25/7/09

Πρόσκλησις "Θερμοπύλεια 2009"

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΑ 2009» ΥΣΕΕ
Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (Υ.Σ.Ε.Ε.) στηρίζει την εκδήλωση τιμής και μνήμης προς τους Θερμοπυλομάχους που διοργανώνουν οι σύλλογοι «Σχολή Αριστοτέλους - Μίεζα» και «Πανελλήνιο Αρχαιοπρεπές Άγημα - Άρες Άναξ» υπό το όνομα «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΑ 2009» και προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στο μνημείο της μάχης την 1η Αυγούστου και ώρα 19.00

"Θερμοπύλεια 2009" Ελληνική Εταιρεία Αρχαιοφίλων
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ!

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ σε συνεργασία με το όμορο Οπλιτικό Άγημα ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ, θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση τιμής και μνήμης της Μάχης των Θερμοπυλών, που θα γίνει στο Μνημείο των Θερμοπυλών

VIDEO
Θερμοπύλεια 2008 - Όλη η διοργάνωσηVIDEO
(Διαδικτυακή Τηλεόραση/Εκπομπές)
Την Κρονίαν ημέρα («Σάββατο»), 2 Αυγούστου 2008, πραγματοποιήθηκε τελετή μνήμης προς τιμήν των μαχητών των Θερμοπυλών. Στην τελετή ακολουθήθηκε το αρχαίο τυπικό τιμήσεως των νεκρών μαχητών.



...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τους Εθνικούς θα είναι και Παναθηναϊκοί,Ολυμπιακοί και Πανιώνιοι; Οι Τούρκοι έρχονται ρεεε αφήστε τις μαλακίες και σοβαρευτείτε ή μήπως περιμένετε να μας σώσει ο φοίβος μουσιγέτης Απόλλων; X.Π.