11/8/09

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Αλλοίωση εθνικής ταυτότητας
Αύξηση εγκληματικότητας - οικονομικής αιμορραγίας


Η Ελλάδα, όπως και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες του Νότου αποτελεί χώρα που μέσα σε μια δεκαετία μεταβλήθηκε σε χώρα υποδοχής μεταναστών. O ακριβής αριθμός των μεταναστών που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 μέχρι και σήμερα δεν είναι δυνατόν να υπολογισθεί με ακρίβεια καθώς το φαινόμενο της μετανάστευσης έχει έκταση που ξεφεύγει από τα καταγεγραμμένα μεγέθη του. Ο πιο μεγάλος αριθμός που έχει επίσημα καταγραφεί μέχρι σήμερα προέκυψε από την απογραφή του 2001 και είναι 762.191 μετανάστες, ενώ τώρα υπερβαίνουν τα 2.000.000 με αυξητικές τάσεις, με το ποσοστό των απογραφέντων μεταναστών ν΄ ανέρχεται σε 6,5% που είναι ένα από τα υψηλότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Ο μεγάλος όγκος της μετανάστευσης στην Ελλάδα προέρχεται από την Αλβανία (57,47% επί των απογραφέντων μεταναστών), Βουλγαρία 4,60 %, Ρουμανία 2,88%, Ουκρανία 1,78%, Ρωσία 2,30% κ.λπ.
ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
Ενώ το ποσοστό του γενικού πληθυσμού που είναι 65 ετών και άνω ανέρχεται σε 17,08%, στους μετανάστες το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται σε μόλις 3,50%. Στις ηλικίες 1-14 ετών, το ποσοστό των μεταναστών είναι 16,67%, ενώ του γενικού πληθυσμού σε 15,20% και με έντονα καθοδική τάση! Τα στατιστικά στοιχεία για το 2.020 δίνουν αναλογία πληθυσμού 60% Έλληνες και 40% αλλοδαποί! Η Ελλάδα στενάζει κάτω από το βάρος των λαθρομεταναστών και οι ελληνικές κυβερνήσεις αδιαφορούν!!! Οι γεννήσεις τείνουν στο 2,5 προς 1 υπέρ των αλλοδαπών!Η πλειοψηφία είναι άντρες σε ποσοστό 57% με κατώτερη μόρφωση έως και μηδαμινή.
Η ελληνική κοινωνία 15 χρόνια ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Ελλάδα.Η Ελλάδα κυριολεκτικά κατακλύζεται από κύματα λαθρομεταναστών, χωρίς κυβέρνηση και αντιπολίτευση να κάνουν απολύτως τίποτα, πλην της ανεξέλεγκτης χορήγησης πράσινων καρτών μονίμου διαμονής.
Όσον αφορά τους Έλληνες εργαζόμενους, η απασχόληση μεγάλου αριθμού αλλοδαπών με μικρότερο κόστος για τον εργοδότη σε ορισμένους τομείς όπως η οικοδομή, είτε τους στερεί από θέσεις εργασίας είτε τους αναγκάζει να περιορίζουν τις διεκδικήσεις τους, προκειμένου να μην υποκατασταθούν από το διαθέσιμο φθηνότερο εργατικό δυναμικό.Το καθεστώς της παραοικονομίας και παρανομίας που συνδέεται με την απασχόληση των αλλοδαπών, αφαιρεί πόρους από την πολιτεία σε εποχές αυξημένων δημοσιονομικών προβλημάτων. Είναι φανερό ότι το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, εκτός από τις οικονομικές, έχει και κοινωνικές επιπτώσεις. Η απασχόληση των αλλοδαπών σε καθεστώς παρανομίας αποκόπτει το τμήμα αυτό του πληθυσμού από την υπόλοιπη κοινωνία και δεν επιτρέπει την ομαλή κοινωνική του ένταξη. Η περιθωριοποίηση και η απομόνωση υποθάλπει κοινωνικές εντάσεις, καλλιεργεί υποβόσκουσες εθνικές αντιθέσεις και υπονομεύει δημοκρατικές παραδόσεις και ελευθερίες. Επιπρόσθετα στον τομέα της παιδείας τα Eλληνόπουλα υποφέρουν από την εισβολή αλλοδαπών συνομηλίκων τους στα ελληνικά σχολεία. Το μαθησιακό επίπεδο υπολείπεται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια με αποτέλεσμα η εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας να αποτελεί μείζον πρόβλημα για τα ίδια τα Eλληνόπουλα. Χαρακτηριστικό τα μαθήματα της ιστορίας και των θρησκευτικών. Στον τομέα της εθνικής ασφάλειας η ύπαρξη μεταναστών με αλυτρωτικές διαθέσεις εγκυμονεί κινδύνους για την ακεραιότητα της χώρας, κινδύνους που αντιμετώπισαν οι περιοχές του Κοσόβου και των Σκοπίων. Στην ουσία πρόκειται για έναν στρατό στα μετόπισθεν, τον οποίο δύσκολα θα μπορεί μα αντιμετωπίσει το ελληνικό κράτος εάν ποτέ σημειωθεί κάποιο παρατράγουδο με τους «γείτονές» μας. Όσον αφορά στις ασύμμετρες απειλές και εδώ η Ελλάδα μη έχοντας στοιχεία για την πλειοψηφία των λαθρομεταναστών είναι αδύνατο να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε προκύψει.

