23/7/09

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ήταν 8 του Ιουλίου το 1997 όταν Ελληνικά χέρια υπέγραφαν μια επαίσχυντη συμφωνία που «νομιμοποιούσε» τον τουρκικό επεκτατισμό και άνοιγε διάπλατα τις κερκόπορτες στο Αιγαίο.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/07/blog-post_890.html

Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ άρχιζε στη Μαδρίτη. Στο περιθώριό της όμως έμελε να συντελεστεί ένα ακόμη εθνικό έγκλημα.

Οι πρωταγωνιστές γνωστοί. Και τα διαπιστευτήριά τους τα είχαν ήδη καταθέσει όταν ένα χρόνο πριν δια στόματος πρωθυπουργού ευχαριστούσαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ για το εθνικό Βατερλώ στα Υμια, που άλλαξε το χρώμα του Αιγαίου.

ΣΗΜΙΤΗΣ - ΠΑΓΚΑΛΟΣ:

Με τα χέρια ακόμα λερωμένα από το αίμα των τριών πιλότων που έπεσαν στα Υμια, πήραν τη διπλωματική πένα και συνυπέγραψαν με τον Ντεμιρέλ και τον Τζέμ, μια κατάπτυστη συμφωνία εθνικής μειοδοσίας, που έμελλε να σημαδέψει το μέλλον του τόπου.

Ήταν τα ίδια χέρια που ξαναλερώθηκαν με την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους φονιάδες.

Αυτό το κατάπτυστο ανοσιούργημα, θα παραμείνει γνωστό στην ιστορία ως «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ».

Αλλά και ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ να το χαρακτηρίσει κανείς, δεν είναι λάθος.

Και το υπέγραψαν οι ΣΗΜΙΤΗΣ - ΠΑΓΚΑΛΟΣ, υπό το άγρυπνο βλέμμα του μεγάλου κηδεμόνα. Της Αμερικανίδας υπουργού εξωτερικών Μαντλίν Ολμπραϊτ.

Η τουρκική εξωτερική πολιτική, για μία ακόμα φορά είχε θριαμβεύσει.

Μετά την επανένταξη της Ελλάδας στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ από την κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και με δεδομένη τη χαρακτηριστική ασάφεια του πρωτόκολλου επανένταξης το οποίο υιοθετούσε τη ρευστότητα στον επιχειρησιακό έλεγχο του Αιγαίου, οι τούρκοι περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία και τους ενδεδειγμένους Ελληνες «μπουνταλάδες» πολιτικούς, για να πάρουν αυτό που ήθελαν.

Καλλιέργησαν κι ένα καθεστώς έντασης στο Αιγαίο - αντίστοιχο με το σημερινό - το οποίο οδήγησε στη νύχτα των Υμίων, και οι έλληνες πολιτικοί που ήταν έτοιμοι να ενδώσουν δεν άργησαν να φανούν.

Στη «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ» ρητά αναφέρεται ότι:

«Και οι δύο χώρες θα αναλάβουν προσπάθεια να προωθήσουν διμερείς σχέσεις, που θα βασίζονται σε:

. Αμοιβαία δέσμευση για την ειρήνη, την ασφάλεια και τη συνεχή ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας.

. Σεβασμό της κυριαρχίας της κάθε χώρας.

. Σεβασμό των Αρχών του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συνθηκών.

. Σεβασμό στα νόμιμα, ζωτικά συμφέροντα και ενδιαφέροντα της κάθε χώρας στο Αιγαίο, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία τους.

. Δέσμευση αποφυγής μονομερών ενεργειών στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της επιθυμίας, ώστε να αποτραπούν συγκρούσεις οφειλόμενες σε παρεξήγηση, και

. δέσμευση διευθέτησης των διαφορών τους με ειρηνικά μέσα, στη βάση αμοιβαίας συναίνεσης και χωρίς τη χρήση βίας ή την απειλή βίας».

Είναι ακριβώς η τρίτη παράγραφος εκείνης της συμφωνίας, την οποία επικαλείται σήμερα η Τουρκία, για να «νομιμοποιήσει» τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο...

Κι αυτό το έκτρωμα ο ελληνικός τύπος τότε το είχε υποδεχτεί με θριαμβολογίες ως κατόρθωμα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής που «Επέβαλε τα ήρεμα νερά στο Αιγαίο» (ΝΕΑ 9/7/1997)

Το έγκλημα είχε συντελεστεί από τη στιγμή που αναγνωριζόταν η ύπαρξη «ζωτικών συμφερόντων και ενδιαφερόντων της κάθε χώρας στο Αιγαίο».

Ο δρόμος για την υλοποίηση των σχεδίων της Νέας Τάξης στην περιοχή είχε ήδη ανοίξει.

