29/9/10

To κλουβί με τις Τρελές

"Ανδρες" ΑΘΗΝΑΙΟΙ
ΨΙΝΑΚΗΣ -ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζάρα, γιατί δεν στείλατε κι εσείς εξώδικο στον Χατζηνικολάου όπως έκανε ο Μιχαλόλιακος τη βραδυά που εμφανίστηκαν δήθεν όλοι οι υποψήφιοι;

Δύο λεπτά να σας εμφάνιζε, θα σαρώνατε στις εκλογές.

Επιτεθείτε δικαστικά στα παπαγαλάκια που αποκρύπτουν την υποψηφιότητά σας. Όπως αποδείχθηκε σε εκείνη την εκπομπή είναι κότες, με το παραμικρό εξώδικο θα σας βγάλουν στον αέρα.

Σταματήστε το ρόλο του θύματος και του αδικημένου και χρησιμοποιήστε όλα τα νόμιμα μέσα, όσο υπάρχουν ακόμα γιατί σύντομα μπορεί να χαθούν κι αυτά.

Εγώ προσωπικά θα σας έδινα χρήματα και να κάνουμε έρανο μεταξύ μας όλοι οι φίλοι σας, για να γεμίσουμε αφίσσες την Αθήνα.

Κωνσταντίνος Α. είπε...

H Αθήνα όπως την ονειρεύται ο Κακλαμάνης μέσα από το ψηφοδελτιο του..Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει από το "όνειρο" και ο Ψινάκης

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/h_28.html

Ανώνυμος είπε...

Εχει στο συνδυασμό του o Κακλαμάνης και τον γνωστό επιβήτορα που γυρνάει σε όλα τα γκέι μπάρ.
Τον Νίκο Ψαρρά
http://img513.imageshack.us/img513/161/article090305nx4.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ούτε λίγο , ούτε πολύ ο κ. Ν.Μιχαλολιάκος ομολόγησε ενώπιον του πανελλήνιου ότι διψά για τη δημαρχία μόνο και μόνο για να διορίσει τα μέλη του σε ρόλο μπάτσου (=να γίνουν βεζίρηδες στη θέση των ήδη βεζίρηδων) χρεώνοντας τους έλληνες πολίτες για να τους πληρώνουν! Αν ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος δεν είναι ηλίθιος είναι προβοκάτορας και λειτουργεί για ένα νέο εκλογικό ζεμάτισμα της "Χρυσής Αυγής" διότι:
1. Αυτό λέγεται ρουσφέτι σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και κανένας πολιτικάντης δε φτάνει σε σημείο βλακείας να το ομολογεί δημόσια.
2. Με την ομολογία του καταργεί κράτος και έννομη τάξη (Αστυνομία) και στη θέση τους τοποθετεί το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (συμμορία κομματικών "μελών") ζουγκλοποιώντας την Κοινωνία μας!
3. Με την δήλωσή του επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό του μπατσο-ρουφιάνου ομολογώντας ότι διεκδικώντας και την δημαρχία το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποκτήσει κλομπ και πιλίκιο υποκαθιστώντας ΓΑ.ΔΑ. και Κατεχάκη!
Σκεφτόμασταν αρκετοί να ψηφίσουμε "Χρυσή Αυγή" στις επικείμενες δημοτικές εκλογές αλλά ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος μας προσανατόλισε εγκαίρως για τις βαθιές του επιθυμίες. Όχι κ. Ν. Μιχαλολιάκο, δεν είμαστε ούτε αναρχικοί για να επιδιώκουμε την κατάργηση κράτους κι έννομης τάξης, ούτε ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ για να ενθαρρύνουμε την ανάληψη παρακρατικών καθηκόντων από κομματικά μέλη και ιδιαίτερα από εκείνα που εμφανίζονται με την Ελληνική Σημαία να καμουφλάρει ρόπαλα, όπως κάποιοι δικοί σου σε δημόσιες "εμφανίσεις". Κυρίως δεν είμαστε ραγιάδες για να πληρώνουμε τρία ευρώ μηνιαίως o καθένας "κεφαλικό φόρο" σε νταβατζήδες-κομματόσκυλα για να μας "προστατεύουν"! Αν επιδιώκεις την αποκατάσταση των άνεργων κομματόσκυλών σου στείλε τους στην οικοδομή γιατί είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από τους άοπλους αφγανούς οι παρακρατικοί που κυκλοφορούν με ρόπαλο κρυμμένο με την Ελληνική Σημαία!
Η "Χρυσή Αυγή" μας τελείωσε και πάμε ...παρακάτω!
Γ. Βλαστάρης (πλ. Βάθης)

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...