20/8/09

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ! ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!ΛΕΕΙ:2.354.333 ΑΤΟΜΑ !! Διαβάστε και ΦΡΙΞΤΕ!!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΟ !! ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!, ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ , ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ;

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/08/2354333.html



Διαβάστε φίλοι αναγνώστες, να δείτε πως μας δουλεύουν κανονικά οι Κυβερνώντες. Στην κλασσική ερώτηση, που έχει διατυπωθεί κατα καιρούς και εντός βουλής, πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες, απαντούν με μισόλογα του τύπου ε, θα 'ναι, τόσοι, περίπου τόσοι, δεν θα 'ναι;. Η αλήθεια είναι όμως ότι γνωρίζουν πολύ καλά, όπως προδίδει η (ΕΣΥΕ) ΕΘΝΙΚΗ !! στατιστική υπηρεσία.
Εφ' όσον τα μη ενεργά άτομα είναι 148.323 που αντιστοιχούν στο 6,3%, με την απλή μέθοδο των τριών βρίσκουμε ότι το 100% του αλλοδαπού πληθυσμού, του ικανού προς εργασία, είναι 2.354.333 άτομα.
Αν σε αυτά προσθέσουμε τα μικρά παιδιά και κάποιους -λίγους- ηλικιωμένους, μιλάμε για έναν πληθυσμό της τάξεως 3.500.000+ . Δηλαδή με απλά Ελληνικά, η χώρα επιβαρύνεται με 31+% πληθυσμό επιπλέον του γηγενούς! 31+%, το οποίο έρχεται σε εμάς χωρίς να έχει πάει ποτέ του σε γιατρό και καταλαμβάνει τα μισά κρεβάτια των νοσοκομείων, έχει προτεραιότητα σε παιδικούς σταθμούς, τους μαθαίνουμε γράμματα χωρίς να έχουν πληρώσει ποτέ τους φόρους. Η μείωση των δημοσίων δαπανών πρέπει να ξεκινήσει από τα χρήματα που ξοδεύονται για αυτά τα άτομα, τα οποία περνούν τα σύνορα με το έτσι θέλω και ζητάνε και τα ρέστα μετά! Η κοινωνική πολιτική έχει ένα σοβαρό κόστος, το οποίο πληρώνει ο Ελληνικός λαός, όπως έχει υποχρέωση, ακόμα και από το υστέρημά του, για να στηρίξει τον συμπατριώτη του, τον συνάνθρωπό του. Ο λαθρομετανάστης ούτε είναι ούτε θα γίνει ποτέ του συμπατριώτης και συνάνθρωπος. Είναι ένας εκμεταλλευτής της καλοσύνης και της ανεκτικότητάς μας. Διαβάζουμε στη Καθημερινή:
ΕΣΥΕ: Στο 6,3% η ανεργία στους αλλοδαπούς!! Σύμφωνα με την έρευνα, τα μη ενεργά άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας ανέρχονται σε 148.323.
Στο 6,3% ανέρχεται η ανεργία στα άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας σύμφωνα με την ειδική έρευνα για τη θέση στην αγορά εργασίας των μεταναστών και των αμέσων απογόνων τους που διεξήγαγε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος (ΕΣΥΕ). Η πλειοψηφία των ατόμων που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό ήρθε στην Ελλάδα για να βρει εργασία το ποσοστό αυτό είναι ιδιαίτερα υψηλό στα άτομα που έχουν γεννηθεί σε κάποια από τις 12 νέες χώρες -μέλη της ΕΕ (60,4%). Τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε κάποια από τις 15 παλαιότερες χώρες-μέλη της ΕΕ δηλώνουν κατά πλειοψηφία (59,8%) ότι έχουν έρθει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους (π.χ. γάμος με Έλληνα/Ελληνίδα ή άλλος λόγος). Ένα σημαντικό ποσοστό ατόμων με αλλοδαπή ιθαγένεια δήλωσε ότι έχει περιορισμένη άδεια παραμονής στη χώρα (47,9%) ενώ το ποσοστό ατόμων που δήλωσε ότι δεν έχει άδεια παραμονής ανέρχεται σε 2,9%. Εξάλλου, ένα ποσοστό 46,4% δήλωσε ότι έχει άδεια παραμονής αόριστης διάρκειας. Τέλος, ένα σημαντικό ποσοστό των αλλοδαπών δήλωσε ότι σχεδιάζει να παραμείνει στην Ελλάδα μόνιμα (46,6%) ή πάνω από πέντε έτη (23,4%) ή από ένα έως πέντε έτη (9,9%).

http://www.thermopilai.org/content/e-aletheia-ton-arithmon
Σιδερης Αργυρης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σύ Χατζάρα, τις μαλακίες του Σιδέρη μάς αναρτάς; Ο σφουγκοκωλάριος αυτός του Βαγγέλη Γιαννόπουλου βγάζει τέτοιο υπερβολικό νούμερο, γιατί μπερδεύει τον μή ενεργό αριθμό αλλοδαπών (δηλαδή τα παιδιά) με τους άνεργους. Χα, χα, χά!

Ανώνυμος είπε...

4 ειναι και αν δεν ξεσηκωθειτε με αυτο το αισχος θα γινουν σε 2 χρονια 7!


ελληνοαμερικανος

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...