Ο δρόμος για την αποθράσυνση του Τουρκικού επεκτατισμού είχε ήδη φωτιστεί, και τα αποτελέσματά του τα βιώνουμε σήμερα στο Αιγαίο.

Όπως ανοίγει σταδιακά και ο δρόμος για να έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα και στη Θράκη, σύμφωνα με εκτιμήσεις - φόβους Ελλήνων διπλωματών, αφού κατά τις σύντομες συναντήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα η κ. Μπακογιάννη με τον ομόλογό της της Τουρκίας κ. Νταβούτογλου, όσο και σε επαφές που είχε ο τελευταίος με παράγοντες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επικαλέσθηκε τη Συμφωνία, η οποία βεβαίως ερμηνεύεται με τρόπο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες των τουρκικών επιδιώξεων και των μακρόπνοων στρατηγικών τους.

Γιατί???

Γιατί απλά οι Τούρκοι:

ΚΑΙ εξωτερική πολιτική διαθέτουν.

ΚΑΙ μακρόπνοο σχεδιασμό και μεθοδικότητα στις επιδιώξεις τους.

ΚΑΙ εθνικό προσανατολισμό ώστε να μην αφήνουν τίποτε να πηγαίνει χαμένο.

Διαθέτουν δηλαδή τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ. τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ ακόμη και για τον πρωτοετή φοιτητή των πολιτικών επιστημών..

Διαθέτουν όλα εκείνα που οι δικοί μας λεβεντόκορμοι υποτίμησαν και συνεχίζουν να υποτιμούν, να παραβλέπουν, να υποβαθμίζουν, να μην αντιλαμβάνονται καν, γιατί το μυαλό τους είναι μόνιμα προσανατολισμένο στις προσωπικές φιλοδοξίες, στις ρεμούλες και τα σκάνδαλα.

Το δίδυμο λοιπόν ΣΗΜΙΤΗ - ΠΑΓΚΑΛΟΥ, υπέγραφε το 1997 τη θανατική καταδίκη του Αιγαίου και της Θράκης.

Το δίδυμο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, έρχεται σήμερα με τον δεύτερης γενιάς ενδοτισμό που αναγόρευσε σε εναλλακτική εξωτερική πολιτική, να ολοκληρώσει το έγκλημα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ???
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν το επιτρέψουμε ! ! !

ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΙΜΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;;; ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ;;;
Τότε θα είμαστε συνυπεύθυνοι και όχι απλά ασυγχώρητοι ! ! !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΑΣ


Από την χρησηπαίδεια, την μαστουρωμενη παρωδία



Οι Φασίστας (ΡωμαιοΑγγλικά: Fascistas) (Ισραηλιτικά: Antifascistas) είναι το πρώτο παρακλάδι των Αβουρι ντελα Προυντον ντε Τροτσκι Ζαπατίστας του κλάδου των zion. Το κίνημα αυτό εμφανίστηκε στο τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Αυνανισμού, μέλη του ήταν «άνθρωποι» και διάφορα άλλα ζώα που λόγω της μαστουρας εκ των παρενεργειών των χημικών όπλων που χρησιμοποίησαν οι ζιον την εποχή εκείνη είχαν σχηματίσει αυθυποβολη στον εγκέφαλο. Τα όντα που ήρθαν σε επαφή με αυτά τα χημικά όπλα, άρχισαν να αποκτούν συμπτώματα ίδια με αυτά της χρησιμης ηλιθιοτητας, καθώς και μια σειρά από άλλες ψυχικές ανωμαλίες όπως μίσος προς οποιοδήποτε γειτονικο ον δεν συμφωνει με αυτούς και ενεργητικο ψυχικο προγραμματισμο. Λόγω της ανελέητης τους έκθεσης στα χημικά αυτά του αυνανος καπιταλισμου παρουσίασαν προβλήματα στο λόγο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λένε διάφορες παρόμοιες ασυναρτησίες όπως "Πίσω από αυτό κρύβονται οι Καπιταλιστες περιπτεραδες και οι φασιστες", "Είναι κακό που πατριδα μου ειναι ολη η γη (εκτος απο την ελλαδα..);".


