19/12/19

Ο σεβασμός προς τη δικαιοσύνη


Τώρα που πέρασαν οι πρώτες «εντυπώσεις» ερωτώ κάθε αρμόδιο.
 Η συμπεριφορά την μητέρας  του νεκρού ράπερ ήταν προσβλητική για το δικαστήριο; Και εφόσον ήταν, γιατί δεν την συνέλαβαν; Και γιατί δεν ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία; 
Και εάν υποθέσουμε ότι η πρόεδρος  λόγω κόπωσης δεν είχε καλά αντανακλαστικά, γιατί δεν έχει ασκηθεί  δίωξη κατά της μητέρας με αποδεικτικό υλικό τα ρεπορτάζ των ρουφιανοκάναλων;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Σπύρο
η γενιά του πατέρα σου και η δική σου, υπο την επήρεια μεθοδικών psy-ops του 20ου αιώνα(tv, κινηματογράφος, τύπος, "τέχνη", "διανόηση", διαφήμιση, εκπαίδευση, πορνογραφία κ.α.), επέτυχαν το ακατόρθωτο στην καταγεγραμμένη ανθρώπινη ιστορία.
Κάτι που δεν τολμήθηκε ούτε στις προχριστιανικές, παγανιστικές κοινωνίες, ούτε και σε κανένα σοβαρό πολιτισμό του παρελθόντος παρεκτός σε κάποιες ολιγόχρονες μητριαρχικές αυτοκαταστροφικές κοινωνίες.
Παρέδωσαν το θεσμό της δικαιοσύνης στη γυναικοκρατία. Όχι απλώς στη μητριαρχία, διότι δεν είναι απαραίτητο οι "δικαστίνες" να είναι μάνες. Γυναικισμός-εκθήλυνση και κιναιδισμός είναι οι "2 ελέφαντες στο δωμάτιο" του σύγχρονου (πρωην) χριστιανικού κόσμου με μάνα τους την αθεΐλα/αντιχριστιανισμό. Όλα παραπέμπουν στον Κήπο της Εδέμ. Όταν ο άντρας παρακούει τον Θεό, τότε ακούει τη γυναίκα και πάνε μαζί στο διάολο.

Δύο κυρίαρχα συμπτώματα μιας ετοιμοθάνατης κοινωνίας στο τελικό της στάδιο είναι η κοινωνική προώθηση και ανάληψη/χειραγώγηση θεσμικών εξουσιών από πούστηδες και θηλυκά. Επομένως, είμαστε πλέον αισιόδοξοι ότι δεν έχει ακόμα πολλά χρόνια ζωής η τραβεστί δυστοπία της σοβιετικής δύσης και του νεοελλαδιστάν.
(συνεχίζεται)

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια)

Προς το παρόν, θαυμάστε τα κατορθώματα της "πατριαρχίας" του 20ου αιώνος:

«Δυναμική εισβολή των γυναικών στη Δικαιοσύνη: Πάνω από το 80% των δικαστών μας θα είναι γυναίκες»
https://www.dikastiko.gr/eιδηση/dynamiki-eisvoli-ton-gynaikon-sti-dikaiosyni-pano-apo-to-80-ton-dikaston-mas-tha-einai-gynaikes/

«Στην Εθνική Σχολή των Δικαστών, στα θρανία της οποίας σπουδάζουν εκείνοι που αργότερα κρατούν στα χέρια τους τη ζυγαριά της είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα γυναίκες. Οι άνδρες αποτελούν την μειοψηφία ανάμεσα στους σπουδαστές.
Γένους θηλυκού λοιπόν η δικαιοσύνη και αρκεί μια βόλτα στις δικαστικές αίθουσες και στα ακροατήρια στα προαύλια των δικαστηρίων όπου διαρκώς το μάτι σκοντάφτει πάνω σε γυναίκες δικαστίνες. Οι γυναίκες αποτελούν το παρόν και το μέλλον μας, λένε οι αρχαιότεροι άρρενες δικαστές.»

Το προφίλ των δικαστών και των εισαγγελέων που κρίνουν τη Χρυσή Αυγή:

Μεθοδική και οργανωτική χαρακτηρίζουν αρχαιότεροι συνάδελφοί της την εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου

Γεννημένη το 1958, η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Μαρία Λεπενιώτη

Αναπληρώτρια πρόεδρος, η Μαρία Βάρκα γεννήθηκε το 1957

Δίπλα στις 3 γυναίκες, βρίσκεται ο Ανδρέας Ντόκος

Στη θέση του αναπληρωματικού εισαγγελικού λειτουργού κάθεται ο Στυλιανός Κωσταρέλλος

Διαμαρτυρήθηκε κάποιος δημοκράτης δικαιωματάκιας για την αδικαιολόγητη ανισότητα κατά των ανδρών στο δικαστικό σώμα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο ότι η πλειοψηφία των δικαστών είναι γυναίκες! Είναι ότι είναι και μασοναρες! Αρκετές είναι σε γυναικείες στοές!

Taleban είπε...

Ksereis giati den stratevonte oi gynaikes?
Giati einai poly pio movores Apo tous andres