23/8/09

Ξυπνήσανε οι φελλοί και κάνουν προπαγάνδα


Φωνάζω δύο χρόνιασ για το Καρτέλ των Λάτση-Βαρδινογιάννη-Καραμανλή.Σήμερα ξύπνησαν και οι , ως τώρα σιωπηλοί Φελλοί, του κ. Μπόμπολα στο “πρωτο Θέμα” και ανακάλυψαν τη ληστεία,αλλά ξέχασαν το Καρτέλ, και τα ρήξαν στα “Περίπτερα”.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ BLUE SKY ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ,ΠΙΚΕΡΜΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ;;


Υ.Γ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ(ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ Κ. ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΑΛΗΝΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.
ΑΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΟΛΗ Κ.ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ΘΑ ΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΤΛ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΟΛΗ;;ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, γιατί δεν απαντάτε σέ όσα σάς γράφουν το "Βαθύ Κόκκινο" (http://tsak-giorgis.blogspot.com/2009/06/blue-skay.html)
και οι "Ανεργοι Δημοσιογράφοι" (http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/);
Γιατί δεν τους κάνετε μήνυση τους αλήτες; Αν γράφατε εσείς τα μισά γι' αυτούς θα σας είχαν λυντσάρει μέχρι θανάτου. Τόσο πολύ ισχυρή είναι η Αριστερή Τρομοκρατία στην Ελλάδα του 2009;