17/8/09

Μυστική επιστολή της Υπηρεσίας Προστασίας Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας επιβεβαιώνει το "Δελτίο των 11"

Εμπιστευτική επιστολή - προειδοποίηση ότι το εμβόλιο της νέας γρίπης συνδέεται με νόσο του νευρικού συστήματος η οποία μπορεί να προκαλέσει σύνδρομο παράλυσης ή ακόμη να αποβεί και μοιραία, έχει αποστείλει από τις 29 Ιουλίου η Βρετανική κυβέρνηση σε διευθυντές νευρολογικών κλινικών. Μάλιστα, στην επιστολή υπενθυμίζει ότι από παρόμοια διαδικασία μη εγκεκριμένου εμβολιασμού κατέληξαν το 1976 στις ΗΠΑ 25 άτομα. (σσ. 30 ήταν).

Η επιστολή από την Υπηρεσία Προστασίας Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας, το επίσημο σώμα που επιβλέπει τη δημόσια υγεία, που έχει διαρρεύσει μέσω της βρετανικής εφημερίδα «The Mail» της Κυριακής, αναφέρει ότι οι νευρολόγοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που αναγνωρίσουν αύξηση των κρουσμάτων της εγκεφαλικής διαταραχής που ονομάζεται σύνδρομο «Guillain-Barre» (GBS), να ενημερώσουν αμέσως τις αρμόδιες αρχές.

Και αυτό διότι στον προηγούμενο εμβολιασμού που είχε γίνει για την πρόληψης της γρίπης των χοίρων το 1976 στις ΗΠΑ χωρίς την ολοκλήρωση των κλινικών δοκιμών:

•*Περισσότεροι άνθρωποι κατέληξαν από το εμβόλιο, παρά από τη γρίπη
•*Καταγράφηκαν 500 περιστατικά του συνδρόμου GBS που προκαλεί παράλυση
•*Το εμβόλιο αποσύρθηκε μόλις 10 εβδομάδες από την κυκλοφορίας του όταν έγινε ξεκάθαρη η σύνδεσή του με την πρόκληση του συνδρόμου
•*Ο εμβολιασμός ίσως αύξησε κατά οκτώ φορές την εκδήλωση του συνδρόμου GBS
•*Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κλήθηκε να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια σε όσους προσβλήθηκαν
Το εμβόλιο αναμένεται να εφαρμοστεί σε 13 εκατομμύρια ανθρώπους κατά το πρώτο κύμα ανοσοποίησης που αναμένεται τον Οκτώβριο.

Οι ειδικοί στη Βρετανία εκφράζουν την ανησυχία τους για το «φιάσκο» του 1976 στις ΗΠΑ όταν το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης σκότωσε 25 ανθρώπους, περισσότερους από ότι είχε σκοτώσει η ίδια η γρίπη.


Για το μαζικό εμβολιασμό είχε δοθεί το πράσινο φως από τον πρόεδρο Τζέραλντ Φόρντ, επειδή οι επιστήμονες πίστευαν ότι το στέλεχος του ιού της γρίπης των χοίρων, ήταν παρόμοιο με αυτό του ιού της πανδημικής γρίπης το 1918, ο οποίος σκότωσε μισό εκατομμύριο αμερικανούς και 20 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως.

Μέσα σε μερικές ημέρες, τα συμπτώματα του GBS αναφέρθηκαν ανάμεσα σε αυτούς που είχαν κάνει το εμβόλιο και 25 από αυτούς πέθαναν από αναπνευστικό πρόβλημα λόγω γενικευμένης παράλυσης.

Η παρενέργεια εμφανίστηκε σε έναν στους 80.000 ανθρώπους, σε αντίθεση με το ένα άτομο που πέθανε από την ίδια τη γρίπη, ενώ 40 εκατομμύρια αμερικανοί είχαν κάνει το εμβόλιο στη διάρκεια των 10 εβδομάδων που χρειάστηκαν για να διακοπεί, τελικά, το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...