14/8/09

Φτιάνει πια ! Καιρός για μια Πατριωτική πολιτική πρωτοβουλία.

(Επανάληψη από 24/6/2009)

H τρομοκρατία είναι εδώ, σύμφωνα με το σενάριο . Η ανεργία , τα
ελαστικά ωράρια , η κινητικότητα των εργαζομένων, και η πιστωτική ασφυξία.
Όλα στη θέση τους. Μαζί και το Σαουδαραβικό Τζαμί των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών , αλλά και η γρίπη των γουρουνιών που θα χτυπήσει δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους, όπως λένε τα καρτέλ επικοινωνίας .

O τρόμος, είναι το ιδεώδες μέσο για την άσκηση της παγκόσμιας εξουσίας, των «περιούσιων» ηγεμόνων του κόσμου. Η ρίζα του τρόμου βρίσκεται στο μεδούλι της παγκόσμιας τραπεζιτικής Χούντας .

Πρέπει να απαντήσουμε. Το χρωστάμε στους πριν από εμάς αλλά και στους επόμενους.

Το ερώτημα που έχουμε μπροστά μας , είναι το πώς θα αντισταθούμε καλύτερα στην παγκόσμια Νέα Τάξη πραγμάτων ,στις πολιτικές που προωθεί, και στους πολιτικούς που τις υπηρετούν.Πρέπει να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που θέλουν να μας επιβάλουν.

Η πιο επαναστατική ιδέα σήμερα, είναι η Πατρίδα. Η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή Κυριαρχία. Επομένως «μαύρο», σε κάθε πολιτικό και κάθε κόμμα, που μιλάει για «οικουμενική διακυβέρνηση» και που υποστηρίζει τον αμερικανικό και νεοταξίτικο «νέο πατριωτισμό».

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δίνει μια ελπίδα.

Πάνω από 2 εκ. συμπολίτες μας, έκαναν το πρώτο βήμα αποδέσμευσης ,από τα κόμματα που καθοδηγούν, ο «αμερικανικός παράγων» και η Μπίλντερμπεργκ.

Αύριο μπορεί να γίνουν περισσότεροι.

Σκέφτομαι ,μια πολυσυλλεκτική και αμφίπλευρη πρωτοβουλία. με χαρακτηριστικά λαϊκού μετώπου. Ένα πλειοψηφικό αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας.

Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να
υποστηρίξουμε πολιτικές που ακυρώνουν, τον βασικό μοχλό αφανισμού, του κέντρου του ελληνικού έθνους . Τη λαθρομετανάστευση. Την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων που σκοπό έχουν να μεταβάλουν τον εθνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της Ελλάδας. Για να μην μας μετατρέψουν σε «λαό Μπένετον».

Χρειαζόμαστε, μια χώρα που θα είναι εθνικό κέντρο του απανταχού ελληνισμού. Χρειαζόμαστε, την αναγέννηση της εθνικής ιδέας και της ελληνοκεντρικής εκπαίδευσης.

Πρέπει να οργανώσουμε ,ένα Κίνημα κατά των παραχωρήσεων στο Κυπριακό, στο Αιγαίο, τη Μακεδονία, τη Θράκη. Ένα Κίνημα, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση των «εμπόρων» και τη Νέα Τάξη.

Δεν είμαστε καταναλωτές και πρόβατα. Έχουμε εθνική ταυτότητα και όχι μόνο πιστωτική κάρτα. Όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευροπατριωτισμό». Ναι στην Ελλάδα, ναι στην Κύπρο, ναι στη Μακεδονία, ναι στα δικαιώματα των Ελλήνων, στη βόρειο 'Ηπειρο, τον Καύκασο, την Κωνσταντινούπολη, τα Σκόπια.

Να οργανώσουμε ένα κίνημα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των περιουσιών των Ελλήνων από την Βόρειο Ήπειρο, τα Σκόπια, την Τουρκία, την Αμπχαζία, ως την Αυστραλία και την Αμερική.

Ένα κίνημα για τον μεγάλο ελληνισμό.

Να οργανώσουμε ένα κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης. Για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν. Για να πληρώσουν οι τραπεζίτες. Που θα επιβάλει επομένως, την φορολόγηση των τόκων του δημόσιου χρέους και που θα κάνει πράξη το σύνθημα «Κάτω η Χούντα το τραπεζιτών».

Ένα κίνημα λαϊκό- πατριωτικό και αντί- Ολιγαρχικό που θα ακυρώσει την συνθήκη της Λισσαβώνας, που θεσμοποιεί την Ευρώπη των τραπεζιτών, και που θα αξιώσει να επιβληθεί πολιτικός έλεγχος, δηλαδή λαϊκός, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. . Που θα απαιτήσει το δικαίωμα των Κρατών , δηλαδή των λαών , να δανείζονται από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με ίσους όρους, με τις ιδιωτικές Τράπεζες. Γιατί το εκδοτικό προνόμιο ανήκει στους λαούς και όχι στους Ρότσιλντ-Ροκφέλερ.

Ένα κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης ενάντια στα Καρτέλ και τις 80 οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο μας.

Όχι στην ευρωπαϊκή ελίτ. Όχι στην ντόπια Ολιχαρχία. Όχι στη Χούντα των Τραπεζιτών και την Καρτελοκρατία. Όχι στον "περιούσιο λαό" και τα "υποπροϊόντα" του.

Φτάνει πια. Ίσαμε εδώ !

Τα συμφώνησαν. Ν.Δ- SΙΕΜΕΝS , και ΠΑΣΟΚ-SΙΕΜΕΝS.

Πήραν τα λεφτά fifty-fifty. Για τις ανάγκες των κομμάτων , (που έχουν «σπαρτιάτες» αρχηγούς και στελέχη) , αλλά δεν τα έγραψαν στα «μπακαλοτέφτερα», και δεν μπήκαν στα ταμεία! ( Στα πορτοφόλια;)
Τώρα φωνάζουν. "Όλα ήταν αποκυήματα φαντασίας". "Να χυθεί άπλετο φως". "Να ανοίξει ο φάκελλος της ΖΗΜΕΝΣ"
Όλοι αθώοι!!!(Έχουν και σύστημα διπλής εγγραφής).
Γι' αυτό άφησαν τον χορηγό να δραπετεύσει στη «Γερμανία». Για να διευθετήσει την υπόθεση όπως αυτός ξέρει.
Και τώρα αφού απαλλάχθηκαν, οι δωροδοκούμενοι, και από την γερμανική δικαιοσύνη, λόγω παραγραφής, με ανακούφιση, μπορούν να αλληλοκατηγορούνται, και να πάνε στις εκλογές, με καθαρό ποινικό μητρώο.
«Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο».
Οι ευθύνες πάντως των πολιτικών προσώπων, μέχρι το 2007, έχουν παραγραφεί.

-Ένοχοι, είναι μόνον εκείνοι που τους ψήφισαν. Και θα είναι δίπλα ένοχοι, όσοι τους ξαναψηφίσουν.

Πάρτε το χαμπάρι. Είμαστε δουλοπάροικοι στον τόπο μας.

Ο Χορηγός δεν μπορεί να λογοδοτήσει για τη δωροδοκία που του αποδίδεται σε σχέση με το ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα,για το οποίο κατηγορείται ο πάλαι ποτέ στρατηγός του ΠΑΣΟΚ Θ. Τσουκάτος. Και τα δύο εμβάσματα έχουν ημερομηνίες προγενέστερες από τον χρόνο που επιτρέπει η γερμανική απόφαση να δικαστεί ο κατηγορούμενος στη χώρα μας.
Colpo Grosso!!!.

Στο απυρόβλητο μένουν Χριστοφοράκος & Co , και για τη σύμβαση του ΟΤΕ που αφορά στη δωροδοκία υπαλλήλων, και πρώην μελών του Δ.Σ. του Οργανισμού.


-Auf Wiedersehen !!

Στη μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης οι αυξήσεις, σε σχέση με τον Ιούλιο του 2008 φτάνουν στα πρατήρια, ως το 35,7% ,ενώ η τιμή του πετρελαίου διεθνώς έχει πέσει πενήντα τοις εκατό.
Ζήτω το Καρτέλ και ο κ.Λάτσης.
- Viva la mafiaaaaa!!!

Η επιτροπή ανταγωνισμού στήθηκε έτσι ,ώστε να αποτελεί φορέα εξισορρόπησης των συμφερόντων των τραπεζιτών, των μεγαλοβιομηχάνων και των μεγαλεμπόρων τής χώρας και ανάχωμα αποτροπής, εξουδετέρωσης και ενταφιασμού κάθε καταγγελίας εναντίον τους.

- Viva la mafiaaaaa!!!

Οι τράπεζες δανείζονται με λιγότερο από 1% και μας δανείζουν με επιτόκια ως και δέκα φορές πάνω.

-Viva la mafiaaaaa!!!

