28/7/09

Επικοινωνιακές και για εσωτερική Κατανάλωση οι δηλώσεις Ντόρας από τις Βρυξέλλες


Αποκαλύπτουμε την μεγάλη απάτη !

Σπύρος Χατζάρας

Η σουηδική προεδρία και η Επιτροπή δεν είπαν τίποτα στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το Συμβούλιο των Υπουργών εξωτερικών για το ζήτημα των Τουρκικών υπερπτήσεων πάνω από ελληνικό και ευρωπαϊκό έδαφος ούτε για το θέμα των ερευνών στην ελληνική και κυπριακή υφαλοκρηπίδα . Ούτε για την λαθρομετανάστευση είπαν τίποτα.

Συζήτησαν, όπως είπαν, για την Σομαλία, το Ιράν, τις εκλογές στην Μολδαβία,τον Καύκασο, τις εκλογές στην Αλβανία, την πΓΔΜ, το Αφγανιστάν , την κλιματική αλλαγή, ως και τις Καναδικές βίζες για τους Τσέχους. Για Τουρκία και Αιγαίο τίποτα.

Πότε μίλησε η κ.Ντόρα-(Makedonski) στο Συμβούλιο; Μπορεί να δώσει τα πρακτικά; Η μήπως μίλησε στο πόδι και εκτός πρακτικών στο γεύμα;

Το "επικοινωνιακό πραξικόπημα" της Ντόρας, σχεδιάστηκε να εκδηλωθεί την ίδια ώρα με την συνέντευξη της Προεδρίας ,ώστε οι Έλληνες ανταποκριτές , να μην μπορούν να ρωτήσουν την Προεδρία και την Επιτροπή για να διασταυρώσουν τις δηλώσεις τις Ντόρας.

δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

  ΣΌΦΙΑ 22.02.2024 14:16 Ο Μπόικο Μπορίσοφ παρομοίασε τις προτάσεις του μνημονίου «Συνεχίζοντας την Αλλαγή-Δημοκρατική Βουλγαρία» (PP-DB) γι...