25/9/10

Τι Καμίνης τι Κακλαμάνης


…..Γίνανε Μαλλιά Κουβάρια

Ο ροζ υποψήφιος της «Δημοκρατικής Αριστεράς», του πλουσίου και «οικονόμου» Δικηγόρου κ. Κουβέλη , που έγινε και πράσινος, ο Γιώργος Καμίνης, εκτός από την υποστήριξη της «Δράσης» του Ιουδαίου Στ.Μάνο, απέκτησε και «Πορτοκαλί» διάσταση, με την υποστήριξη της «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ».

Η δημοτική κίνηση «Πορτοκαλί», προτείνει τη «φιλελεύθερη οπτική» για την επίλυση των προβλημάτων της Αθήνας υποστηρίζοντας προτάσεις όπως: «Τα σκουπίδια σε ιδιώτες» , «Συμβίωση με μετανάστες» , «Δήμος μικρός και αποτελεσματικός» .Μετά από πρόσκληση συνεργασίας του Γιώργου Καμίνη, «το «Πορτοκαλί» αποφάσισε τη συνεργασία στο πρόσωπο ενός ανεξάρτητου υποψηφίου» . «Η συμμετοχή εκπροσώπων του «Πορτοκαλί» στη διαμόρφωση του προγράμματος και στους συνδυασμούς του Γιώργου Καμίνη γεννούν την ελπίδα ότι οι αρχές της ελευθερίας και της ανοιχτής κοινωνίας θα εκπροσωπηθούν πλέον δυναμικά στον δήμο Αθηναίων», ανακοίνωσε η Φιλελεύθερη Συμμαχία, που θα στηρίξει, «με τα μέσα που διαθέτει, αυτήν την προσπάθεια ώστε να γίνει η ελπίδα αυτή πραγματικότητα».

Ο κ. Καμίνης είναι λοιπόν ο υποψήφιος της «Ανοιχτής Κοινωνίας», των Περιούσιων και του Σόρος, ο υποψήφιος της «Συμβίωσης» με τους λαθρομετανάστες-εποίκους . Είναι ο υποψήφιος της Ξένης Κατοχής.

Ο συνασπισμός της «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ», του Ιουδαίου Στ. Μάνο , με τον «εύπορο αριστερό» Κουβέλη και το ΠΑΣΟΚ-Μπίλντερμπεργκ, είναι απόλυτα αποκαλυπτικός για τον πολιτικό προσανατολισμό της παράταξης του «συνηγόρου του μουσουλμάνου πολίτη», Γ. Καμίνη.

Οι Δημοκράτες Αθηναίοι και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο της Αθήνας, δεν έχουν καμιά πολιτική και ιδεολογική σχέση με την συμμαχία αυτή, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, της Χούντας των διεθνών Τραπεζιτών, της ντόπιας Ολιγαρχίας και του Δ.Ν.Τ. που μας επέβαλαν την εθνοκτόνο νέα Κατοχή και το «μνημόνιο».

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς , ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης κόμματος, και η κόρη του Εφιάλτη, μας καλούν να καταδικάσουμε το ΔΝΤ και το «μνημόνιο», ψηφίζοντας τον (Φώφη) Κακλαμάνη-Μπίλντερμπεργκ-ΔΝΤ. Ξυπνήστε ΑΘΗΝΑΙΟΙ. Μαύρο στο ΠΑΣΟΚΟ-δίδυμο Καμίνης-Κακλαμάνης. Τι Καμίνης τι Κακλαμάνης. Από την κάλπη θα βγει Ισλάμ-Τζαμί- και Σόρος.
Ο σοσιαλφιλελευθερισμός και ο νέοφιλελευθερισμός που μας έφεραν την χρεωκοπία, συμμαχούν εναντίον μας .Το «κλειστό κύκλωμα» της Ψωρο-ελίτ είναι το πιο επικίνδυνο από τα «κλειστά επαγγέλματα»

Εμπρός να απελευθερώσουμε την Αθήνα και την Ελλάδα Ελλήνων Προμαχούντες Αθηναίοι.

