31/8/09

Ερχονται και κινέζικα εμβόλια .Τα πάντα -Όλα , Κινέζικα.

Το κινεζικό εργαστήριο Sinovac που παρασκευάζει το εμβόλιο της γρίπης H1Ν1 σε μία μόνο δόση, εκτιμά ότι το προϊόν του θα είναι κατά 30% φθηνότερο από τα εμβόλια των άλλων..... Η τιμή των περιούσιων πολυεθνικών είναι περίπου 30 δολάρια (21 ευρώ) και οι Κινέζοι θα πουλάνε , 30% φθηνότερα».
Η “γαλλική” Sanofi-Pasteur, η “ελβετική” Novartis, η “βρετανική” GlaxoSmithCline και η “αμερικανική” Baxter, παράγουν ένα εμβόλιο με δύο δόσεις, ενω οι κινέζοι προτείνουν εμβόλιο μίας δόσης.
Η παραγωγή του κινεζικού εμβολίου θα φθάσει τα δύο εκατομμύρια δόσεις σε μηνιαία βάση ενώ οι πολυεθνικές φαρμακευτικές έχουν πολύ μεγαλύτερη ικανότητα παραγωγής. Για παράδειγμα στόχος της Novartis είναι η παραγωγή 150 εκατομμυρίων δόσεων σε ετήσια βάση.
Οι Κινέζοι έχουν συνομιλίες με την Ελλάδα και πραγματοποιούν δοκιμές στην Ουκρανία.
ΥΓ, Το ζήτημα ειναι άν αγοράζει κανείς κινέζικα σώβρακα όχι εμβόλια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα πειραγμένα τεστ των Ειδικών Επιστημόνων της Αγυρτίας και τα ερωτήματα στα πόσα CT είναι ρυθμισμένα τα εργαστήρια των τηλε-λοιμωξιολόγων του Εφιαλτάκη;

  Το Αμερικανικό Κέντρο  για τον έλεγχο της Πανδημίας το « CDC » με οδηγία προς τα εργαστήρια Αναφοράς  έδωσε εντολή η ευαισθησία των τεστ P...