23/7/09

Οι ΦΑΣΙΣΤΑΣ

(Από την χρησηπαίδεια, την μαστουρωμενη παρωδία)

Οι Φασίστας (ΡωμαιοΑγγλικά: Fascistas), (Ισραηλιτικά: Antifascistas) είναι το πρώτο παρακλάδι των Αβουρι ντελα Προυντον ντε Τροτσκι Ζαπατίστας, του κλάδου των zion.
Το κίνημα αυτό εμφανίστηκε στο τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Αυνανισμού, μέλη του ήταν «άνθρωποι» και διάφορα άλλα ζώα που λόγω της μαστούρας εκ των παρενεργειών των χημικών όπλων που χρησιμοποίησαν οι Ζιον την εποχή εκείνη, είχαν σχηματίσει αυθυποβολή στον εγκέφαλο.
Τα όντα που ήρθαν σε επαφή με αυτά τα χημικά όπλα, άρχισαν να αποκτούν συμπτώματα ίδια με αυτά της χρήσιμης ηλιθιότητας, καθώς και μια σειρά από άλλες ψυχικές ανωμαλίες όπως μίσος προς οποιοδήποτε γειτονικό ον δεν συμφωνεί με αυτούς και ενεργητικό ψυχικό προγραμματισμό.
Λόγω της ανελέητης έκθεσης τους στα χημικά αυτά του αύνανος καπιταλισμού παρουσίασαν προβλήματα στο λόγο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λένε διάφορες παρόμοιες ασυναρτησίες όπως "Πίσω από αυτό κρύβονται οι Καπιταλιστές περιπτεράδες και οι φασιστές", "Είναι κακό που πατρίδα μου είναι όλη η γη (εκτός από την Ελλάδα..);".
Πίνακας περιεχομένων
1 Εξέλιξη του κινήματος
2 Διασπορά
3 Μετεξέλιξη του κινήματος
4 Οι Φασίστας σήμερα
5 Γλωσσικά ιδιώματα
6 Αγαπημένες φράσεις των Φασίστας
7 Σχετικές ταινίες
8 Δείτε επίσης

Εξέλιξη του κινήματος
Τα ζώα του κινήματος αυτού, κουκούλες, φρενοβλαβείς αντιφασιστες{δεν είμαι τρελλος κυριε γιατρε..}, αναρχοχιμπατζήδες, πρεζόσκυλα, ελληνόφοβοι ρατσιστές, ροζ αναρχοστρουμφάκια, τουργκουτ οζάληδες και άλλα άπλυτα όντα, ήρθαν σε συνεργασία. Γνωστή είναι η επίθεση κοτών σε παιδάκια από την Ελλάδα μετά την προσταγή ενός Φασίστα με τη φράση "θανατος στους ελληνες που γεννουν ελληνες" (αναφερόμενος στους ελληνες).
Αντίστοιχα οι άνθρωποι σε συνεργασία με τις κότες Σόρος, πολλές φορές επιτέθηκαν και εξακολουθούν να επιτίθενται, ασελγώντας σεξουαλικά εις βάρος ορνίθων άλλης ράτσας ενεργητικών gay. Η πράξη αυτή αποτέλεσε έμπνευση για τους δημιουργούς ενός επεισοδίου dekembriana με πρωταγωνιστή τον sfyriza psoles. Το 1946 το κίνημα των Φασίστας αποίκισε το macedonia united για να συσπειρωθεί εναντίον του καπιταλισμού και υπέρ των συμμάχων των ναζι .

Διασπορά
Το κίνημα των Φασίστας το 1949 δέχθηκε ισχυρότατο πλήγμα από την επίθεση αντιφασιστών αγριανθρώπων και αγριοαετων στο Γράμμος και το Βίτσι και διαλύθηκε εις όλες τις ηπείρους του πλανήτη.