Πίνακας περιεχομένων



1 Εξέλιξη του κινήματος
2 Διασπορά
3 Μετεξέλιξη του κινήματος
4 Οι Φασίστας σήμερα
5 Γλωσσικά ιδιώματα
6 Αγαπημένες φράσεις των Φασίστας
7 Σχετικές ταινίες
8 Δείτε επίσης


Εξέλιξη του κινήματος


Τα ζώα του κινήματος αυτού, κουκουλες, φρενοβλαβεις αντιφασιστες{δεν ειμαι τρελλος κυριε γιατρε..}, αναρχοχιμπατζηδες, πρεζοσκυλα, ελληνοφοβοι ρατσιστες, ροζ αναρχοστρουμφάκια, τουργκουτ οζαληδες και άλλα απλυτα όντα, ήρθαν σε συνεργασία. Γνωστή είναι η επίθεση κοτων σε παιδάκια απο την ελλαδα μετά την προσταγή ενός φασίστα με τη φράση "θανατος στους ελληνες που γεννουν ελληνες" (αναφερόμενος στους ελληνες). Αντίστοιχα οι άνθρωποι σε συνεργασία με τις κότες σορος πολλές φορές επιτέθηκαν και εξακολουθούν να επιτίθενται ασελγώντας σεξουαλικά εις βάρος ορνίθων αλλης ρατσας ενεργητικων gay. Η πράξη αυτή αποτέλεσε έμπνευση για τους δημιουργούς ενός επεισοδίου dekembriana με πρωταγωνιστή τον sfyriza psoles. Το 1946 το κίνημα των Φασίστας αποίκισε το macedonia united για να συσπειρωθεί εναντίον του καπιταλισμου και υπερ των συμμαχων των ναζι .


Διασπορά

Το κίνημα των Φασίστας το 1949 δέχθηκε ισχυρότατο πλήγμα απο την επίθεση αντιφασιστων αγριανθρώπων και αγριοαετων στο γραμμο και το βιτσι και διαλύθηκε εις όλες τις ηπείρους του πλανήτη.


Μετεξέλιξη του κινήματος


Μετά την διάσπαση του κινήματος δημιουργήθηκαν αυτόνομα κινήματα Φασίστας ανά τον κόσμο. Λόγω της έκθεσης τους σε διαφορετικό περιβάλλον μεταλάχθηκαν. Σοβαρότερες περιπτώσεις είναι αυτές της διασποράς του εξαρχεια που μεταμορφώθηκε σε Αντιφασίστας και της cia οπού εξελίχθηκε σε κίνημα ενάντια στον ελληνικο φασισμό.

Ανώνυμος είπε...

Οι Φασίστας σήμερα



Σήμερα τα μέλη του κινήματος Φασίστας είναι υπο γενετικη μεταλλαξη. εμφανίζονται ανανεωμένα σε διάφορες άλλες μορφές που υποστηρίζουν πως αποκηρύσσουν τον φασισμό και τα κονσερβοκουτια,τα 45αρια και την πρεζα και δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν. H ασθένεια αυτή γιγαντωνεται απο τον μεταψυχροπολεμικο καπιταλισμο, άρχισε δε να εμφανίζεται και σε διάφορα αντικείμενα, όπως πανεπιστημια,δημοσιογραφους,μμε,μεγαλα τζακια,σχολεια,συνδικατα, ναρκοεμπορους ,οργανωμενο εγκλημα,χορηγους κρατη και μκο,κακιασμενες αδερφες,τεμπεληδες ανεργους,χαραμοφαηδες απατριδες που κλεβουν και απολαμβανουν ομως την φραπεδια στην πατριδα, και λοιπα δυστυχισμενα πλασματα χωρις μελλον και ζωη που χρησιμοποιουνται απο τα μεγαλα συμφεροντα για να φανατιζονται υστερα απο πλυση εγκεφαλου.

χαρακτηριστικο γνωρισμα σημερα ειναι η βεβαιοτητα του ηλιθιου που εχει υποστει προγραμματισμο σκεψης οτι αυτος εχει δικιο.για αυτο και οι φασιστες δεν δεχονται κουβεντα αλλη.μονο αυτοι ξερουν.αυτοι και οι υπνωτιστες τους.

ετσι ως γνησιοι φασιστες τρομοκρατουν ,ληστευουν ,δερνουν καινε και απειλουν. βεβαια οπως ολοι οι φασιστες ποτε δεν το παραδεχονται.αντιθετα πιστευουν οτι οι αλλοι ειναι φασιστες. γιατι ειπες τον φασιστα φασιστα γιατρε?

Ανώνυμος είπε...

Γλωσσικά ιδιώματα

Οι Φασίστας εξακολουθούν και παρουσιάζουν ακόμη και σήμερα γλωσσικά ιδιώματα. Πολλοί από αυτούς ομιλούν, ή προσπαθούν αποτυχημένα να μιλήσουν εις την αναρχευουσα. για αυτο και η φανατισμενη μανιοκαταθλιπτικη αμαθεια τους τους κανει να βλεπουν και τον σωκρατη και τον κολοκοτρωνη και τον παλαιολογο γερμανο ταγματασφαλιτη!Επίσης συνηθίζουν πίσω από τις ονομασίες των ιδεοληψιων να προσθέτουν την λέξη δήθεν (π.χ. δήθεν αριστερος,δηθεν συντηρητικος,δηθεν ρατσιστης,δηθεν διεθνιστης,δηθεν 'δημοκρατης'), καθώς και το πρόθεμα ψευτο- (π.χ. Ψευτοπατριωτες).

