18/12/19

Η εισαγγελική πρόταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής δεν άρεσε στους αντιφασίστες και στο παρακράτος τους

Η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής , κα Αδαμαντία Οικονόμου ζήτησε την απαλλαγή των 17 συγκατηγορουμένων κατηγορουμένων του Γιώργου Ρουπακιά που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα , και είπε ότι δεν προέκυψε ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος.
 «Καμία εντολή, και κανένας σχεδιασμός» είπε. 
Ο φόνος έγινε χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως σχεδιασμός, δίχως εντολή από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. 
Η εισαγγελέας της έδρας χαρακτήρισε τα όσα οι είπαν οι προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες μάρτυρες για στοχοποίηση του Φύσσα ως «μη πειστικά και αντιφατικά».
Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε ακόμα  να μετατραπεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος των Αιγυπτίων ψαράδων στο Πέραμα το 2012  που αντιμετωπίζουν πέντε κατηγορούμενοι , 
σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού, καθώς έκρινε ότι «οι  δράστες δεν  είχαν ανθρωποκτόνο σκοπό» και για την επίθεση σε βάρος συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, το 2013 στο Πέραμα, ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία  της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση που αντιμετωπίζουν τέσσερις κατηγορούμενοι σε επικίνδυνη και απλή σωματική βλάβη, αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα, για το οποίο, θα πρέπει να παύσει  η ποινική δίωξη.

6 σχόλια:

Ποπι-Κοπι και καΤοπι είπε...

Και κλαααααμα οι αλεβιζατοι Ιοι της μαμας τους, η οποια εκσφενδονιζε φιαλες μεσα στο δικαστηριο.

Ανώνυμος είπε...

ο Φυσσας δεν στοχοποιηθηκε απο την Χρυση ομελετα αλλα απο το νεοταξιτικο συστημα των οβριοφοινικοβαβυλωνοχαζαρων για κατασκευη ηρωα εναντια στον ψευτικο φασισμο φαντασμα που μας πριζουν τα παπαρια χρονια τωρα για γινουμε μαλακωτεροι του μαλακα.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα χαρώ ακόμη διότι μπορεί να είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ο δικαστής δεν θα συμφωνήσει με τον εισαγγελέα, πιθανόν να βάλανε τον εισαγγελέα να πει το νομικά σωστό αλλά να βγει η επιθυμιτή απόφαση από τον δικαστή με κάποιο αλχημιστικό σκεπτικό που παρακάμπτει την έλλειψη στοιχείων, μια πιθανότητα είναι ο αντιρατσιστικός νόμος που μπορεί να ποινικοποιήσει ιδεολογίες και να παρουσιάση τον φόνο Φύσσα σαν έγκλημα μίσους και τέτοια, εκεί μπορεί να κατηγορηθούν τα μέλη του κόμματος και η ηγεσία ως ιδεολογικοί υποκινητές.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μας λες Χατζάρα, ότι οι δικαστές της Στοάς θα αθωώσουν τη Χρυσή Αυγή! Μην πιάνεσαι κορόιδο, συμφωνία έχουν κάνει. Ο Μιχαλολιάκος θα παραδώσει το κόμμα στον Κασιδιάρη, με αντάλλαγμα την πλήρη αθώωση. Οι της Στοάς κάνανε την πρώτη κίνηση, τώρα να περιμένεις την κίνηση του Μιχαλολιάκου, σύγκληση συνεδρίου πχ...

Ανώνυμος είπε...

Το πιθανώτερο είναι η δικαστής να έχει άλλη γνώμη και η εισαγγελεύς να εξήγγειλε αυτήν την πρόταση συνεννοημένη περισσότερο από νομική επάρκεια και για να δουν τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης (= αριστεροφιλελέ μμε)

Ποπι-Κοπι και καΤοπι είπε...

@ Τετ Δεκ 18, 11:29:00 μ.μ.

Ρε Στεφανε απ την Χιο εισαι;

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...