Μετεξέλιξη του κινήματος

Μετά την διάσπαση του κινήματος δημιουργήθηκαν αυτόνομα κινήματα Φασίστας ανά τον κόσμο. Λόγω της έκθεσης τους σε διαφορετικό περιβάλλον μεταλάχθηκαν. Σοβαρότερες περιπτώσεις είναι αυτές της διασποράς του Εξάρχεια που μεταμορφώθηκε σε Αντιφασίστας και της cia οπού εξελίχθηκε σε κίνημα ενάντια στον ελληνικό φασισμό.

Οι Φασίστας σήμερα

Σήμερα τα μέλη του κινήματος Φασίστας είναι υπο γενετική μετάλλαξη,. εμφανίζονται ανανεωμένα σε διάφορες άλλες μορφές που υποστηρίζουν πως αποκηρύσσουν τον φασισμό και τα κονσερβοκούτια, τα 45αρια και την πρέζα και δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν.
H ασθένεια αυτή γιγαντώνεται απο τον μεταψυχροπολεμικό καπιταλισμό, άρχισε δε να εμφανίζεται και σε διάφορα αντικείμενα, όπως πανεπιστήμια, δημοσιογράφους, μμε, μεγάλα τζάκια, σχολεία, συνδικάτα, ναρκοεμπόρους ,οργανωμένο εγκλημα, χορηγους κρατη και μκο, κακιασμενες αδερφες, τεμπέληδες άνεργους, χαραμοφαηδες απατριδες , που κλέβουν και απολαμβανουν ομως την φραπεδια στην πατρίδα, και λοιπα δυστυχισμενα πλασματα χωρις μελλον και ζωη που χρησιμοποιουνται από τα μεγάλα συμφέροντα για να φανατίζονται ύστερα απο πλυση εγκεφαλου.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα σήμερα είναι η βεβαιότητα του ηλίθιου που έχει υποστεί προγραμματισμό σκέψης οτι αυτος εχει δικιο. για αυτο και οι φασίστες δεν δέχονται κουβέντα αλλη.Μονο αυτοί ξερουν. Αυτοί και οι υπνωτιστές τους.

Έτσι ως γνήσιοι φασιστείς τρομοκρατούν ,ληστεύουν ,δέρνουν καίνε και απειλούν. Βέβαια όπως όλοι οι φασίστες ποτε δεν το παραδέχονταν. Αντίθετε πιστεύουν ότι οι άλλοι είμαι φασιστές.
Γιατί είπες τον φασίστα φασίστας γιατρε;

Γλωσσικά ιδιώματα

Οι Φασίστας εξακολουθούν και παρουσιάζουν ακόμη και σήμερα γλωσσικά ιδιώματα. Πολλοί από αυτούς ομιλούν, ή προσπαθούν αποτυχημένα να μιλήσουν εις την αναρχεύουσα. για αυτο και η φανατισμένη μανιοκαταθλιπτική αμάθεια τους,που τους κάνει να βλέπουν και τον Σωκράτη και τον Κολοκοτρώνη και τον Παλαιολόγο γερμανο ταγματασφαλιτη!
Επίσης συνηθίζουν πίσω από τις ονομασίες των ιδεοληψιών να προσθέτουν την λέξη δήθεν (π.χ. δήθεν αριστερός, δηθεν συντηρητικος, δηθεν ρατσιστης, δηθεν διεθνιστης, δηθεν 'δημοκρατης'), καθώς και το πρόθεμα ψευτο- (π.χ. Ψευτοπατριωτες).

