13/8/09

Φτάνει πια. Ίσαμε εδώ !

Να στείλουμε αμέσως, σε πρόωρη συνταξιοδότηση και στο χρονοντούλαπο, τούς KOSTAS-GIORGOS-ALEKA & Co

του Σπύρου Χατζάρα

Τα συμφώνησαν. Ν.Δ- SΙΕΜΕΝS , και ΠΑΣΟΚ-SΙΕΜΕΝS.
Πήραν τα λεφτά fifty-fifty. Για τις ανάγκες των κομμάτων , (που έχουν «σπαρτιάτες» αρχηγούς και στελέχη) , αλλά δεν τα έγραψαν στα «μπακαλοτέφτερα», και δεν μπήκαν στα ταμεία! ( Στα πορτοφόλια;)
Τώρα φωνάζουν.
-Όλα ήταν αποκυήματα φαντασίας.
- Να χυθεί άπλετο φως.
Όλοι αθώοι!!!
Γι' αυτό άφησαν τον χορηγό να δραπετεύσει στη «Γερμανία». Για να διευθετήσει την υπόθεση όπως αυτός ξέρει.
Και τώρα αφού απαλλάχθηκαν, οι δωροδοκούμενοι, και από την γερμανική δικαιοσύνη, λόγω παραγραφής, με ανακούφιση, μπορούν να αλληλοκατηγορούνται, και να πάνε στις εκλογές, με καθαρό ποινικό μητρώο.
«Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο».
Οι ευθύνες των πολιτικών προσώπων μέχρι το 2007, έχουν παραγραφεί.

-Ένοχοι, είναι μόνον εκείνοι που τους ψήφισαν. Και θα είναι δίπλα ένοχοι, όσοι τους ξαναψηφίσουν.

Πάρτε το χαμπάρι. Είμαστε δουλοπάροικοι στον τόπο μας.

Ο Χορηγός δεν μπορεί να λογοδοτήσει για τη δωροδοκία που του αποδίδεται σε σχέση με το ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα, ποσό για το οποίο κατηγορείται ο πάλαι ποτέ στρατηγός του ΠΑΣΟΚ Θ. Τσουκάτος.
Και τα δύο εμβάσματα έχουν ημερομηνίες προγενέστερες από τον χρόνο που επιτρέπει η γερμανική απόφαση να δικαστεί ο κατηγορούμενος στη χώρα μας.
Colpo Grosso.

Στο απυρόβλητο μένουν Χριστοφοράκος & Co , και για το κομμάτι της σύμβασης του ΟΤΕ που αφορά στη δωροδοκία υπαλλήλων, πρώην μελών του Δ.Σ. του Οργανισμού που αναμένεται να κληθούν σε απολογία από τον Σεπτέμβριο.
-Auf Wiedersehen !!

Στη μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης οι αυξήσεις, σε σχέση με τον Ιούλιο του 2008 φτάνουν στα πρατήρια, ως το 35,7% ενώ η τιμή του πετρελαίου διεθνώς έχει πέσει πενήντα τοις εκατό.
Ζήτω το Καρτέλ και ο κ.Λάτσης.
- Viva la mafiaaaaa!!!

Η επιτροπή ανταγωνισμού στήθηκε έτσι ,ώστε να αποτελεί φορέα εξισορρόπησης των συμφερόντων των τραπεζιτών, των μεγαλοβιομηχάνων και των μεγαλεμπόρων τής χώρας και ανάχωμα αποτροπής, εξουδετέρωσης και ενταφιασμού κάθε καταγγελίας εναντίον τους.

- Viva la mafiaaaaa!!!

Οι τράπεζες δανείζονται με λιγότερο από 1% και μας δανείζουν με επιτόκια ως και δέκα φορές πάνω.

-Viva la mafiaaaaa!!!

Ψηφίζεις Ν.Δ. και εκλέγεται η SΙΕΜΕΝS. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και εκλέγεται η SΙΕΜΕΝS. Ψηφίζεις Ν.Δ. και εκλέγεται ο Λάτσης. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και εκλέγεται ο Λάτσης. Ψηφίζεις Ν.Δ. και σου βγαίνει τζαμί στον Ελαιώνα. . Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και σου βγαίνει τζαμί στον Ελαιώνα . Ψηφίζεις Ν.Δ. και από την κάλπη εξέρχεται «η Τουρκία στην Ευρώπη» . Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και η Τουρκία μπαίνει στην Ευρώπη. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ, έχεις Τούρκο διοικητή στη Λάρισα. Ψηφίζεις Ν.Δ. και έχεις Τούρκο διοικητή στη Λάρισα.
Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ ,Ψηφίζεις Ν.Δ, και η «παγκόσμια διακυβέρνηση» , με τους συνεργάτες της , ( ΝΑΤΟ-ΜΑΦΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ), συνεχίζει να μας κουβαλάει μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, χασίσι από το Κόσοβο και πρέζα από το Αφγανιστάν .
-Μόλις οι Κολομβιανοί βρήκαν λάθος delivery για την κοκαΐνη, η DEA τους κατέδωσε. Τόσα χρόνια με το Κόσοβο- εξπρές- delivery δεν έβρισκαν τίποτε. Αυτό θα πει ανταγωνισμός.

Από τους λαθρομετανάστες ,όσοι δεν δουλεύουν για τη μαφία, δουλεύουν για την παγκοσμιοποίηση, και οι freelance κλέβουν, ρημάζουν, « νοικοκυρεύουν».
Λοιπόν φτάνει πια!
Να στείλουμε αμέσως, σε πρόωρη συνταξιοδότηση και στο χρονοντούλαπο, τούς KOSTAS-GIORGOS-ALEKA & Co
Το μέλλον δεν θα αλλάξει από μονάχο του, έτσι, νέτα-σκέτα αν δεν πάρουμε μέτρα και εμείς!
Εμείς!
Όχι εκείνοι!
Όχι να τολμήσουν! Όχι να διορθωθούν!

ΥΓ. «Η διαφθορά είναι καθημερινότητα στην Ελλάδα και πώς λειτουργεί εκεί το σύστημα το εξήγησε ο κ. Χριστοφοράκος στην εισαγγελία του Μονάχου. Επιχειρήσεις που έδιναν ‘δωρεές’ στα δύο μεγάλα κόμματα της χώρες, στη συντηρητική Νέα Δημοκρατία και το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, απολάμβαναν μιας προστατευτικής ασπίδας που τους έφερνε παραγγελίες. Όποια επιχείρηση ήταν εκτός της προστατευτικής ασπίδας, δεν έπαιρνε παραγγελίες. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εναλλάσσονταν τα τελευταία χρόνια στην εξουσία και επομένως, όποιος εξυπηρετούσε και τα δύο κόμματα ήταν πάντα σίγουρος.»

4 σχόλια:

Redfly είπε...

Ωραία όλα αυτά που γράφεις , αλλά η Αλέκα που κολλάει ??

Ή απλά γουστάρεις να τους απαξιώνεις όλους εξίσου, ώστε να μην νιώθεις τύψεις όταν θα ξαναψηφίζεις ΠΑΣΟΚ την επόμενη φορά ??

Syllogiki Mnimi είπε...

Το θέμα κε Χατζάρα είναι να ξεπεραστούν οι όποιες μικροδιαφωνίες υπάρχουν μεταξύ αυτών που ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ και ΔΕΝ είναι προσκυνημένοι σε κανέναν.
Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσα πολλά μικρά πατριωτικά κόμματα, και να μας εκπροσωπεί στη Βουλή μόνο το ΛΑΟΣ με 4,5%.
Ισχύς εν τη Ενώσει.
Σε επαφή με το ΛΑΟΣ, όλοι ξεπεράστε τις φοβίες και τα κόμπλεξ που έχετε και ενωθείτε.
Μόνο τότε θα πάμε στο 10%, και θα κάνουμε την αλλαγή σκηνικού που χρειάζεται η χώρα.
Δεν περισεύει κανένας!

Ανώνυμος είπε...

TO KKE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,
ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Ξ Υ Π Ν Ε Ι Σ Τ Ε

ΤΑΡΑΣ ΜΠΟΥΛΜΠΑ

Ανώνυμος είπε...

LAOS grafei o allos.......
Gia ta panigyria eiste merikoi...