30/7/09

Το τέλος της οικογενειοκρατίας είναι κοντά

Η πηγή άρχισε να αναβλύζει καθαρό γάργαρο νερό το οποίο σχηματίζει ρυάκι και κυλάει ανοίγοντας νέο δρόμο, καινούργιο που θα γίνει χείμαρρος και θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία.

Η τιμωρία αυτών που μας προδίδουν κυβερνώντας μας θα είναι -εκτός από τη δήμευση των περιουσιών τους, και εκτός από την φυλάκισή τους- η αναγραφή των ονομάτων τους σε μαύρες πλάκες οι οποίες θα τοποθετηθούν κάτω για να τις πατάει ο κόσμος σε ένα κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας και θα αναφέρουν και το λόγο για τον οποίο τιμωρείται ο κάθε ένας από αυτούς, έτσι ώστε όλες οι γενιές των Ελλήνων να ξέρουν το τέλος όποιου προδίδει την πατρίδα.

Το καινούργιο που θέλουμε σημαίνει ότι πρέπει να καταστρέψουμε το παλιό και να κτίσουμε μία νέα κοινωνία και μία νέα πολιτεία με άλλα πρότυπα, αρχές και αξίες που θα τα βρούμε κοιτάζοντας στο τρισένδοξο παρελθόν μας και συνδιάζοντάς το με τα σημερινά δεδομένα, την σημερινή τεχνολογία.

Το πρωταρχικό και το πιο βασικό από όλα είναι να προσδιορίσουμε ή να ορίσουμε ένα όραμα για όλο το έθνος (όχι μόνο τους Ελλαδίτες γιατί το έθνος μας βρίσκεται και εκτός συνόρων) και βάσει αυτού του οράματος να εργαστούν όλοι για την πραγματοποίησή του.

Αυτό το όραμα σίγουρα θα είναι μακροχρόνιο και θα απαιτήσει μόχθο, κόπο και θυσίες αλλά στο τέλος όταν απολαύσουμε τους καρπούς της προσπάθειας τότε όλα τα άσχημα θα ξεχαστούν.

Πολλοί λένε πως αν φτιαχτεί η παιδεία όλα θα λυθούν, όμως τους λέω πως η παιδεία είναι ένα μέρος από αυτά που πρέπει να αλλάξουν, είναι ένα κομμάτι και αυτή που θα αλλάξει όπως και πολλά άλλα πράγματα τα οποία στο σύνολό τους οδηγούν στην πραγματοποίηση του οράματος και σας λέω πως αν θέλουμε μία Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και δυνατή πρέπει να φτιάξουμε και παιδεία και δικαιοσύνη και στρατό και κρατικό μηχανισμό και νόμους και πόλεις και πρωτεύουσα και βιομηχανία και πολλά άλλα.
Το τέλος της οικογενειοκρατίας είναι κοντά, στο τέλος να είστε σίγουροι πως θα θριαμβεύσει ο ελληνισμός, οι ανδρείοι υπάρχουν, ζήτω το έθνος, ζήτω η ελευθερία.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...