Αγαπημένες φράσεις των Φασίστας


Χαιρετιζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται, αρκει το ξυλο να μην το τρωμε εμεις γιατι τοτε ψαχνουμε αστυνομικο τμημα να σωθουμε,εσείς μπορείτε να το πείτε αυτό;
Τι είπες ρε ελληναρα!
Δεν είμαι ελληνοφοβος αλλά...
Εγώ αναρχικος; Επειδή μισω την πατρίδα μου;
Δεν είμαι φασίστας, είμαι παιδι της γης.
Θανατος στους πατριωτες.δεν ειμαι φασιστας για αυτο.με τους αλβανους πατριωτες δεν εχω προβλημα..
Αν διεθνιστης είναι αυτός που,[........],τότε ναι, ναι,είμαι διεθνιστης!
Είσαι ρατσιστής ενάντια στους κατακτητες γερμανους και τους τουρκους!
Μας έκαψαν οι φασίστες ελληνες!
Eλληνας εισαι και φαινεσαι.
Πατριδα μονο η συνειδηση και η πρεζα,τα μπουτια της μαριας και ο αφγανος πουτσος και το φραπε.
Και αυτή η περιοχή,και αυτοι οι ελληνες ήταν αλβανικα κάποτε.
Και αυτό εβραιοι το ανακάλυψαν.
Πίσω από αυτά κρύβονται οι καπιταλιστες φασιστες.
Σηκωθειτε απο τα ντιβάνια,απο απο τις χέστρες, από τους δονητες και παραγγείλτε τα μολοτωφ που είναι σε μοναδική προσφορά.
Το φασιστικο κρατος μας απαγορευει να καψουμε ελληνοκεντρικα βιβλια
Το φασιστικό κρατος μας απαγορευει να δωσουμε τις μανες σας στην τουρκια
Το φασιστικο κρατος μας απαγορευει να καψουμε πανεπιστημια,καπιταλιστες,ελληνες, θανατος στο ελληνικο κρατος!ειμαι φασιστας;αφου το κρατος των αλβανων, των αφγανων λαθρομεταναστων δεν με ενοχλει ξερετε..
[...] είμαι εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου γι' αυτό [...]
Δεν ειμαι φασιστας αλλα τσακιστε τον χψζ...
Το κρατος μας εμποδιζει να καιμε.κατω το κρατος πανω τα ποδια και ανοιγμενα στον αχμετ πασα.

Ανώνυμος είπε...

Πατερα μη με χτυπας αλλο!

Γυναικα μη βαρας!

Παιδι μου θελεις να σε δει ενας ψυχολογος;

-δεν μπορω τωρα εχω δουλεια το βραδυ..


Βρε χαραμοφαη ως ποτε θα ζεις απο τα λεφτα του πατερα σου;


Πατερα;

-Ναι παιδι μου

-Θελω να σε σκοτωσω.
Μητερα;

-Ναι παιδι μου.

-θελω να σε γαμ...


Δεν ειμαι μισελληνας,οικολογος με χρεη ειμαι.

Δεν υπαρχουν ελληνες.ειναι ολοι μπασταρδοι.μονο οι εσκιμωοι ,οι αλβανοι,οι τουρκοι και οι βουλγαροι ειχαν βαρβατο σπερμα και ρατσα.


Σχετικές ταινίες

Ο Φασιστανικός

How to be ποιητής της cia

What is πατριωτισμός-μονο ο ελληνικος ετσι? - How to be motorbike

To γραικυλικο-αλβανικο DNA - μέρος 1ον
To τουρκομπασταρδο DNA - μέρος 2ον

Η κουκουλωτη συμμορία

Θέατρο σκιών -ο ιντυμιντια αντιρατσιστής

Ο Tsepaparator

Οι κομιτατζηδες των εξαρχειων και των τιρανων-αφγανισταν. Ι

Οι ποτες και τα καμμενα κυτταρα ΙΙ
- Και ο γκριζος λυκος στο χορό,
η αντίδραση του ροκφελερ

Το εγχειρίδιον του καλού αναρχοφασίστα

o ηρακλειδης και τα καταραμενο εθνικιστικο φιδι.



Δείτε επίσης

αντιφα στην fifa
εμποροι πρεζας
σφυριζα
κουταρδας
κουρτοβικον αγος ψυχεμπορα
λαθρεμπορας αλλοδαπων
TΕΛemarketing-μολοτωφ και προζακ
μ.κ.ο ο καλος δουλεμπορας
καμορα αντιρατσισμου
φραγκουδακη η greekbastards terminator.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...