμαρείτη" και άλλο η πολιτική πράξη ,με το δελτίο τύπου. Τώρα που έπαψαν να εκμεταλλεύονται την δύστυχη οι Σοροτσιπροαλαβάνοι , ανέλαβε ο κ. Στέλιος;

1 σχόλιο:

Αλέξανδρος Αρβανιτάκης είπε...

Είναι τουλάχιστον άδικο να κατηγορείς τον Παπαθεμελή για πολιτικό καιροσκοπισμό. Η επίσκεψη σε μια γυναίκα που έχει υποστεί αυτή τη βάρβαρη επίθεση, λόγω της συνδικαλιστικής της δράσης είναι εξίσου σημαντικό συμβάν με την επίθεση τρομοκρατών σε έναν αστυνομικό. Αυτή η επίσκεψη δεν προβλήθηκε εκ προοιμίου, ούτως ώστε να προσκληθούν τα ΜΜΕ, αλλά εκ των υστέρων υπήρξε ένα δελτίο τύπου, που αφορά το πολιτικό μήνυμα που πρέπει να λάβει η ελληνική κοινωνία και οι αρχές της πατρίδας μας: ότι ο υγιής συνδικαλισμός πρέπει να προστατεύεται και ότι οι αρχές της χώρας πρέπει να δείχνουν το ενδιαφέρον τους και σε υποθέσεις που αφορούν ανθρώπους της διπλανής πόρτας και όχι μόνο μεγαλόσχημους.
ο παραλληλισμός με τον Αλαβάνο ή το σχόλιο για ψάρεμα σε θολα νερά αδικεί το συγγραφέα τους και φυσικά όχι τον Παπαθεμελή, που είνια γνωστής πολιτικής πορείας, με ξεκάθαρες πολιτικές απόψεις και τοποθετήσεις κόντρα στο ρεύμα όταν αυτό κόστιζε πολύ....
Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, στέλεχος της Δημοκρατικής Αναγέννησης

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...