12/8/09

Σε πορεία ύφεσης η ελληνική οικονομία.

Καλημέρα φτώχεια. Τα χειρότερα έρχονται

- 0,2% ο ρυθμός αύξησης του ΑΕΠ παρά τη διανομή χρημάτων από το έλλειμμα.

Στο δεύτερο τρίμηνο του έτους η ελληνική οικονομία εισήλθε και επισήμως σε ύφεση για πρώτη φορά μετά το 1993, όταν το είχε κατορθώσει η φιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ. διαβάστε το ρεπορτάζ στο....
http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2009/08/blog-post_358.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΟΠΙΟ

ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΙΑ

Στη φυλακή ο Λιθουανός που πιάστηκε με 6 κιλά ηρωίνη

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή Ρόδου ο 20χρονος Λιθουανός, που κατηγορείται για μεταφορά ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από την Τουρκία.

Ο αλλοδαπός επέμεινε στην προανακριτική του γραμμή δηλώνοντας ότι δεν γνώριζε τι μεταφέρει και ότι ποτέ του δεν υποψιαζόταν ότι η βαλίτσα που του έδωσε ο Τούρκος που γνώρισε στην Κωνσταντινούπολη περιείχε ηρωίνη και μάλιστα σε τόσο μεγάλη ποσότητα. Δεν έπεισε όμως εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι συμφώνησαν για την προσωρινή του κράτηση.

Ο 20χρονος Λιθουανός συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη από προσωπικό του τελωνείου της Ρόδου, μετά την άφιξή του με πλοίο της γραμμής από τη Μαρμαρίδα της Τουρκίας.

Οι υπάλληλοι του τελωνείου παρατήρησαν ότι ο 20χρονος συμπεριφερόταν ύποπτα και αφού τον υπέβαλαν σε έλεγχο ανακάλυψαν ότι η βαλίτσα που κρατούσε είχε διπλό πάτο στον οποίο υπήρχαν δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης που ζύγιζε συνολικά περίπου έξι κιλά.

Απολογούμενος χθες στον ανακριτή, ο δράστης υποστήριξε ότι είχε μεταβεί από τη Λιθουανία στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει διακοπές. Εκεί γνώρισε κάποιον Τούρκο ονόματι «Μάικ», ο οποίος του πρότεινε να συνεργαστούν για να βγάλει κάποια χρήματα. Ο Τούρκος τού πήγε τη βαλίτσα και του είπε να τη μεταφέρει στη Ρόδο. Προκαταβολικά ο «Μάικ» έδωσε στον Λιθουανό το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Οταν θα έφτανε στη Ρόδο, θα του έδινε οδηγίες πού θα την παρέδιδε και θα έπαιρνε ακόμη 600 ευρώ.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=5274848

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ,ΑΜΑΞΙΑ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ!ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΟΜΙΑ!

Μπαράζ συλλήψεων

Σειρά συλλήψεων τόσο για κλοπές, όσο και για ναρκωτικά πραγματοποίησαν οι αστυνομικές Αρχές σε διάφορες περιοχές της χώρας.


Σε επάγγελμα είχε μετατρέψει το τελευταίο διάστημα τις διαρρήξεις αυτοκινήτων, 18χρονος, ο οποίος συνελήφθη τελικά, «εν δράσει», το βράδυ της Τρίτης, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.


Όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, είχε στο ενεργητικό του 12 διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων, τις 18 τελευταίες μέρες -από 25 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου- σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας ηλεκτρονικές κι άλλες μικροσυσκευές, συστήματα ήχου και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Τον νεαρό εντόπισαν αστυνομικοί την ώρα που περιεργάζονταν σταθμευμένο όχημα. Μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην Πύλο αστυνομικοί του τμήματος Πύλου συνέλαβαν στον δρόμο Πύλου - Κυνηγού, 19χρονο Αλβανό πολίτη να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο χωρίς την απαιτούμενη άδεια και τρεις ομοεθνείς του συνεπιβάτες (26, 18 και 17 ετών) όλοι παράνομα διαμένοντες στη χώρα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, την περασμένη το βράδυ της 2ας Αυγούστου είχαν κλέψει από το χωριό Βρύνα του Δήμου Σκυλούντος Ηλείας, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν και την Παρασκευή 7 Αυγούστου το βράδυ, από τα Παραδείσια Μεγαλόπολης, είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, τις οποίες και τοποθέτησαν στο κλεμμένο όχημα με το οποίο συνελήφθησαν.

Δυο μέρες πριν, διέρρηξαν καφενείο στο χωριό Πήγασος του Δήμου Πύλου και πήραν τσιγάρα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και 400 ευρώ σε κέρματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ενώ κατείχαν ακόμα, πιθανότατα από κλοπή οκτώ κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ο 19χρονος οδηγός του οχήματος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις είναι υπό κράτηση για να απελαθούν.

Στην περιοχή του Κρανιδίου συνελήφθη ένας άνδρας διότι σε έλεγχο που έκαναν στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητό του βρέθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένα μέσα στον αερόσακο του τιμονιού μια συσκευασία που περιείχε δύο νάιλον με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης 9 γραμμαρίων και ηρωίνη σε κυβάκια βάρους 2 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=5278853