12/8/09

Βρε ουστ από εδώ, εξευτελισμένοι και ξετσίπωτοι υπάλληλοι του Καρτέλ!!!!

Χρειαζόμαστε στην κυβέρνηση ,εκπροσώπους του λαού και όχι των Καρτέλ και της Ολιγαρχίας

Οι αλχημιστές της κυβέρνησης τη βρήκαν την λύση.
«Σε σχέση με την εποχικότητα της ζήτησης, είναι γεγονός ότι σε αρκετές περιοχές της χώρας μας, λόγω αυτής της εποχικότητας, υπάρχει αυξημένη ζήτηση, η οποία επηρεάζει τις τιμές των καυσίμων». δήλωσε, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Κωστής Μουσουρούλης.
Τον Απρίλιο , οι πωλήσεις λιανικής στα πρατήρια ήταν -31,1% και τον Μάιο,
-23,6% . Η αύξηση της ζήτησης είναι από το -31% ;
Στις ΗΠΑ, παρά τη μείωση της τιμής της βενζίνης στις ΗΠΑ, η κατανάλωση υποχώρησε κατά 2% την περίοδο Μαΐου-Ιουλίου. Σε εμάς αυξήθηκε η τιμή λιανικής 2% σε μία εβδομάδα.
Το Υπ. Ανάπτυξης θεωρεί, «ομαλή την αύξηση στην τιμή της αμόλυβδης», ενώ σπάει τα κοντέρ η κερδοσκοπία στα καύσιμα, και η αμόλυβδη αγγίζει τα 1,30 ευρώ το λίτρο σε νησιά και τουριστικές περιοχές.

Η «διεθνής ανατίμηση», λένε οι αλχημιστές, ενώ έχουμε στο διυλιστήριο και τη λιανική τιμές Αυγούστου του 2008, όταν το πετρέλαιο έκανε 140 δολλάρια το βαρέλι, ενώ τώρα κάνει 70.

Η πρώτη ύλη είναι 50% κάτω, και εμείς πληρώνουμε τις ίδιες τιμές. Και αυτό είναι φυσιολογικό και οφείλεται στη ζήτηση!!!!!

Η κυβέρνηση συνεχίζει το ρόλο του τροχονόμου των ανατιμήσεων κι ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης αρκείτε σε ανακοινώσεις επαναλαμβάνοντας την «εντατικοποίηση των ελέγχων», που αφορούν μόνο στο σκέλος της νοθείας και όχι σε των τιμών και προκλητικά, δηλώνει ότι «είμαστε η 8η φθηνότερη χώρα της Ε.Ε.», ενώ το διυλιστήριο του κ. Λάτση πουλάει το πιο ακριβό πετρέλαιο κίνησης σε όλη την Ευρώπη.

Βρε άει στον αγύριστο λωποδύτεεεεεες!!!!

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...