23/12/19

Το «εθνικό» ζήτημα με την Τουρκία και η αλύγιστη πολιτική του ευκάμπτου Κούλι και του παιδιού για τα θελήματα του κ. Ρότσιλντ


  To νατοϊκό  Κόλπο ντε Φάβα,   με την συμφωνία του Ταγίπ με την Λιβύη, οδηγεί σε μια προσφυγή στη Χάγη που θα κρίνει και το Αιγαίο. 
Η τούρκικη άποψη της ευθυδικίας , για το μηκος των ακτών της , και το ότι τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα  είναι γνωστά από το 1973.
 Φθάσαμε στο 2019 χωρίς να πάμε στη Χάγη και τωρα μας οδηγούν εκεί υπό την απειλή του πολέμου στον οποίο θα είμαστε μόνοι μας. 
Η Χάγη θα δώσει το μισό Αιγαίο  στους Τούρκους.
 Αυτή είναι η Ουρά της Αχλάδας και της πολιτικής της Αγίας Οικογένειας. (Μητέρα και Υιός). 
Και οι δηλώσεις του υπουργού,  για τον αγωγό Εastmed «που προσφέρει διαφοροποιημένη πηγή ενέργειας από το ρωσικό αέριο» , είναι στην γραμμή.. «στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας».
Από το 1948 η πτωχή και άτιμη Ψωρο-ελίτ δεν έκανε ούτε ένα βήμα έξω από τη γραμμή. 
Ο Τζέφρι Πάιατ μπαινοβγαίνει στα υπουργεία. Όπως ο Ιωάννης Αιμίλιος Πιουριφόυ. Που απολύει τους υπουργούς και  κάθε  σπιθαμή θαλασσίων «οικοπέδων»  έχει καταλήξει  σε  αμερικανικές εταιρείες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν απάντησες ακόμη για το αν και το γιατί πρέπει ένας Ελληνας να πολεμήσει εναντίον των Τούρκων υπό τις διαταγές του Κούλη Χρυσού για να σώσει το αστικό κιναιδοβουλευτικό σύστημα, τους βουλευτές και τις περιουσίες του, τους γκέυ, λεσβίες, φεμινίστριες, τρανς και τα επιδόματα των λαθραίων.

Εγώ όπως έχω πει όχι μόνο δεν θα πολεμήσω εναντίον των Τούρκων αλλά στο πλευρό οποιασδήποτε δύναμης θα δώσει το θανατηφόρο πλήγμα στο Νοτιοβαλκάνιο Γραικυλικό προτεκτοράτο και την ανωμαλία και την σήψη που το διέπει.

Τα κουμμούνια δεν ξέρω τί θα κάνουν διότι θα τους πάρει ο διάολος αν αρχίζουν να λένε για αθεϊσμούς και τέτοια.

soulis είπε...

Ετσι ακριβως Σπυρο.
Τα ειπες ολα.
Μας οδηγουν στην απολυτη εθνικη καταστροφη στην Χαγη οπου περιμενουν δικαστες τυπου Ροζενσταιν-Ροζακη για να χαρισουν το μισο και βαλε Αιγαιο στους τουρκους..

mike είπε...


Συμφωνώ απολύτως με τον Ανώνυμο Δευ 1223072200 και επαυξάνω.

Άντε,γιατί πολύς λόγος έγινε με τουε Ψευτορωμιούς,και απ΄τις δυο πλευρές του Αιγαίου
και θα τους πάρει ο διάολος.

Ανώνυμος είπε...

Και δεν είναι μόνο αυτό! Ο East Med "χρησιμοποιεί" Κρήτη, Πελοπόννησο, μέρος της Δυτικής Ελλάδος. Ακόμη κι αν(ω μη γενοιτο) διαμελισθει η Ελλάδα, ο East Med(των... ισραηλινών) θα συνεχίσει να υπάρχει! Δεν είναι τυχαίο που "σκοτεινοι κύκλοι" επεξεργαζονται σχέδια ανεξαρτητοποιησης της Κρήτης!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Σπύρο
θα ξανασυμφωνήσω με τον Δεκ 23, 07:22:00

Είναι αμαρτία προς τον Θεό να θυσιαστούμε για να σωθεί τέτοια κοινωνία:

>300.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα
>40.000 αποφασίζονται από κορίτσια <18 ετών
>22% των Ελληνίδων δηλώνουν ότι έχουν κάνει έκτρωση
https://afistemenaziso.gr/


«Δυναμική εισβολή των γυναικών στη Δικαιοσύνη: Πάνω από το 80% των δικαστών μας θα είναι γυναίκες»
«Γένους θηλυκού λοιπόν η δικαιοσύνη και αρκεί μια βόλτα στις δικαστικές αίθουσες και στα ακροατήρια στα προαύλια των δικαστηρίων όπου διαρκώς το μάτι σκοντάφτει πάνω σε γυναίκες δικαστίνες. Οι γυναίκες αποτελούν το παρόν και το μέλλον μας, λένε οι αρχαιότεροι άρρενες δικαστές.»


«564 επιθέσεις σε Ορθοδόξους χώρους λατρείας σημειώθηκαν το 2018»
https://www.protothema.gr/greece/article/957221/shedon-600-epitheseis-se-thriskeutikous-horous-simeiothikan-to-2018/


«Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο διεθνής οργανισμός «Διεθνής Διαφάνεια» η χώρα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση μεταξύ των πιο διεφθαρμένων χωρών της Ευρώπης... στην παγκόσμια κατάταξη η Ελλάδα βρίσκεται στην 67η θέση»


«ΟΟΣΑ -Πρόγραμμα PISA: Χειροτερεύουν οι επιδόσεις των Ελλήνων μαθητών -Τέταρτη από το τέλος η Ελλάδα»
https://www.makthes.gr/oosa-programma-pisa-cheirotereyoyn-oi-epidoseis-ton-ellinon-mathiton-tetarti-apo-to-telos-i-ellada-244822