Ξεκινάμε την Νέα Εθνική Αντίσταση και τον Αγώνα κατά της Ολιγαρχίας, της Φαυλοκρατίας, της Κομματοκρατίας, και της Κλεπτοκρατίας που καταδυναστεύουν συνεχώς, τη ζωή μας , τον Λαό και το Έθνος μας.

Ψηφίζουμε «Ελεύθερη Αθήνα»

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ είναι αδιαπραγμάτευτες

Σπύρος Χατζάρας




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ...ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ...

Ορκωμοσία Πρωτοετών Ναυτικών Δοκίμων

Ορκίστηκαν σήμερα οι νέοι Ναυτικοί Δόκιμοι.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 10:30 π.μ πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στο Χατζηκυριάκειο του Πειραιά, η ορκωμοσία των Πρωτοετών Ναυτικών Δοκίμων του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην τελετή της ορκωμοσίας στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Προικονήσου κ.κ. Ιωσήφ, παρέστησαν ο Αρχηγός του ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης ΠΝ καθώς και πλήθος φίλων και συγγενών των νέων Ναυτικών Δοκίμων.

Συνολικά ορκίστηκαν εξήντα έξι (66) πρωτοετείς Ναυτικοί Δόκιμοι (47 Μάχιμοι και 19 Μηχανικοί). Από το σύνολο των νέων Ν. Δοκίμων πενήντα οκτώ (58) είναι Έλληνες (53 άντρες και 5 γυναίκες), δύο (2) από την Κύπρο (1 γυναίκα),

τρεις (3) από τη Λιβύη, ένας (1) από τη Συρία και δύο (2) από την Ιορδανία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .
ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
Μόλις σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να τους παρέχει ΤΖΑΜΠΑ τα νοσοκομεία στους κάθε λογής μετανάστες – λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή έχει η Ελλάδα 6 (ΕΞΗ)εκατομμύρια και ο στόχος τους είναι να γίνουν 20 (ΕΙΚΟΣΙ ) εκατομμύρια μέχρι το 2020 .δίνοντας τους επίσης ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΣΠΙΤΙΑ , καταλαβαίνετε λοιπόν ότι για να τους δίνουμε όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ τα ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΒΑΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ) .
Γι αυτό το λόγο επιμένουμε και επιμένουμε στο θέμα αυτό .
Και πρέπει να επιμένουν όλοι στο τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .
Αναλυτικά για τα νοσοκομεία :
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΑΚΗ :ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !!
ΣΙΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πρίν 15 μέρες γράφαμε για τα κατορθώματα του δημάρχου Τοπείρου Στ. Χατζηευαγγέλου. Για τα ευχαριστήρια του μειονοτικού Τύπου προς τον Δήμο ο οποίος στέλνει κατά εκατοντάδες τους δημότες του με λεωφορεία στην Κεσσάνη της Τουρκίας για να ψωνίζουν από τα παζάρια. Εκεί λοιπόν ρωτούσαμε: «Πού ακούστηκε να πληρώνει ένας ελληνικός δήμος με δικά του έξοδα τον τζίρο των παζαρτζήδων στην Τουρκία, πλήττοντας ταυτοχρόνως την ντόπια αγορά: Νόμοι, συνείδηση, ένστικτο αυτοσυντήρησης, τίποτε δεν απέμεινε όρθιο στη χώρα;»


Τελικά αποδείχτηκε ότι ακόμη υπάρχουν ζωντανοί άνθρωποι στη Θράκη, αφού το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης απηύθυνε ανοικτή επιστολή στον δήμαρχο, αναδημοσιεύοντας το σχόλιό μας και ζητώντας από τον Σ.Χ. να δώσει κάποιαν απάντηση. Παρενέργεια ήταν μάλλον η παραίτηση του προέδρου Γιάννη Αλεξιάδη, για λόγους «προσωπικούς». Το ίδιο θέμα ανέδειξε και το γραφείο του πρ. βουλευτή Ξάνθης και υποψηφίου δημάρχου Γ. Παυλακάκη. Ποια ήταν η απάντηση του Χατζηευαγγέλου; Καμμία! Βούβα, να περάσουν όλα στο ντούκου!

http://trikalagr.blogspot.com/2010/09/blog-post_1416.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...