11/8/09

Σιδηροχώρι Καστοριάς. Άλλος ένας σύλλογος στα χέρια των gyftoσκοπιανών

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας του Σιδηροχωρίου Καστοριάς το ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ που μαθαίνει είναι το Βουλγαρικό όνομα του χωριού (Sesteovo) και κατόπιν ότι το χωριό , σύμφωνα με κάποιο έγγραφο , κατοικούνταν ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ από ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΞΑΡΧΙΚΟΥΣ.

Εννοείται ότι μετά την ήττα της Βουλγαρίας, συμμάχου του Χίτλερ, στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο... η λέξη ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ... άρχισε να εξαφανίζεται μυστηριωδώς και να παραμένει ΜΟΝΟΝ η λέξη "ΕΞΑΡΧΙΚΟΣ".

Επειδή η λέξη Βούλγαρος στ' αυτιά των Ελλήνων ακούγεται κάπως άσχημα...οι Βουλγαρίζοντες της ορεινής Μακεδονίας τείνουν να ΞΕΧΝΟΥΝ να την αναφέρουν.

Οι σημερινοί "ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" τείνουν να ξεχάσουν οτι οι πρόγονοί τους φοιτούσαν σε Βουλγαρικά σχολεία και εκκλησιάζονταν σε ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ εκκλησίες.
Τείνουν να ξεχνούν ότι οι πρόγονοί τους ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ με τους ΝΑΖΙΣΤΕΣ κι εκτελούσαν αβέρτα σλαβόφωνους Έλληνες της Μακεδονίας που δεν ήθελαν να αλλάξουν εθνικότητα.

Ας είναι καλά ο Τίτο που πήρε τους Βούλγαρους της Μακεδονίας , τους απο-Βουλγαροποίησε και μας τους σέρβιρε σαν ξαναζεσταμένο πιάτο... με ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ περικεφαλαία.
Για κάποιον που μένει στο Κολωνάκι και διαβάζει "φωστήρες" όπως ο Νίκος Δήμου , ο Τάκης Μίχας κι άλλους σοφούς της CIA, όλους όσοι κυμάτιζαν την Βουλγαρική σημαία το 1940... οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.



Σήμερα το Σιδηροχώρι του Δήμου Βιτσίου έχει βάσει απογραφής ΜΟΝΟΝ 125 κατοίκους και προφανώς μία ΕΥΠΟΡΗ οργάνωση όπως το κόμμα των φιλοσκοπιανών μπορεί να πάρει εύκολα τη διοίκηση ενός συλλόγου και να οργανώσει "επιτυχημένες" σλαβομακεδονικές βραδιές.
Εμείς θα καλέσουμε τον κ.Τέρψη Αθανάσιο , Δήμαρχο Βιτσίου, τον κ.Αλεξίου Πέτρο, μέλος Δ.Σ, και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου κα Αλεξίου-Ρέτζιου Κωνσταντίνα, κ. Γαβάλα Θωμά και κα Παπαγιάννη Ολυμπία ... ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και να ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.
Εξαιτίας σας ΚΥΡΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ οι κάτοικοι του Σιδηροχωρίου παρουσιάζονται ως ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στην Ελλάδα σε video που ανεβάζουν ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ στο διαδίκτυο και τα οποία φυσικά έχουν σταλεί προς δημοσίευση από ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ τη βιντεοσκόπηση, προφανώς με την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ενίσχυση του Δημάρχου προς τον Σύλλογο του Σιδηροχωρίου (εάν αυτός υπάρχει!) . Καλά είναι να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ για να βάζετε στην τσέπη μισθούς των 4.000 ευρώ συν έξτρα, για το ότι οι φάτσες τους ταξιδεύουν διαδικτυακά στον πλανήτη ως ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. Με λίγα λόγια ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Οι Σκοπιανοί σε συνεργασία με ντόπιους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ και το Ελληνικό ΥΠΕΞ φροντίζουν ώστε η "μπάλα να βρίσκεται μόνιμα στη δική μας περιοχή". Με χιλιάδες Έλληνες εντός της FYROM ... 120 πίθηκοι-πράκτορες των Σκοπιανών... φροντίζουν να δυσφημίζουν ολόκληρα Ελληνικά χωριά ως μειονοτικά.
Ευχαριστούμε τους φίλους που μας ενημέρωσαν για το συγκεκριμένο "επίτευγμα" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/08/blog-post_10.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικό συμπέρασμα:
Κι όμως, ο Γαβράς έκανε λάθος.
Δεν έπρεπε να βάλει τα μαυροφορεμένα ανθρωπάκια να καταστρέφουν με σφυριά τον Παρθενώνα.
Έπρεπε να τα βάλει από κάτω να προσεύχονται και τα αετώματα να πέφτουν..



η συνεχεια εδω


http://jungle-report.blogspot.com/2009/08/blog-post_07.html

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...