22/7/09

Σοβαρά χτυπημένος ο Προϊστάμενος Αλλοδαπών Πάτρας στο Νοσοκομείο του Ρίου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης κατά του Προϊστάμενου της Δ/νσης Αλλοδαπών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Γιάννη Σιδέρη.

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Αλλοδαπών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Σιδέρης δέχθηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άτομο το απόγευμα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, την ώρα που αποχωρούσε από το γραφείο του στη συμβολή της οδού Αρέθα με το Νέο Δρόμο, τον πλησίασε ένας νεαρός, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα και φορούσε κράνος. Έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να τον χτυπά με δύναμη στο κεφάλι και το σώμα.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ ο δράστης διέφυγε με το δίκυκλό . Πανικόβλητοι οι περαστικοί και άλλοι υπάλληλοι που αποχωρούσαν από τα γραφεία της περιφέρειας ειδοποίησαν την αστυνομία και το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας των χτυπημάτων που είχε δεχθεί στο πρόσωπο και το σώμα και την έντονη αιμορραγία .

Η ασφάλεια Πάτρας που διερευνά την υπόθεση μετά την αρχική διερεύνηση των στοιχείων αποκλείστηκε η πιθανότητα η επίθεση να συνδέεται με υπηρεσιακούς λόγους ή με το αντικείμενο που χειρίζεται ο κ. Σιδέρης και οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στην αναζήτηση συγκεκριμένου προσώπου το οποίο καταδεικνύεται ως ο πιο πιθανός υπαίτιος. Για το λόγο αυτό εκτιμούν ότι η σύλληψή του δράστη είναι θέμα χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...