31/7/09

Καί άλλος ένας αλβανός ληστής

Συνελήφθη στην Ηλιούπολη, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας εκ των δύο επίδοξων ληστών που νωρίτερα τραυμάτισαν στο πόδι φύλακα στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα .
Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια νοτιοανατολικής Αττικής, όπου και ανακρίνεται.

Λίγο μετά το αιματηρό επεισόδιο στις 8 το πρωί, αστυνομικοί της Ομάδας Ζ εντόπισαν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 47, δύο άτομα με κλεμμένη μοτοσικλέτα και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας πυροβόλησε μία φορά εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τον πυροβολισμό και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν, ενώ ο άλλος διέφυγε με τη μοτοσικλέτα και αναζητείται.

Οπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, ο συλληφθείς ομολόγησε τη συμμετοχή του στην απόπειρα ληστείας, ενώ αναγνωρίστηκε και απο τους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, οι δύο κακοποιοί, αφού τραυμάτισαν στο μηρό τον φύλακα του σούπερ μάρκετ -και καθώς δεν βρήκαν χρήματα στα ταμεία- χτύπησαν με τις λαβές των πιστολιών τους τρεις υπαλλήλους τραυματίζοντάς τους ελαφρά, για να τους αναγκάσουν να τους πουν που είναι χρήματα.

Τελικά έφυγαν άπραγοι και επιβιβάστηκαν στην κλεμμένη μοτοσικλέτα, με την οποία απομακρύνθηκαν προς την πλευρά της Ηλιούπολης, όπου και εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.


"Το ΚΚΕ καταγγέλλει και το νέο πογκρόμ της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας σε βάρος οικονομικών μεταναστών. Αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της αντεργατικής και ρατσιστικής πολιτικής, που εφαρμόζεται με διάφορα προσχήματα, όπως αυτό της εγκληματικότητας."

Ετσι κ Αλέκα;

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΓΚΡΌΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΗΡΩΙΝΗΣ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΓΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ.ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

ΚΚΕ Α.Ε ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ

H Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβε, χθες (30-7-09) έναν αλλοδαπό με 6.800 γραμμάρια ηρωίνης και έναν άλλο αλλοδαπό που μετέφερε προς πώληση,με το ΙΧΕ αυτοκίνητό του ένα δέμα ηρωίνης συνολικού βάρους 532 γραμμαρίων.
ΚΚΕ Α.Ε η πρέζα σου ΛΑΕ!!!

Βόλτα τρόμου για τέσσερις ανήλικους στη Θεσσαλονίκη, που έπεσαν θύματα άγνωστων ληστών στη Νέα Παραλία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πλησίασαν τους τέσσερις ανήλικους που έκαναν βόλτα με τα ποδήλατά τους στο πλακόστρωτο, και με την απειλή μαχαιριού τους ανάγκασαν να τους παραδώσουν δύο κινητά τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν επάνω τους.

Στη συνέχεια οι τέσσερις δράστες, νεαρής ηλικίας, επιβιβάστηκαν στα ποδήλατά των παιδιών κι εξαφανίστηκαν. Να σημειωθεί ότι οι ληστείες ανηλίκων στη Νέα Παραλία έχουν γίνει συχνό φανόμενο τους τελευταίους μήνες, ειδικά τις βραδυνές ώρες.

Ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της, στο δημοτικό διαμέρισμα Ανακασιάς, του Δήμου Ιωλκού Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα, εισέβαλαν τα ξημερώματα, από ανοιχτό παράθυρο, στη μονοκατοικία που ζούσε μόνη της η 81χρονη συνταξιούχος και αφού την απείλησαν με μαχαίρι, απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, που βρήκαν μέσα στο σπίτι. Κατά την αποχώρησή τους, έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου. Το συμβάν καταγγέλθηκε, το απόγευμα, στις Αστυνομικές Αρχές, που πραγματοποιούν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο σημερινο φυλλο της εφημεριδας ''Εθνος'' φιλοξενειται καταπτυστο παραπολιτικο του συντακτη -υπευθυνου για θεματα συριζα-
Π. Τσουτσια.Γραφει:
''Tην 21η ημερα απεργιας πεινας διανυει ο προφυλακισμενος για τα γεγονοτα δεκεμβριου Θ. Ηλιοπουλος.Το αιτημα αποφυλακισης απορριφθηκε,ενω σε αλλες περιπτωσεις η δικαιοσυνη πραττει το αντιθετο.
Οπως λ.χ με τους αστυνομους που αφεθησαν ελευθεροι,με περιοριστικους ορους,παροτι αντιμετωπιζουν την κατηγορια της συμμετοχης σε κυκλωμα σωματεμποριας..''

Επισης η προτελευταια σελιδα αφιερωνεται σε 'επιστολη' αναλογης υποστηριξης απο συνεργους της συμμοριας που καθε βραδυ παραβιαζει καθ'εξη και επαγγελμα το μισο ποινικο κωδικα..

Εχει κανεις αμφιβολια τι πλατες εχουν και ποσο ψηλα ειναι οι μπραβοι-μαφιοζοι- πολιτικοι προστατες των συμμοριων αυτων;

Ποσο ευκολα δινουν λογο και υποστηριζουν οι ελιτ τις αντικοινωνικες συμμοριες;σε ψυχωσικες διαταραγμενες προσωπικοτητες για να εκθετουν τα παραληρηματικα τους κυρηγματα μισους;Σε στυγνους εγκληματιες με μηδενιστικη περιφρονηση των παντων;

Σε αντιδημοκρατικα στοιχεια που λογω των ψυχωσικων προσωπικοτητων τους υποκαθιστουν την λειτουργια της δημοκρατιας με συμμοριτικες δρασεις παραληρηματικης αυτοδικιας για αποδωση ''δικαιοσυνης'';

Σε μανιοκαταθλιπτικες προσωπικοτητες που αδυνατουν να λειτουργησουν και να πεισουν στο φως της δημοκρατιας και κινουνται στο σκοτος του αυτιστικου γκανγκστερικου περιθωριου τους;

Αυτους προμοταρετε κυριοι της ελιτ; αυτους τους αυταρχικους γκανγκστερισκους της νυχτας και περιφρονητες της δημοκρατιας;για λιγα ψιχουλα ιδιοτελειας;

Ανώνυμος είπε...

Σπυράκο Χατζάρα, καλά τα λές για το προδοτικό ΚΚΕ από την ιστοσελίδα σου και την υπέροχη εκπομπή σου 11 με 12 τα μεσάνυχτα στο "Blue Sky". Αλλά έχω μία απορία: Την Εκκλησία, που είναι πολύ χειρότερη από το ΚΚΕ στο θέμα των λαθρομεταναστών, γιατί δεν την σχολιάζεις ποτέ; Ποιός ταΐζει 100.000 λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα; Ευτυχώς, όχι το ΚΚΕ. Η Προδότρα η Εκκλησία το κάνει, με τα λεφτά τα δικά μας. Και διδάσκει τους πιστούς ότι ο Χριστός ήταν ο πρώτος λαθρομετανάστης, οι ξένοι μετανάστες είναι περιφερόμενοι Χριστοί που πρέπει να ελεούμε για να πάμε στον Παράδεισο κ.λ.π. Κύριε Χατζάρα, ακόμη κι εσύ (που αυτοδιαφημίζεσαι ώς ο μόνος δημοσιογράφος που δεν έχει χορηγό γιατί λέει την Αλήθεια) φοβάσαι να αγγίξεις τον Προδοτικό Ρόλο της Ελλαδικής Εκκλησίας. Εχουμε την Πέμπτη Φάλαγγα μέσα μας και δεν γίνεται τίποτα, κύριε Χατζάρα μου...

Ανώνυμος είπε...

καλα ψυχοφαρμακα παιρνει αυτος που γραφει τις ανακοινωσεις του κκε?

σαν να του λενε φωτια στο δασος και αυτος να πηγαινει στη βρυση να πιει νερο ενα πραμα..

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...