10/8/09

Δελτιο συμβάντων λαθρομεταναστών

Μήδεια εισαγωγής
1)35χρονη μητέρα από την Αλβανία που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο σύζυγος της έλειπε στην οικοδομή όπου δούλευε για να εκτονώσει τις τα φονικά ένστικτα που φώλιαζαν στο άρρωστο μυαλό της.
Σε κατάσταση αμόκ χωρίς προφανώς να καταλαβαίνει τι κάνει, όρμησε στα αγγελούδια της και χωρίς αυτά να μπορούν να αντισταθούν τα έπνιξε. Όμως δεν σταμάτησε εκεί… Αφού τα παράτησε νεκρά στο υπνοδωμάτιο, βγήκε έξω τρέχοντας και στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Κορινθίου έπεσε στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου. Στις 11:40 και την ώρα που οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να δουν τι είχε συμβεί με τη νεαρή γυναίκα, μια γειτόνισσα τους είπε πως λίγα λεπτά πριν το τροχαίο άκουσε φασαρία στο σπίτι της. Αμέσως ειδοποιήθηκε και ο σύζυγος και πήγαν με τους αστυνομικούς στο σπίτί όπου ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα… Ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία απεφάνθη πως ο θάνατος των παιδιών προήλθε από ασφυξία λίγη ώρα νωρίτερα ενώ τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Η παλιά γεννιά φέρνει νέους

2)Κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών εξάρθρωσαν, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Ξηροκρήνης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 27, 28 και 29 ετών, που επρόκειτο να παραλάβουν εικοσιπέντε λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων πέντε ανήλικα, που θα έφταναν στη Θεσσαλονίκη από αγροτική περιοχή του Σουφλίου Έβρου.

Αφγανικός εμφύλιος στη Θήβα.

3)Εκατοντάδες λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει τις ανεγειρόμενες οικοδομές και τις εγκαταλελειμένες αποθήκες στη Θήβα, δημιουργούν καθημερινά προβλήματα με επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ τους προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων της πόλης.Στα Παλαιά Σφαγεία , Αφγανικής καταγωγής αλλοδαποί ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο από χτύπημα που δέχτηκε από καδρόνι στο κεφάλι.Την ίδια στιγμή, δεκάδες άλλοι μετανάστες που είχαν ταμπουρωθεί μέσα σε διώροφη οικοδομή την οποία έχουν μετατρέψει σε κατάλυμμα, άρχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια εναντίον των υπόλοιπων που βρίσκονταν στον δρόμο, με αποτέλεσμα πολλά από τα «πυρομαχικά» να προσγειωθούν στα απέναντι σπίτια!
Ο αφγανικός «εμφύλιος» έληξε και οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή όταν εμφανίστηκαν 2 περιπολικα .Οι άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες στοιβάζονται περισσότεροι από 100 αλλοδαποί στην συγκεκριμένη οικοδομή, έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους που καταγγέλλουν ότι αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία, καθώς για τουαλέτα χρησιμοποιούν τους χώρους της οικοδομής ή τον ακάλυπτο που συνορεύει με τις αυλές των σπιτιών!

Χωρίς δίπλωμα,μεθυσμένος και με κλεμένο αυτοκίνητο

4) Στο 1ο χλμ. του εθνικού δρόμου Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, αστυνομικοί έκαναν σήμα σε επιβατικό αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξή του.

Ύστερα από λίγα χιλιόμετρα οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι το οδηγούσε Αλβανός λαθρομετανάστης, χωρίς άδεια οδήγησης. Επιπλέον, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος, ενώ είχε κλέψει το αυτοκίνητο από το Κρυονέρι Αττικής στις 20 Ιουλίου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρέβεζας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο μου, γιατί θες να πάς στην Κόλαση; "Περιφερόμενοι Χριστοί" είναι όλες αυτές οι ψυχούλες! Ετσι τους αποκαλούν οι Δεσποτάδες μας, που κάτι παραπάνω από σένα κι από μένα ξέρουν...

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...