29/7/09

Η απάντηση που δεν έδωσαν στον Κάρλ Μπίλντ Αθήνα και Λευκωσία.

«Στη χούντα των Αθηνών επέρριψε την αποκλειστική ευθύνη για το δράμα της Κύπρου, ο Προεδρεύων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας, Καρλ Μπιλντ».

Ο κ. Μπίλντ θα πρέπει να μάθει επιτέλους , ότι το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου ,(του Κάστρο της Μεσογείου) ,σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από τον Χένρι Κίσσινγκερ ,και την αμερικανική κυβέρνηση, που έχουν την απόλυτη ευθύνη και για το πραξικόπημα και για την τουρκική εισβολή.
Τα γεγονότα του Ιουλίου του 1974, αποτελούσαν συνέχεια του σχεδίου Άτσενσον, που παρουσίασε η αμερικανική κυβέρνηση το 1964.
Για την υλοποίηση του σχεδίου Κίσσινγκερ, εργάστηκαν τόσο η CIA όσο και το ΝΑΤΟ αλλά και η Χούντα των Αθηνών.
Για όσα του διαφεύγουν, ας ρωτήσει ο κ.Μπίλντ, τον κ. Κίσσινγκερ, στην επόμενη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ, αλλά και τους Τούρκους συνεταίρους του.

Σπύρος Χατζάρας

Εξωτερική πολιτική αλά καρτ; Μα σε ποιον νομίζει ότι μιλάει η όλο χαμόγελο Μητσοτάκη Κούβελου;
Και ποια κωλώπαιδα επικοινωνιολόγοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται γράφουν τέτοιες μαλακίες;
Είναι αυτό κείμενο σοβαρό ή παιδική χαρά;
Λοιπόν Ντορίτσα,Γιωργάκη, Κωστάκη,Πάκη και λοιπά ανήλικα του παιδικού σταθμού "Η Ελληνική πολιτική σκηνή,τα μαμούνια" ,δεν κυβερνιούνται έτσι τα κράτη,τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία, παλιόπαιδα, που νομίζετε ότι γίνατε άνδρες και γυναίκες, ακόμη δε βγήκατε από το αβγό, και θέλετε να κυβερνήσετε.
Η διακυβέρνηση ενός κράτους και ενός έθνους είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια ανώριμων παιδιών και η ανατροπή αυτής της αρρωστημένης κατάστασης είναι κοντά,ε λπίζω μόνο να μην χρειαστεί άλλη μία εθνική τραγωδία για να γίνει αυτό αν και το βλέπω πολύ δύσκολο να το αποφύγουμε.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελα αλεκο αλαβανο θελεις βαψιμο στο μαλλι και το μουσι το ξερεις;

το ξερω χρυσο μου εχω δοκιμασει τα παντα.δε γινεται τιποτα.

με κουκουλoultrex λουστηκες;λουσου και θα με θυμηθεις!

ΚΟΥΚΟΥΛΟULTREX.ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΕΡΑ ΒΥΖΙΑ.

(και μικραινει τα ποσοστα..)

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ

Μια πολύ παράξενη ιστορία με έντονο άρωμα κατασκοπίας απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις δικαστικές αρχές μετά τη σύλληψη ενός μουσουλμάνου από τον Εβρο στο νησί της Σαμοθράκης.

Ο συλληφθείς μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από τις διωκτικές αρχές αλλά και από την ΕΥΠ, φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι έκανε κατασκοπία για την πλευρά των εξ ανατολών γειτόνων μας και μέσα από κρατητήρια της Αλεξανδρούπολης, όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του, να διαπραγματεύεται την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπισή του.

Ο μουσουλμάνος έχει δηλώσει ως τόπο μόνιμης διαμονής το χωριό Δριμώνας στον Εβρο και αρκετές φορές είχε μπει στο «στόχαστρο» των τοπικών κλιμακίων αντικατασκοπίας της ΕΥΠ που βρίσκονται στην περιοχή, χωρίς όμως μέχρι πρόσφατα να γίνει κατορθωτή η εναντίον του απαγγελία κατηγοριών.

Η ευκαιρία που αναζητούσαν οι ελληνικές αρχές δόθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο οπότε ο υπό -διακριτική- παρακολούθηση ημεδαπός πολίτης αποφάσισε να πάει… εκδρομή στη Σαμοθράκη. Σύμφωνα με πηγές από την Υπηρεσία Πληροφοριών, ο μουσουλμάνος νοίκιασε αυτοκίνητο και με αυτό γύριζε σε ολόκληρο το νησί. Η επιχείρηση σύλληψής του ύστερα από συνεννόηση με τις τοπικές αστυνομικές αρχές στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Στο μπλόκο που έγινε βρέθηκαν στοιχεία που έδειχναν ότι πιθανόν να σχετίζεται με παιχνίδια κατασκόπων, με συνέπεια να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω και να οδηγηθεί μέσα στο πλαίσιο του στην Αλεξανδρούπολη. Κατά τις πηγές πληροφόρησης στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες με αεροδρόμια και λιμάνια της περιοχής, αλλά και λεπτομερείς χάρτες με σημειώσεις των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξή τους.

Λέγεται μάλιστα ότι τα στοιχεία ήταν τόσο επιβαρυντικά ώστε κάτω από το… βάρος τους, ο μουσουλμάνος λύγισε και παραδέχθηκε ότι δρούσε για λογαριασμό μυστικών υπηρεσιών. Εντούτοις δεν αποκάλυψε το λόγο που βρισκόταν στη Σαμοθράκη και εάν επρόκειτο να προβεί σε οιουδήποτε είδους δολιοφθορά. Μετά την παραδοχή τους αναφέρουν οι πληροφορίες ότι κράτησε το στόμα του κλειστό, ενώ στο Αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε ζήτησε και πήρε αρχικά προθεσμία.