Σε μία πρόσφατη έρευνα του Ευρωβαρόμετρου, οι Έλληνες χαρακτηρίζονται από τους Ευρωπαίους - εφευρέτες του ρατσισμού, ως ο πιο ξενοφοβικός λαός στην Ευρώπη και τούτο διότι, κατά ποσοστό ανώτερο του 80%, υποστηρίζουν ότι οι αλλοδαποί τελούν περισσότερα αδικήματα από τον μέσο Έλληνα. Δυστυχώς για το Ευρωβαρόμετρο, η κρίση αυτή των Ελλήνων είναι ακριβής: χωρίς κανείς να υποστηρίζει ότι όλοι οι παράνομοι μετανάστες είναι εγκληματίες, αν και όλοι είναι παραβάτες του ποινικού μας νόμου εφ΄ όσον παράνομα εισήλθαν, παραμένουν και εργάζονται στην χώρα μας, τα στοιχεία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως φανερώνουν ότι ενώ οι λαθρομετανάστες αποτελούν περίπου το 10-12% του πληθυσμού, τελούν το 36,3% των ανθρωποκτονιών, το 31,5% των ληστειών, το 27,4% των αδικημάτων σεξουαλικής εκμεταλλεύσεως, το 58,2% των αδικημάτων λαθρεμπορίου (στοιχεία εγκληματικότητος για το πρώτο πεντάμηνο του 1999). Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας και το υψηλότερο ποσοστό πολιτών που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας στην Ευρώπη.Η εισαγόμενη εγκληματικότητα έχει πάρει διαστάσεις σύγχρονης μάστιγας στην Ελλάδα. Η έκρηξη της εγκληματικότητας υπήρξε από τον καιρό που ήλθαν στην Ελλάδα μαζικά λαθρομετανάστες - κυρίως από την Αλβανία. Όταν κατέρρευσε το καθεστώς της γειτονικής χώρας, λεηλατήθηκαν οι αποθήκες του στρατού της και τα όπλα που βρέθηκαν μοιράστηκαν στον ντόπιο πληθυσμό, δημιουργήθηκαν συμμορίες, μέγα μέρος των οποίων διοχέτευσε την ένοπλη πλέον δραστηριότητα του, στην από δω πλευρά των συνόρων.Παλαιά η εγκληματικότητα ήταν περιορισμένη σε ορισμένες περιοχές, μάλλον κακόφημες. Σήμερα υπάρχει παντού. Και πλήττει, κυρίως, όσους δεν μπορούν να προφυλαχθούν. Δηλαδή όλους τους πολίτες, εκτός των πολιτικών ,επιχειρηματιών και όσων γενικά κυκλοφορούν με συνοδεία ενόπλων.Στην Ελλάδα υπάρχει πλέον οργανωμένο έγκλημα με μαφίες αλβανική , κινεζική, ρωσική, ρουμάνικη κλπ.Είναι χαρακτηριστική η κυνική ομολογία του υπουργού κ. Ρωμαίου, όταν κατείχε το αξίωμα στο Yπ. Δημοσίας Τάξεως, ότι «η εποχή της ξεγνοιασιάς με τις ανοιχτές πόρτες και τον ύπνο στις βεράντες τα καλοκαίρια έχει τελειώσει στην Ελλάδα!»Η ύπαρξη παρανόμων μεταναστών, ανθρώπων δηλαδή των οποίων οι αρχές δεν γνωρίζουν ούτε το όνομα ούτε την εθνικότητα ούτε τον τόπο διαμονής αλλά, πολύ περισσότερο, ούτε τους συγγενείς ή τους φίλους κάνει δύσκολη την εξιχνίαση εγκλημάτων που τελούνται από αυτούς.Ενδεικτικά αναφέρουμε στοιχεία του Υπ. Δημοσίας Τάξεως για τις εγκληματικές ενέργειες που τελέστηκαν στην χώρα μας στο διάστημα 1991-2003:
ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ: Η συμμετοχή των Ελλήνων σε εξιχνιασμένες ανθρωποκτονίες μειώνεται κατά μ.ο. κατά 0,6% κάθε έτος. Η συμμετοχή των αλλοδαπών σε εξιχνιασμένες ανθρωποκτονίες αυξάνεται κατά μ.ο. κατά 13,4% κάθε έτος. Με βάση τα στοιχεία του 2003 και τον πληθυσμό της χώρας το 2001, ανά 100.000 Ελλήνων έχουμε 1,86 συμμετέχοντες σε ανθρωποκτονίες, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 14,18 (8 φορές περισσότερους).
