12/8/09

Φωνάζει ο Κλέφτης

Αυξήσεις-ρεκόρ, που φτάνουν ακόμα και το 50% έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο έτος στα είδη σούπερ μάρκετ, παρά την οικονομική κρίση και την μείωση –στα χαρτιά- του πληθωρισμού, οπως προκύπτει από έρευνα της από Νομαρχίας Πειραιά, σε σύγκριση με τις τιμές του Ιουλίου 2008, γράφουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ.

Σε σχέση με τον Ιούλιο του 2008 καταγράφηκαν αυξήσεις από 0,3% έως 49,7% στα είδη παντοπωλείου (αλάτι, καφές, τσάι, τυριά, όσπρια, ρύζια, αναψυκτικά, τοματοχυμοί, σαμπουάν κλπ).
Αντίστοιχα, οι αυξήσεις στα οπωροκηπευτικά προϊόντα κυμαίνονται από 9,0% έως 60,5%, στα νωπά κρέατα και κατεψυγμένα ψάρια από 0,1% έως 13,6% ενώ στη μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης φτάνουν ως το 35,7%.
Για την κυβέρνηση των ψευτών απάντησε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή και Εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου, που ειπε:

«Καλούμε όλους αυτούς που καταφεύγουν σε λαϊκίστικα τεχνάσματα για τη δημιουργία εντυπώσεων να αμφισβητήσουν ευθέως τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και του υπουργείου Ανάπτυξης. Επειδή δεν το μπορούν καλύτερα για τους ίδιους θα είναι να εγκαταλείψουν αυτές τις πρακτικές που δεν δείχνουν υπευθυνότητα και δεν θυμίζουν Ευρώπη».

Ευρώπη δεν θυμίζουν τα επικοινωνιακά σας ψέμματα κ.Οικονόμου.

Δελτιο11.Η αύξηση της τιμής της αμόλυβδης οφείλεται στην αύξηση της ζήτησηε που μειώθηκε και στην αύξηση της διεθνούς τιμής του αργού πετρελαίου που μειώθηκε 50% από πέρσι.
-Άντε να χαθείτε ψεύτες.
Και να πείτε στον κ. Μινχάουζεν της Στατιστικής σας, να μην κάνει τιμοληψίες από τις προσφορές των σουπερμάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...