ΠΗΓΗ:ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Ανώνυμος είπε...

Αποδειξεις ομως δεν εχεις.
Εννοω αποδειξεις που να μπορουν να σταθουν εξω απο τα ελληνικα καφενεια.
Ειναι αλλο να πετας τις θεωριες σου απο την ΕΡΤ ή το Blue Sky και αλλο να πεισεις ξενους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ..ΣΑΡΙΑ!


Θέλουν τη Βρετανία βασίλειο της... Σαρία
Κηρύγματα μίσους κατά της Αγγλίας και των απίστων από τον εξτρεμιστή Αντζέμ Χουνταρί. Οραμά του η... κατάληψη της Ντάουνινγκ Στριτ και τα ισλαμικά δικαστήρια .


Οι εξτρεμιστές ισλαμιστές στην Αγγλία, Βρετανοί υπήκοοι και πακιστανικής καταγωγής κυρίως, κάνουν τώρα πολύ δυναμική την παρουσία τους, σε βαθμό που ανησυχούν πλέον σοβαρά τον κόσμο και τις βρετανικές αρχές.

Οργανώνουν σε όλες τις περιοχές της Αγγλίας τα δικά τους ισλαμικά δικαστήρια, «Νόμος Σαρία», στρατολογούν νέους από τις μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες, και οι φερόμενοι ως ηγέτες των φανατικών ισλαμιστών στη Βρετανία εκφωνούν δημόσια ομιλίες μίσους εναντίον της Αγγλίας, της Δύσης και των «άπιστων».

Ο ισλαμιστής εξτρεμιστής ηγέτης Αντζέμ Χουνταρί, τον οποίο οι βρετανικές αρχές χαρακτηρίζουν ως τον πλέον επικίνδυνο άνθρωπο στη Βρετανία, με τις δημόσιες ομιλίες του κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο εναντίον της Αγγλίας και των «άπιστων συμμάχων της» και λέει χωρίς φόβο ότι το όραμά του και ο στόχος του είναι να δει τη μαύρη σημαία της οργάνωσής του με το μισοφέγγαρο να κυματίζει στο κτίριο της Ντάουνινγκ Στριτ, στην πρωθυπουργική κατοικία.

Το «πολιτικό του» μανιφέστο επίσης προβλέπει την εγκαθίδρυση δικαστηρίων του «Νόμου Σαρία», τα οποία θα μπορούν να επιβάλλουν την ποινή του θανάτου με λιθοβολισμό για τους μοιχούς, τον ακρωτηριασμό των χεριών για τους κλέφτες και τη γενική απαγόρευση του αλκοόλ.

Ο εξτρεμιστής αυτός ηγέτης διακηρύσσει ότι ο κόσμος ζει σήμερα μέσα σε μεγάλη αναρχία, υπάρχει λέει ένας βιασμός σε κάθε λεπτό, και το Ισλάμ έχει την απάντηση σε όλα. Οι νομοί του έχουν αποτρεπτική δύναμη. «Ξέρουν ότι αν κλέψουν θα τους κόψουν τα χέρια τους».

Τα κηρύγματα αυτά του Αντζέμ Χουνταρί απευθύνονται στους 1.800.000 μουσουλμάνους της Βρετανίας και έχουν μεγάλη απήχηση, ειδικότερα στους νέους.

Μάλιστα η οργάνωση του ισλαμιστή εξτρεμιστή κυκλοφορεί βίντεο σε ιστοσελίδες, στα οποία δείχνουν μικρά παιδιά, ακόμα και 11 ετών, να προσηλυτίζονται στο Ισλάμ. Οι βρετανικές αρχές ασφάλειας και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Σκότλαντ Γιαρντ διαπιστώνουν με μεγάλη ανησυχία ότι η τακτική των ισλαμιστών εξτρεμιστών έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη στρατολόγηση των νέων.

Στις τελευταίες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν οι βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις αντιμετώπισαν μεταξύ των μαχητών των Ταλιμπάν νέους με βρετανική προφορά, ένας μάλιστα απ αυτούς φορούσε και φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας Αστον Βίλα. Πρώην κρατούμενοι στη βάση Γκουαντάναμο έχουν καταθέσει στις ομολογίες τους ότι ο Αντζέμ Χουνταρί είχε οργανώσει το 2003 πολλά σεμινάρια τρομοκρατίας σε περιοχή κοντά στο Μπράιτον.

Οι λαϊκές εφημερίδες, όπως η «Ντέιλι Μέιλ», επικρίνουν τις βρετανικές αρχές ασφάλειας ότι αντιμετωπίζουν πολύ χάλαρα και ανεκτικά τους ισλαμιστές εξτρεμιστές, αλλά αυτή όπως φαίνεται είναι η εντολή από την κυβέρνηση για να αποφευχθούν αντιδράσεις στις ευαίσθητες πλέον μουσουλμανικές κοινότητες.

ΛΑΜΠΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=4962832

Ανώνυμος είπε...

Aπο παραπολιτικο σημερα του μιχ. ιγνατιου μαθαινουμε οτι ο εφιαλτης επιστρεφει!

Ο Αλεξ Ροντος εκανε την πρωτη επανεμφανιση του στο συμποσιο της συμης στο πλαι του αρχηγου.Ο οποιος θα του δωσει και θεση μυστικοσυμβουλου εξ απορρητων στο κομμα συντομα.χωρις ομως να το ανακοινωσει επισημα για το φοβο των..ιουδαιων!

Kαημενη Eλλας τι σε πEριμενει απο του χρονου με πρωθυπουργο γιωργακη.

Θα αναβιωσει το αληστου ως ''Κομμα και κρατος Αλεξ και Βαλλιανατος''!

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...