12/8/09

Απορώ και εξίσταμαι

H Μιανμάρ είναι πιο κοντά από την Κύπρο!

Του Σπύρου Χατζάρα

Της τηλεφώνησε στο κινητό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζέιμς Στάινμπεργκ, της εξήγησε τι πρέπει να κάνει, και αμέσως μετά, Εκείνη , διέκοψε τις διακοπές της στη θαλαμηγό, και εξέφρασε βαθύτατη ενόχληση για την καταδίκη της Αούνγκ Σαν Σούου Κίι.

Για τα εγκλήματα πολέμου των Τούρκων, που αποκαλύφτηκαν, με την εκτέλεση των αιχμαλώτων, και των αμάχων, στην Κύπρο το 74, αυτοσυγκρατήθηκε και συνέχισε τις «βουτιές».

Η Κύπρος άλλωστε είναι μακριά, που έλεγε και ο «εθνάρχης».

H Μιανμάρ είναι πιο κοντά από την Κύπρο.

Συνεδριάζει απόψε και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να καταγγείλει τη νέα καταδίκη από την αμερικανόφιλη χούντα της Μιανμάρ ,της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Αούνγκ Σαν Σούου Κίι σε 18 μήνες κατ' οίκον περιορισμό.
Για την καταδίκη, της δολοφονίας των αιχμαλώτων Ελλήνων στην Κύπρο, πότε θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Ασφαλείας;

Aπορώ και εξίσταμαι, πότε θα εκφράσει ,η αμερικανόδουλος κ. Ντόρα Μητσοτάκη – Κούβελα, την «βαθύτατη ενόχληση της», για την εκτέλεση των αιχμαλώτων;

Απορώ και εξίσταμαι!

Είναι δυνατόν , ή ΕΡΤ, η e-"Πρακτοροτυπία", o Σκάααι, κλπ ,τόσες μέρες ,που ταυτοποιήθηκαν τα οστά των αιχμαλώτων, να μην έχουν βρει τον συγγραφέα – δικηγόρο, κ.Β. Γκουρογιάννη, για να του δώσουν την ευκαιρία, να εκφράσει την αγανάκτηση του, για το έγκλημα πολέμου των Τούρκων;

Εδώ έχουμε εκτέλεση αιχμαλώτων και δεν αντιδρούν;

Για τον στρατό του Παρατηρητηρίου ΤΚ9*, των ΜΚΟ, των αντιρατσιστών και των ευαίσθητων ανθρωπιστών, δεν απορώ.
Δεν βρίσκουν δυστυχώς κανέναν υπεύθυνο από το Ίδρυμα , (Σόρος),για να εγκρίνει τη δήλωση τους, στην δε αμερικανική πρεσβεία λείπουν όλοι σε διακοπές.

ΥΓ2.*ΤΚ9= του κωλ.. τα εννιάμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: