29/8/09

Ο "Soros-Ηρωας" της δειλιας και της υποκρισιας!!!

http://gianniotis.blogspot.com/2009/08/blog-post_9492.html


Θ. Ηλιόπουλος: "Στην πίεση του κόσμου οφείλω την αποφυλάκισή μου"
"...Δεν έτρεφα ελπίδες πια, ύστερα ειδικά μετά την ανακοίνωση του δικηγόρου μου το πρωί ότι ο εισαγγελέας εισηγήθηκε τη συνέχιση της προφυλάκισης μου, είπα τώρα θα πάω μέχρι τέλος... Δεν το πιστεύω ακόμα... αυτό οφείλεται στον κόσμο που πίεσε, στους γιατρούς, τους δικηγόρους, όσους στάθηκαν δίπλα μου, όλο τον κόσμο. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται. Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα σε κοινωνικο-πολιτικό επίπεδο, δεν μιλώ για την προσωπική μου ιστορία. Κερδήθηκε απλά μια μάχη". Τάδε έφη Θοδωρής Ηλιόπουλος.

gianniotis: Έκανες όμως ένα λάθος φίλε Θοδωρή και σου το λέω μετά λόγου γνώσεως. Αν ένιωθες αθώος και ήθελες να το παίξεις ...αδικημένος επαναστάτης, έπρεπε να σταθείς όρθιος απέναντι στην Ελληνική δικαιοσύνη και να την αντιμετωπίσεις παλικαρίσια. Πίσω σου άφησες εκατοντάδες προφυλακισμένους υπόδικους που περιμένουν καρτερικά την ετυμηγορία της δικαιοσύνης. Γύρνα το βλέμμα σου και κοίταξέ τους. Γύρνα.! Μη φοβάσαι το φτύσιμο.!

σχόλια:

Ο "Ηρωας"αυτος της δειλιας και της υποκρισιας, καλο θα ειναι να συνεχιση την απεργια πεινης ωστε να αποφυλακισθουν ολοι οι προφυλακισμενοι, εφ οσον η δικαιοσυνη μας κινειται με ρυθμο χελωνης..
Ιασων
Βεβαιως την αποφυλακiση του δεν την οφειλει στη πιεσι του κοσμου που τους εχει συχαθει αλλα στην δειλια του κυβερνητου μας και των ανεπαρκεστατων πολιτικων μας...
Κε Γιαννιωτη για μια ακομη φορα συγχαρητηρια για το θαρρος Λυπουμαι που η πολιτεια ανθρωπους σας κι εσας επειδη εχτε το θαρρος της αποψεως σας, που δεν ειναι η "ορθη πολιτικη" γνωμη σας εχει αφησει στο ελεος των ανωμαλων..
Στη γνωστη επιθεωρηση Nouvel Observateur της 1/4/1974 σε συνεντευξί του απο τον Καναδά , προς τον δημοσιογραφο Γκι Σμπόν, ο Ανδρεας Παπανδρεου δηλωνε:
«Η Κυβερνηση πρεπει να κατακτηθεί απο ανθρώπους που αμυνονται και διαθετουν μεσα βιας.. Πρεπει λοιπον μα γνωρίζουμε οτι αυτη η αναμέτρηση ειναι αναπόφευκτη και ως εκ τούτου πρεπει να είμεθα προετοιμασμενοι γι’ αυτή . Πρεπει να συγκροτήσουμε αμεσως μυστικες ομαδες δρασης ικανες να αντιταχθούν στη βια του αστικου κτρατους και ναεπιβαλλουν τη νομιμη εξουσία της αριστεράς.Αυτο δεν είναι εγχείρημα που πραγματοποιείται σε μερικες ημερες.Χρειάζονται χρονια για ναδημιουργηθούν μυστικά δικτυα αντιστάσεως.Πρεπει να εχουμε ανεξαρτητες επιοινωνίες διοίκησση σε διαφορα επίπεδα, ανθρώπους εκπαιδευμενους και αποφασισμενους...»


O ΙΜΕΡΟΣ είπε...
Οπως βλεπετε απο τις τελευταιες του δηλωσεις ο ανθρωπος ειναι αμετανοητος,ο αγωνας συνεχιζετε μας λεει καταμουτρα χωρις φοβο και παθος και γιατι να φοβαται αλλωστε αφου αν τον ξανασυλλαβουν θα κανει αλλη μια απεργεια πεινας 100 ημερων,να καταρριψει και το προσωπικο του ρεκορ και παλι εξω θα ειναι.

Ανώνυμος είπε...
ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ? ΠΗΓΕΝΤΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΟ ΦΑΪ ΜΟΥ? ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΣ. ΨΩΦΑ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΨΩΦΑΝΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ? ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...