Αγαπημένες φράσεις των Φασίστας

Χαιρετιζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται, αρκεί το ξύλο να μην το τρώμε εμείς γιατί τότε ψάχνουμε αστυνομικοί τμήμα να σωθούμε, εσείς μπορείτε να το πείτε αυτό;
Τι είπες ρε ελληναρα!
Δεν είμαι ελληνόφοβος αλλά...
Εγώ αναρχικός; Επειδή μισω την πατρίδα μου;
Δεν είμαι φασίστας, είμαι παιδί της γης.
Θάνατος στους πατριώτες. Δεν είμαι φασίστας για αυτό με τους Αλβανούς πατριώτες δεν εχω προβλημα..
Αν διεθνιστής είναι αυτός που,[........],τότε ναι, ναι, είμαι διεθνιστης!
Είσαι ρατσιστής ενάντια στους κατακτητές Γερμανούς και τους Τούρκους!
Μας έκαψαν οι φασίστες Έλληνες!
Έλληνας εισαι και φαίνεσαι.
Πατρίδα μονό η συνείδηση και η πρεζα, τα μπούτια της Μαρίας και ο αφγανος πουτσος και το φραπε.
Και αυτή η περιοχή, και αυτοι οι Έλληνες ήταν αλβανικά κάποτε.
Και αυτό Εβραίοι το ανακάλυψαν.
Πίσω από αυτά κρύβονται οι καπιταλιστές φασίστες.
Σηκωθειτε απο τα ντιβάνια,απο απο τις χέστρες, από τους δονητες και παραγγείλτε τα μολοτωφ που είναι σε μοναδική προσφορά.
Το φασιστικο κρατος μας απαγορευει να καψουμε ελληνοκεντρικα βιβλια
Το φασιστικό κρατος μας απαγορευει να δωσουμε τις μανες σας στην τουρκια
Το φασιστικο κρατος μας απαγορευει να καψουμε πανεπιστημια,καπιταλιστες,ελληνες, θανατος στο ελληνικο κρατος!
ειμαι φασιστας;αφου το κρατος των αλβανων, των αφγανων λαθρομεταναστων δεν με ενοχλει ξερετε..
[...] είμαι εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου γι' αυτό [...]
Δεν ειμαι φασιστας αλλα τσακιστε τον χψζ...
Το κρατος μας εμποδιζει να καιμε.κατω το κρατος πανω τα ποδια και ανοιγμενα στον αχμετ πασα.
Πατερα μη με χτυπας αλλο!
Γυναικα μη βαρας!
Παιδι μου θελεις να σε δει ενας ψυχολογος;
-δεν μπορω τωρα εχω δουλεια το βραδυ..
Βρε χαραμοφαη ως ποτε θα ζεις απο τα λεφτα του πατερα σου;
Πατερα;
-Ναι παιδι μου
-Θελω να σε σκοτωσω.
Μητερα;
-Ναι παιδι μου.
-θελω να σε γαμ...
Δεν ειμαι μισέλληνες, οικολόγος με χρέη είμαι.
Δεν υπαρχουν ελληνες.ειναι ολοι μπασταρδοι.μονο οι εσκιμωοι ,οι αλβανοι,οι τουρκοι και οι βουλγαροι ειχαν βαρβατο σπερμα και ρατσα.

Σχετικές ταινίες

"Ο Φασιστανικός" ,"How to be ποιητής της cia" ,"What is πατριωτισμός"-μονο ο ελληνικος ετσι;

- "How to be motorbike" ,"To γραικυλικο-αλβανικο DNA" - μέρος 1ον ,"To τουρκομπασταρδο DNA" - μέρος 2ον ,"Η κουκουλωτη συμμορία" ,"Θέατρο σκιών -ο ιντυμιντια αντιρατσιστής"
"Ο Tsepaparator" ,"Οι κομιτατζηδες των εξαρχειων και των τιρανων-αφγανισταν"΄,
"Οι ποτες και τα καμμενα κυτταρα ΙΙ"
- "Και ο γκριζος λυκος στο χορό", "Η αντίδραση του ροκφελερ ", "Το εγχειρίδιον του καλού αναρχοφασίστα" "o Ηρακλειδης και τα καταραμένο εθνικιστικό φίδι".

Δείτε επίσης
αντιφα στην fifa ,εμποροι πρεζας, σφυριζα ,κουταρδας ,κουρτοβικον αγος ψυχεμπορα
λαθρεμπορας αλλοδαπων ,TΕΛemarketing-μολοτωφ και προζακ ,μ.κ.ο "ο καλος δουλεμπορας" ,καμορα αντιρατσισμου ,φραγκουδακη η greekbastards terminator.

οριτζιναλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...