10/9/10

Για τις εκλογές που έρχονται οφείλουμε να πούμε τα πράγματα με τα όνομά τους.

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_3510.html

Για το πολιτικό σύστημα, η κυρίαρχη επιδίωξη είναι να εδραιώσει την αντίληψη πως και αυτή τη φορά αυτό που θα κριθεί, δε μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που εκρίνετο κάθε φορά στο παρελθόν, και το οποίο οδήγησε τον τόπο στην καταστροφή και τον Ελληνικό λαό στην απόλυτη απαξίωση.

Για τις συνιστώσες του πολιτικού συστήματος, το ζητούμενο της επόμενης μέρας, θα είναι το χαμόγελο στα πρόσωπα των πολιτικών τους αρχηγών.
Πίσω από αυτά τα χαμόγελα θα επιχειρήσουν να επενδύσουν σε δήθεν δικαιωμένες πολιτικές και σε υποτιθέμενες πολιτικές αποδοκιμασίες.
Θα επιχειρήσουν να επενδύσουν σε δήθεν δικαιωμένες πολιτικές φανφαρολογίες.
Θα επιχειρήσουν να αυτοχειροκροτηθούν για τον γενικόλογο και ξύλινο «πολιτικό» λόγο που εξέπεμψαν.
Υπάρχει όμως ένας απαγορευμένος καρπός για τον οποίο κανείς μα κανείς δε θα τολμήσει να μιλήσει. Γιατί αυτός ο καρπός προϋποθέτει την υπέρβαση του Ρουβικώνα...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_3510.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ "ΕΛΛΗΝΑ", ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΧΘΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ!ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ...

Καραγκιόζης ο... αντισημίτης
Το ΚΙΣ απαγόρευσε τηλεοπτική διαφήμιση

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της χώρας μας ζήτησε και πέτυχε να απαγορευθεί τηλεοπτική διαφήμιση του γνωστού πολυκαταστήματος παιδικών παιχνιδιών Jumbo. Ο λόγος; Στο σποτάκι χρησιμοποιείτο ο πασίγνωστος καραγκιόζης (αυτός που κατοχυρώθη στην Τουρκία) και μαζί του η γνωστή φιγούρα του εβραίου. Σκοπός του σποτ ήταν να καταδείξει πως σε περίοδο ακρίβειας και κερδοσκοπίας το πολυκατάστημα μπορεί και κρατά τις τιμές των προϊόντων του χαμηλά. Τι ήθελαν όμως οι διαφημιστές να χρησιμοποιήσουν τον εβραίο; Δεν ξέρουν ότι καραδοκεί και στην χώρα μας πλέον η πνευματική δικτατορία του παγκόσμιου αδερφού; Έτσι λοιπόν το αγρυπνών ΚΙΣ εξέδωσε αμέσως την ακόλουθη ανακοίνωση για να καταπνίξει τον υφέρποντα αντισημιτισμό που ελλοχεύει στα παιδικά παιχνίδια. Διαβάστε και γελάστε ή κλάψτε για την κατάντια κάποιων ανθρώπων:
«Ως διαμαρτυρία σε αντι-εβραϊκή τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας καταστημάτων JUMBO, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος απέστειλε προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο - Απόστολο Βακάκη, την παρακάτω επιστολή: «Σε διαφημιστικό σποτ της Εταιρείας σας στην τηλεόραση χρησιμοποιείτε κατά τρόπο ανάρμοστο τη φιγούρα του Εβραίου από το θέατρο Σκιών, προσδίδοντας μάλιστα σ΄ αυτόν την ιδιότητα του τοκογλύφου.
Επειδή το εν λόγω σποτ περιέχει μηνύματα άκρως ρατσιστικά και δυσφημιστικά ζητούμε όπως αποσυρθεί ΑΜΕΣΩΣ ώστε να σταματήσει η επιχειρούμενη προκλητικότητα η οποία δεν έχει καμία σχέση με την καθεαυτή εμπορική σας δραστηριότητα».
Όπως φυσικά αναμενόταν, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση που ζητούσε συγγνώμη και βέβαια δήλωνε πως θα αποσύρει το επίμαχο σποτ, όπως και έγινε. Θα μπορούσε βέβαια απλά να τους παραπέμψει στο «Σπαθάρειο Μουσείο» όπου υπάρχει η παρακάτω περιγραφή: «Ο Εβραίος: Το όνομά του είναι Σολομών ή Σολωμός, όπως τον αποκαλεί ο Καραγκιόζης. Είναι χαρακτήρας εμπόρου της πόλης και συγκεκριμένα της Θεσσαλονίκης, αρκετά πλούσιος, πολύ τσιγκούνης, πονηρός και δειλός. Σαν φιγούρα είναι πολύ ευχάριστη γιατί είναι δεμένος σε δυο μεριές και όταν χορεύει κουνιέται η μέση και το κεφάλι του σαν να είναι "ξεβιδωμένος", με αποτέλεσμα να γελάνε οι θεατές».
Στην Ελλάδα λοιπόν της κρίσης απαγορεύεται κανείς να θεωρεί πως οι Εβραίοι σχετίζονται με το κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Το θράσος κάποιων να απειλούν μια εταιρεία που πουλά παιχνίδια ή το φόβο αυτής της εταιρείας ώστε να υποχωρεί στις πιέσεις των ταυτιζόμενων με την φιγούρα του τσιγκούνη;

ΥΓ: Πληροφορίες που αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο γεγονός εντάσσεται στα πλαίσια της τουρκοισραηλινής κόντρας, μιας και ο καραγκιόζης είναι πλέον πατενταρισμένος τούρκος, κρίνονται ως ανακριβείς. Ίσως απλά οι Ισραηλίτες να ζήλεψαν και να θέλουν να ταυτιστούν και αυτοί με τον καραγκιόζη.
http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5352:2010-09-10-12-59-16&catid=98:2008-10-17-07-34-07&Itemid=285

Ανώνυμος είπε...

Νομιζατε οτι μονον η αννα διαμαντοπουλου παιρνει γραμμη να κανει την ελλαδα επισημα διγλωσση (τουλαχιστον) χωρα ,απο την μπιλντεμπεργκ?

Παρομοια φρουτα υπαρχουν σε ολες τις χωρες,στην ισπανια που εχει παρομοιες εξουσιες ανδρεικελων της πλανητικης δικυβερνησης του global leadership ξεκινησαν διγλωσσα δημοτικα σχολεια και ακολουθουν πανεπιστημια !

διαβαστε εδω http://actualidad.orange.es/sociedad/aguirre_pide_extender_a_la_universidad_su_modelo_de_ensenanza_bilingue_432803.html

ειτε με καποιον αυτοματο μεταφραστη την ειδηση.

Θα το γραφουμε,ενας εγκεφαλος των ιλουμινατι της γης σχεδιαζει,πολλα κεφαλια ανδρεικελων παιρνουν γραμμη σε λεσχες κλειστες,χορηγουνται στην πολιτικη και εκτελουν τις εντολες κατοπιν.

αυτο δεν ειναι δημοκρατια,ειναι το τελος του ανθρωπινου πολιτισμου...

Ανώνυμος είπε...

BOB CHAPMAN

Πραξικόπημα απο τον λαό ενάντια στον Παπανδρέου, τέλος του μήνα !!!!

http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/09/bob-chapman.html