28/7/09

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ

"Sa racist mbanë Greqia? Fjalorë i vogël i termeve të përditshëm.»
Έξω ο ρατσισμός και ο φασισμός
Από τις πλατείες, τις γειτονιές και τη ζωή μας.Το σύνθημά μας πρέπει να είναι, "είμαστε όλοι ντόπιοι"!

ΣΤΕΚΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Αγαπητοί Shqiptarë χαραμοφάηδες, «μετανάστες»της «ανοιχτής κοινωνίας»,του «Σφύριζα»,του Δαβίδογλου και Cia.

Δεν είστε από εδώ! Οι Πλατείες μας δεν είναι δικές σας. Οι γειτονιές μας δεν είναι δικές σας. Και δεν θα γίνουν!
Η ζωή μας και η ζωή σας. Δεν είμαστε αλβανο-ελληνική κοινωνία και δεν θα γίνουμε!
Η αλβανοί που εργάζονται, δεν έχουν χρόνο για τα «στέκια» που στείνουν οι Σόρο-συριζαίοι.
Η αλβανική μαφία όμως ,που δεν ξυπνάει ξημερώματα, αλλά κάνει ληστείες και πουλάει ναρκωτικά ,έχει και χρόνο και λεφτά για την "πολιτική" , την έκδοση εφημερίδων, και τον αντιρατσισμό.Έσάς,ειδικά,η Ελλάδα δεν σας χωράει.Να σας πάρουν στο Langley,οι εργοδότες σας.

Έξω ή αλβανική μαφία,έξω οι Χαφιέδες των Περιούσιων.

Δελτιο των 11.
ΥΓ. άει στον μουσουλμανοδιάολο καθάρματααααα!!!

είδηση:
Κοκαΐνη βάρους 570 γραμμαρίων είχε καταπιεί σε μορφή "αυγών" ένας 37χρονος Νιγηριανός προκειμένου να τα εισαγάγει στη χώρα μας.
Ο Νιγηριανός συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ από αστυνομικούς της Δίωξης Αστυνομικών Αττικής στο χώρο αφίξεων του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου είχε φτάσει αεροπορικώς από Βρυξέλλες
.

Ειδηση από το έθνος του Μπόμπολα
Εσβησαν όλα τα όνειρα του
Η καρδιά του 29χρονου Κούρδου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από λιμενικούς στην Ηγουμενίτσα, στις 3 Απριλίου.
Αριβάν Οσμάν Αζίζ σταμάτησε να χτυπά χθες το πρωί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση. Τραγική ειρωνεία: ο πατέρας του άτυχου νεαρού, Οσμάν Αμπντουλάχ Αζίζ, ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει βίζα και να έρθει στην Ελλάδα πριν από δέκα μέρες.

από το πρωτο Θέμα

-Ο θάνατος, μετά από 114 ημέρες νοσηλείας, του Κούρδου μετανάστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από Λιμενικούς, έχει θορυβήσει την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΝ.

Γκρίζα σύννεφα, αμφιβολίες για την ΕΔΕ και το αποτέλεσμά της οδήγησε τον ΥΕΝ, Αν. Παπαληγούρα να ζητήσει, πριν από 15 ημέρες, αμέσως μόλις παρέλαβε το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης από τον Αρχηγό ΛΣ Αντιναύαρχο Θ. Ρεντζεπέρη να διενεργήσει νέα έρευνα.

Παράλληλα ανατέθηκε στο γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων η έρευνα της υπόθεσης αυτής, η οποία με την ολοκλήρωσή της θα υποβληθεί άμεσα στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, που θα κρίνει το ενδεχόμενο της ποινικής δίωξης.

Ο Αν.Παπαληγούρας μιλώντας στους δημοσιογράφους την προπερασμένη εβδομάδα είχε αναφερθεί καταρχήν στην πορεία της 1ης ΕΔΕ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έγιναν προσπάθειες να υπάρξουν μαρτυρικές καταθέσεις από τον ευρύτερο δυνατό αριθμό προσώπων που ήταν παρόντες κατά το συμβάν.

Ήταν κρίσιμη η σύμπραξη δύο οδηγών Γερμανών, ενός οδηγού και ενός συνοδηγού, οι οποίοι αναζητήθηκαν, παρενέβην ώστε να υπάρξει μία ταχύτερη ανταπόκριση στο αίτημα δικαστικής συνδρομής από την Γερμανία.

Τελικά ο ένας δεν έχει ακόμα ανευρεθεί διότι εξακολουθεί και κάνει δρομολόγια μεταξύ Γερμανίας, Αυστρίας και δεν ξέρω ποιων άλλων κρατών. Ο άλλος αρνήθηκε να μαρτυρήσει.

Δεν κατέστη ακόμα δυνατόν να καταθέσει ούτε το ίδιο το θύμα, λόγω της κατάστασης της υγείας του» και συνέχισε:

Έλαβα προχθές, Τρίτη,( 14-07-2009) το σχετικό πόρισμα της ΕΔΕ, το οποίο αποφαίνεται ότι προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα διατύπωσης σαφών και επώνυμων προτάσεων ως προς την άσκηση ή μη διοικητικού, πειθαρχικού ελέγχου σε βάρος των στελεχών του Λιμενικού Σώματος για το σύνολο των πράξεων ή των παραλείψεων και στο μέτρο που αναλογεί στον καθένα εξ αυτών, θα πρέπει η υπόθεση λόγω της σοβαρότητάς της να παραμείνει εκκρεμής για να ολοκληρωθεί μετά την ετυμηγορία της ελληνικής δικαιοσύνης.

Διευκρινίζεται ότι αυτό ουδόλως σημαίνει ότι λόγω αμφιβολιών προτείνεται η απαλλαγή ή η αθώωση των εμπλεκομένων καθ’ οιονδήποτε τρόπο».

«Δεν είναι η έκβαση που περίμενα»…

Ο ΥΕΝ στη συνέχεια έριξε τη… βόμβα λέγοντας:

«Δεν είναι η έκβαση που περίμενα. Και για αυτό κάνοντας χρήση της δυνατότητας που δίνει η διάταξη του άρθρου 6, παρ. 4 της 114.1.42/2002 απόφασης, ζήτησα αμέσως από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος να διατάξει την διενέργεια νέας ΕΔΕ από αρχαιότερο αξιωματικό από αυτόν που διενήργησε την πρώτη ΕΔΕ» και υπογράμμισε:

«Θέλω απερίφραστα να πω ότι η διαφθορά, καταρχήν, αφ' ενός αλλά και η υπέρβαση εξουσίας, η άσκηση βίας, παράνομης βίας, δεν είναι ανεκτά στο Λιμενικό Σώμα.

Είναι, αντίθετα, φαινόμενα ξένα σε αυτό, είναι ξένα με την παράδοσή του, είναι ξένα με την ιστορία του, είναι ξένα με την κοινωνική του, με την σημαντική κοινωνική του προσφορά.

Όχι μόνο δεν υπάρχει πρόθεση συγκάλυψης ή ανοχής τέτοιων φαινομένων, αλλά το δηλώνω κατηγορηματικά, τέτοιες συμπεριφορές, διάπραξη τέτοιων αδικημάτων θα τιμωρείται υποδειγματικά.

Ο Λιμενικός που υποπίπτει σε τέτοιου τύπου συμπεριφορές, που διαπράττει τέτοια ποινικά αδικήματα, δεν έχει χώρο στο Λιμενικό Σώμα. Θα παραπέμπεται με το ερώτημα της απόταξης.

Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε το πράγμα μία και έξω».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αρχηγός του ΛΣ, Θ.Ρεντζεπέρης ο οποίος ήταν και αυτός καταγγελτικός:

«Η όλη πορεία μας σαν Λιμενικό Σώμα δεν είναι αυτή η οποία αμαυρώνεται, δεν θέλω να προκαταλάβω τίποτα, και για αυτό όπως μαζί μιλήσαμε, είπαμε να γίνει εκ νέου η ΕΔΕ διότι δεν είμαστε πεπεισμένοι για ορισμένα πράγματα» και προσέθεσε:
«Αυτό νομίζω, κύριε Υπουργέ, καταδεικνύει την ευαισθησία όλης της στρατιωτικής ιεραρχίας και το πνεύμα που κινείται μεταξύ ημών, γιατί ο σκοπός είναι να προστατεύσουμε το Λιμενικό που προσφέρει τόσα και τόσα. Αν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι το αμαυρώνουν δεν τους θέλουμε στο Σώμα. Όλη η Στρατιωτική ηγεσία και νομίζω οι περισσότεροι από τους κυρίους που είναι εδώ πέρα μας γνωρίζουν πως κινούμεθα» και κατέληξε ο Αρχηγός ΛΣ:
«Αν υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι κινούνται όπως αυτοί νομίζουν δεν τους θέλουμε στο Σώμα. Αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο και το δηλώνω κατηγορηματικά και είμαστε στην ίδια γραμμή με εσάς και με τον υπόλοιπο κόσμο. Για αυτό απαιτούμε από τον κόσμο τον δικό μας να φέρεται καλά και όμορφα προς τους πολίτες. Ό,τι και να γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...