ΒΙΑΣΜΟΙ: Η συμμετοχή των Ελλήνων σε εξιχνιασμένες υποθέσεις βιασμών βαίνει μειούμενη κατά μ.ο. κατά 4,4% κάθε έτος. Η συμμετοχή των αλλοδαπών αντιθέτως βαίνει αυξανόμενη κατά μ.ο. κατά 10,6% κάθε έτος. Aνά 100.000 Ελλήνων έχουμε 1,19 συμμετέχοντες σε βιασμούς, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 12,17 (10 φορές περισσότερους).
ΛΗΣΤΕΙΕΣ: Η συμμετοχή των Ελλήνων σε εξιχνιασμένες υποθέσεις ληστειών αυξάνει κατά μ.ο. κατά 2,3% κάθε έτος. Η συμμετοχή των αλλοδαπών αυξάνει κατά μ.ο. κατά 13,6% κάθε έτος (6 φορές μεγαλύτερη αύξηση). Aνά 100.000 Ελλήνων έχουμε 6,98 συμμετέχοντες σε ληστείες, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 34,25 (5 φορές περισσότερους).
ΚΛΟΠΕΣ-ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ: ανά 100.000 Ελλήνων έχουμε 54,17 συμμετέχοντες σε κλοπές-διαρρήξεις, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 306,99 (6 φορές περισσότερους).
ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ: Aνά 100.000 Ελλήνων έχουμε 2,07 συμμετέχοντες σε λαθρεμπόριο, ενώ ανά 100.000 αλλοδαπών έχουμε 45,16 (22 φορές περισσότερους).
Όλα αυτά τα στοιχεία είναι βάσει των καταγεγραμμένων περιστατικών καθώς πολλά είχαν αποσιωπηθεί, για να μην διαταραχθεί η ελληνική κοινή γνώμη, αλλά και για να μειωθούν πλασματικά οι δείκτες!
ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
Στην Ελλάδα κυβερνά η δικτατορία των Μ.Μ.Ε. και οι θιασώτες της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Οι Έλληνες πολίτες όμως σύμφωνα με έρευνα του ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ:- Σε ποσοστό 60% θεωρούν ότι μία κοινωνία δεν πρέπει να αποτελείται από πολλές φυλές και θρησκείες.- Το 81% θέλει όριο σε ξένες φυλές και θρησκείες.- Το 87% θέλει οι μετανάστες από φτωχότερες χώρες να είναι λίγοι.- Το 77% θεωρεί ότι σε μία χώρα θα πρέπει να έχουν όλοι τα ίδια έθιμα και παραδόσεις.- Το 87,27% πιστεύει ότι η παρουσία των μεταναστών δεν ωφελεί την Ελλάδα.- Το 85% θέλει επαναπατρισμό των εγκληματούντων αλλοδαπών.Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του ευρωβαρόμετρου οι Έλληνες είναι οι πρώτοι στην Ευρώπη που δεν επιθυμούν να κονιορτοποιηθούν στα πλαίσια μίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Δεν επιθυμούν την παρουσία αλλοδαπών και ζητούν τον επαναπατρισμό τους. Τα ποσοστά που προαναφέραμε είναι τα υψηλότερα στην Ευρώπη και με διαφορά από τον δεύτερο. Για μία ακόμη φορά η ελληνική κυβέρνηση δεν σέβεται, όπως και οι προκάτοχοί της τη βούληση του ελληνικού λαού. Αντίθετα, προβαίνει σε νομιμοποιήσεις άνευ προϋποθέσεων δίνοντας το δικαίωμα κάθε καρυδιάς καρύδι να απολαμβάνει τα ίδια δικαιώματα με τον Έλληνα πολίτη για τον οποίο έχει πλήρη εικόνα, όταν για τον καθένα λαθρομετανάστη δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα.