Ψηφίζεις Ν.Δ. και εκλέγεται η SΙΕΜΕΝS. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και εκλέγεται η SΙΕΜΕΝS. Ψηφίζεις Ν.Δ. και εκλέγεται ο Λάτσης. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και εκλέγεται ο Λάτσης. Ψηφίζεις Ν.Δ. και σου βγαίνει τζαμί στον Ελαιώνα. . Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και σου βγαίνει τζαμί στον Ελαιώνα . Ψηφίζεις Ν.Δ. και από την κάλπη εξέρχεται «η Τουρκία στην Ευρώπη» . Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και η Τουρκία μπαίνει στην Ευρώπη. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ, έχεις Τούρκο διοικητή στη Λάρισα. Ψηφίζεις Ν.Δ. και έχεις Τούρκο διοικητή στη Λάρισα.
Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ ,Ψηφίζεις Ν.Δ, και η «παγκόσμια διακυβέρνηση» , με τους συνεργάτες της , ( ΝΑΤΟ-ΜΑΦΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ), συνεχίζει να μας κουβαλάει μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, χασίσι από το Κόσοβο και πρέζα από το Αφγανιστάν .
(Μόλις οι Κολομβιανοί βρήκαν λάθος delivery για την κοκαΐνη, η DEA τους κατέδωσε. Τόσα χρόνια με το Κόσοβο- εξπρές- delivery δεν έβρισκαν τίποτε. Αυτό θα πει ανταγωνισμός).

Από τους λαθρομετανάστες ,όσοι δεν δουλεύουν για τη μαφία, δουλεύουν για την παγκοσμιοποίηση, και οι freelance κλέβουν, ρημάζουν, « νοικοκυρεύουν».
Λοιπόν,

φτάνει πια!
Να στείλουμε αμέσως, σε πρόωρη συνταξιοδότηση και στο χρονοντούλαπο, τούς KOSTAS-GIORGOS-ALEKA & Co
Το μέλλον δεν θα αλλάξει από μονάχο του, έτσι, νέτα-σκέτα, αν δεν πάρουμε μέτρα και εμείς!
Εμείς!
Όχι εκείνοι!
Όχι να τολμήσουν! Όχι να διορθωθούν!

Να στείλουμε αμέσως, σε πρόωρη συνταξιοδότηση και στο χρονοντούλαπο, τούς KOSTAS-GIORGOS-ALEKA & Co


ΥΓ. «Η διαφθορά είναι καθημερινότητα στην Ελλάδα και πώς λειτουργεί εκεί το σύστημα το εξήγησε ο κ. Χριστοφοράκος στην εισαγγελία του Μονάχου. Επιχειρήσεις που έδιναν ‘δωρεές’ στα δύο μεγάλα κόμματα της χώρες, στη συντηρητική Νέα Δημοκρατία και το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, απολάμβαναν μιας προστατευτικής ασπίδας που τους έφερνε παραγγελίες. Όποια επιχείρηση ήταν εκτός της προστατευτικής ασπίδας, δεν έπαιρνε παραγγελίες. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εναλλάσσονταν τα τελευταία χρόνια στην εξουσία και επομένως, όποιος εξυπηρετούσε και τα δύο κόμματα ήταν πάντα σίγουρος.»
Σπύρος Χατζάρας

-------------------------------------------------------------
Εγώ ψηφίζω Πατριωτική πολιτική πρωτοβουλία

Είναι με απλά λόγια, ελληνικα το ιδανικό ονομα.
Χωρις να εχω διαβασει το άρθρο στο μπλογκ στις 24/6/2009 τα ιδια περιπου θα εγραφα και εγω.
Ειμαι 30αρης πλεον και δεν τους αντεχω απο όταν ήμουν στο
δημοτικο.
Νομιζω κ.Σπυρο πρεπει να οργανωθουμε (συγγνωμη για το πρωτο
του πληθυντικου αλλα ειναι η οργή αυτό που νοιώθω).
Τωρα θα πω κατι που
μου ηρθε τουτη τη στιγμη, χωρις παρανοηση προθεσεων.
Υπαρχουν μπλογκς
οπου εχουν την ιδια αποψη να γινει δηλαδη καποια κινηση (ολοι μας
περιμενουμε αυτον που θα κανει την αρχη η αλλιως τον ΑΡΧΗΓΟ με
μπαλακια), κάποιο άνοιγμα προς αυτους γιατι νομίζω οτι υπάρχουν και
αγνές φωνές οπου θα βοηθήσουν στην εξάπλωση της ιδεας.
Επόμενη κίνησηπρος καποια κινήματα πατριωτικά οπως ονομάζονται για να δούμε και την δικη τους άποψη.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...