18/12/19

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα δώσει αύριο την 15η ετήσια προεδρική συνέντευξη του στη Μόσχα

Η πρώτη εφ όλης της ύλης συνέντευξη το 2001. κράτησε μόνο μια ώρα και 35 λεπτά. Το 2008 κράτησε 4 ώρες και 40 λεπτά. Τη συνέντευξη του 2001παεακολουθησαν περίπου 500 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι. Πέρσι ήταν 1.702 δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Φέτος ως τις13 Δεκεμβρίου είχαν εκδοθεί 1.895 διαπιστεύσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Πούτιν, τα ίδια και με τον Τραμπ, εβραιουργία είναι όλοι τους. Προχθές ο Τραμπ πέρασε νόμο που δεν μπορείς να κάνεις κριτική στους εβραίους, καταχειροκροτήθηκε στην συναγωγή, τον είπαν ότι είναι ο πρώτος εβραίος πρόεδρος τον ΗΠΑ, ότι θα ξαναείναι πρόεδρος και ότι θα χτίσει τον ναό στην Ιερουσαλήμ, κατά τα άλλα αν ήσουν με τον Τραμπ ήσουν "ακροδεξιός".

Εντάξει έφτιαξε θέσεις εργασίας γκρασονιών και πωλητών για να εισπράτει το κράτος φόρους από τους φτωχούς και να δίνει επιδόματα σε γύφτους, μεξικανούς και λαθραίους, μονογονεϊκές μανάδες με AIDS, πρεζόνια και αλήτες και να δέρνει η μπατσονομία τους λευκούς χριστιανούς.

Αφού τα Κανάλια ψάχνουν γκέϊ σήριαλ με γκέϊ πολιτικούς γιατί δεν γυρίζουν το Λαβ Στόρυ του Κουφού με τον Λάμπρο και τον δραμτικό χωρισμό τους;

Προσφέρομαι να τους βοηθήσω  (τσάμπα) στα επειδόδιο με την Κρουαζιέρα στην Επίδαυρο όταν ο Κουφός είχε παραιτηθεί και οταν ο Λάμπρος έφυγε α...