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΙΜΑΜΗ
Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου στην Παιανία, η ιταλική κυβέρνηση απελαύνει από τη χώρα τον Ιμάμη του Τορίνου, που είχε τείνει να γίνει «καθεστώς», όπως αναφέρει σε πολυσέλιδο ρεπορτάζ της η εφημερίδα CORRIERE DELLA SERA.Ο Bouriqi Bouchta, 40 ετών και Μαροκινής καταγωγής εκδιώχθηκε από την Ιταλία για λόγους εθνικής ασφαλείας. Οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι συνεργός του Μπιν Λάντεν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στους δίδυμους πύργους.Ο Bouchta είχε μετατρέψει την πλατεία Δημοκρατίας του Τορίνου σε φέουδό του και διακήρυττε ότι βρίσκεται εκεί, για να προωθήσει την ιδέα του Ισλάμ, γιατί μετά την 11η Σεπτεμβρίου «θα κάνουμε τον κόσμο διαφορετικό».Ο Bouchta θεωρείται ο πολιτικός ηγέτης της ισλαμικής κοινωνίας στο Τορίνο, ενώ αυτήν τη στιγμή η ιταλική κυβέρνηση έχει στη διάθεσή της ακόμη μία λίστα με 20 ονόματα, που είναι υποψήφια για απέλαση.Ο υπουργός της ιταλικής κυβέρνησης Pisanu, ο οποίος έφερε και το θέμα στο κοινοβούλιο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τονίζει με νόημα: «Γλιτώσαμε την τέλεια καταστροφή.Η βρετανική εμπειρία της 7ης Ιουλίου μας έκανε να δούμε τα πράγματα ακόμη πιο βαθιά. Η απολογία του τρομοκράτη είναι αμαρτία για την κοινωνία».Στο ρεπορτάζ της η CORRIERE DELLA SERA αναφέρει ακόμη ότι υπάρχει εντολή να δημιουργηθούν ισλαμικές κοινωνίες σε μεγάλες χώρες της δυτικής Ευρώπης και όχι μόνο, προκειμένου να προωθηθεί η ιδέα του Ισλάμ. Μήπως μία από αυτές είναι και η χώρα μας;
Τι κάνουμε;Το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στην Αμερική και το αντίστοιχο στην Αγγλία στις 7 Ιουλίου 2005, έβαλε σε σκέψεις πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Γιατί όμως όχι την Ελλάδα; Είναι η χώρα μας τόσο ασφαλής ώστε να μην φοβάται αντίστοιχα τρομοκρατικά χτυπήματα;Η απάντηση είναι εύκολη. Και βέβαιο όχι. Τότε η ελληνική κυβέρνηση γιατί ανάβει το «πράσινο» φως, ώστε εκτός από την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στην Παιανία, θα πρέπει να δημιουργηθεί και ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο. Μια δηλαδή μικρή μουσουλμανική κοινότητα, τον έλεγχο και τις κινήσεις της οποίας δε θα ελέγχει κανείς;Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά, όμως ποιος διασφαλίζει ότι στην Παιανία δε θα δημιουργηθεί ένα εκκολαπτήριο τρομοκρατών που θα δρα και θα κινείται σύμφωνα με τις εντολές και τις οδηγίες του Μπιν Λάντεν.Κανείς δε λέει να μην ανεγερθεί μουσουλμανικό τέμενος, ώστε να μπορούν και οι μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα μας να ασκούν τις λατρευτικές τους συνήθειες.Γιατί όμως στην Παιανία και γιατί και ταυτόχρονη ανέγερση Ισλαμικού Πολιτιστικού Κέντρου.Καλό θα είναι το ελληνικό Yπουργείο Εξωτερικών να εξετάσει πολύ σοβαρά στην απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης και να πράξει τα δέοντα. Και τελικά, τι είναι χειρότερο; Να κατηγορηθούμε ως «ρατσιστές» ή ως «πολιτικά ανεγκέφαλοι»;
από ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ 4ΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΔΙΔΑ

http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/lathrometanastes.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΤΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΦΛΩΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!!ΛΕΧΡΙΤΕΣ!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ...
ΤΑ ΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