12/8/09

Μολών Λαβέ by Χριστοφοράκος

«Αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της ,από τη Siemens τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς», δήλωσε, ο εκ των συνηγόρων του «μεγάλου Χορηγού» Μιχάλη Χριστοφοράκου, κ. Στέφαν Κουρσάβε.

Το αίτημα της εισαγγελέως του Μονάχου, να παραπεμφθεί σε δίκη στη Γερμανία, με την κατηγορία της "δωροδοκίας ελληνικών πολιτικών κομμάτων", την περίοδο 2004-2007, ο Χορηγός , με «επαπειλουμένη» καταδίκη , ένα έτος φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο ύψους 750.000 ευρώ, δίνει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην πλευρά Χριστοφοράκου.

«Πετύχαμε αυτό ακριβώς που θέλαμε», είπε στο «Βήμα» ο κ. Κουρσάβε.

Την ίδια στιγμή o ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση των «μαύρων» ταμείων της Siemens , Νίκος Ζαγοριανός μεταβαίνει στο Μόναχο, προκειμένου «να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις και αν χρειαστεί να επέμβει».

«Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν στο σκοτάδι την περίοδο 2004-2007, αλλά τα γεγονότα τους καταδιώκουν», τονίζει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας, με αφορμή σημερινές αποκαλύψεις για την υπόθεση.
Ο υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Δένδιας, απάντησε ότι «το ΠΑΣΟΚ, με το μακρύ εισπρακτικό παρελθόν στην υπόθεση της Siemens, οφείλει επιτέλους να σεβαστεί τη Δικαιοσύνη και να εμπιστευθεί τους θεσμούς».
Ο λαδιάρης βρίζει τον λαδιάρη ,και τους δύο τους κρατάει και τουςεκβιάζει ο χορηγός.

Το ποιος ''εισέπραξε'' τα πιο πολλά το γνωρίζει η Siemens.
Ας αφήσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα καραγκιοζιλίκια.Ας στείλουν επιστολή στο συνήγορο του κ. Χριστοφοράκου, ώστε να μάθουμε ποιοι βουλευτές τους τα έπιασαν, που λέει και ο ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: