12/8/09

EΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΟΠΙΟ (αλλά και τα λεωφορεία!!!!)

Στη φυλακή ο Λιθουανός που πιάστηκε με 6 κιλά ηρωίνη

«Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή Ρόδου ο 20χρονος Λιθουανός, που κατηγορείται για μεταφορά ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από την Τουρκία.

Ο αλλοδαπός επέμεινε στην προανακριτική του γραμμή δηλώνοντας ότι δεν γνώριζε τι μεταφέρει και ότι ποτέ του δεν υποψιαζόταν ότι η βαλίτσα που του έδωσε ο Τούρκος που γνώρισε στην Κωνσταντινούπολη περιείχε ηρωίνη και μάλιστα σε τόσο μεγάλη ποσότητα. Δεν έπεισε όμως εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι συμφώνησαν για την προσωρινή του κράτηση.

Ο 20χρονος Λιθουανός συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη από προσωπικό του τελωνείου της Ρόδου, μετά την άφιξή του με πλοίο της γραμμής από τη Μαρμαρίδα της Τουρκίας.

Οι υπάλληλοι του τελωνείου παρατήρησαν ότι ο 20χρονος συμπεριφερόταν ύποπτα και αφού τον υπέβαλαν σε έλεγχο ανακάλυψαν ότι η βαλίτσα που κρατούσε είχε διπλό πάτο στον οποίο υπήρχαν δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης που ζύγιζε συνολικά περίπου έξι κιλά.

Απολογούμενος χθες στον ανακριτή, ο δράστης υποστήριξε ότι είχε μεταβεί από τη Λιθουανία στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει διακοπές. Εκεί γνώρισε κάποιον Τούρκο ονόματι «Μάικ», ο οποίος του πρότεινε να συνεργαστούν για να βγάλει κάποια χρήματα. Ο Τούρκος τού πήγε τη βαλίτσα και του είπε να τη μεταφέρει στη Ρόδο. Προκαταβολικά ο «Μάικ» έδωσε στον Λιθουανό το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Οταν θα έφτανε στη Ρόδο, θα του έδινε οδηγίες πού θα την παρέδιδε και θα έπαιρνε ακόμη 600 ευρώ».

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=5274848


Και 135 Τουρκικά λεωφορεία!!!

«Παραγγελία για 160 NEOPLAN λεωφορεία, για τα ΚΤΕΛ, έλαβε η γερμανική εταιρεία ΜΑΝ SE, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η εταιρεία Αφοί Παπαδάκη, με έδρα την Αθήνα, η οποία είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της MAN Hellas Truck & Bus S.A., έχει πουλήσει 135 Tourliners τα οποία κατασκευάστηκαν στη μονάδα της Άγκυρας στην Τουρκία και 25 Cityliner λεωφορεία από τη Γερμανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε υπεραστικά δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι η ανανέωση του στόλου επιδοτείται από την ελληνική κυβέρνηση».

Αγοράζουμε τουρκικά λεωφορεία, ενώ την ίδια στιγμή κλείνει η ΕΛΒΟ (ελληνική βιομηχανία οχημάτων) !

Η εθνική πολιτική δεν είναι ένα θέμα μόνο εξοπλισμών, οπλικών συστημάτων και στην άσκηση εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, αλλά αφορά και την οικονομία και τον τρόπο διαχείρισης του διαθέσιμου εθνικού – κρατικού χρήματος.
Η σημερινή κυβέρνηση παραβίασε ΚΑΙ αυτόν τον τομέα, μείζονος εθνικής σημασίας, ιδιαίτερα, αφού έχει να κάνει με παραγγελία της οποίας ανάδοχος (στο μεγαλύτερο μέρος) κρίθηκε μία τουρκική εταιρεία κατασκευής και όχι κάποια υπάρχουσα ελληνική!!!
http://universalreporters.blogspot.com/2009/08/blog-post_387.html

Στηρίζουμε του Κουμπάρους……

Δεν υπάρχουν σχόλια: