29/8/09

Για μια Πατριωτική πολιτική πρωτοβουλία

Η λεπτή κόκκινη γραμμή.

Ο πάτος του βαρελιού δεν υπάρχει, το βαρέλι είναι απύθμενο και η κατρακύλα του κράτους και του έθνους δεν έχει όπως φαίνεται τέλος αλλά θα συνεχίσουμε να βιώνουμε τη μία καταστροφή μετά την άλλη και στα εσωτερικά και στα εξωτερικά ζητήματα.
Η σκυταλοδρομία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μου φαντάζει σαν ο ένας με τον άλλο να κρατούν όχι σκυτάλη αλλά μία γερμανική χειροβομβίδα του Β'ΠΠ και την ανταλλάσουν ελπίζοντας ότι θα σκάσει στα χέρια του άλλου.
Εκείνο που αναρωτιέμαι είναι ποιο σημείο είναι το σημείο μηδέν,αυτό το σημείο όπου θα πούμε δεν πάει άλλο ρε καθάρματα,άει στο διάολο,ποια είναι αυτή η λεπτή κόκκινη γραμμή όπου σηματοδοτεί το ως εδώ,αυτή η γραμμή όπου θα αποφασίσουμε επιτέλους όχι μόνο να μιλάμε και να διαμαρτυρόμαστε και να ενημερώνουμε αλλά και να οδηγηθούμε σε πράξεις.
Αυτοί που μας "κυβερνούν" ζουν σε άλλο κόσμο,μου θυμίζουν τους εθνικοσοσιαλιστές που ενώ οι σοβιετικοί είχαν μπει στο Βερολίνο αυτοί μιλούσαν μέσα από τα καταφύγια για την τελική νίκη.
Οι τύποι αυτοί ζουν μέσα στις επαύλεις,κινούνται με τις λιμουζίνες,τρώνε τσάμπα στα ακριβότερα εστιατόρια,έχουν φρουρούς,κάνουν διακοπές με κότερα όσο χρόνο θέλουν και όπου θέλουν,δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους,υπάρχει ποτέ περίπτωση να καταλάβουν αυτά που λέμε;
Ποτέ.
Η μόνη λύση είναι να τους γκρεμίσουμε,αλλά αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και σε ποιο σημείο είμαστε διατεθιμένοι να τους αφήσουμε να φτάσουν.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

1 σχόλιο:

Syllogiki Mnimi είπε...

Επιτέλους να ενωθούν όλοι οι ΜΗ ξεπουλημένοι και να σχηματίσουν νέο κίνημα.
Μαζί με το ΛΑΟΣ η όχι.
Κ. Χούντας, Κ. Κόλμερ, Καραμπελιάς, Χατζάρας, Ζουράρης, Παπαθεμελής, και πόσοι άλλοι που είναι τίμιοι και αυτοδημιούργητοι. Τώρα όλοι μαζί! Πριν είναι αργά.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...