13/12/19

O Καλός γείτονας και οι αμερικανοί φίλοι

Ο βούλγαρος φίλος μας ο Μπόικο, μίλησε εκ μέρους του προϊσταμένου του σήμερα το πρωί και όσα είπε για τη συμφωνία για τους πρόσφυγες με την Τουρκία που πρέπει να συνεχιστεί, για το ότι η Τουρκία έχει μια πολύ σημαντική γεωστρατηγική θέση», ότι «Ουδείς μιλάει πλέον για κυρώσεις στις εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία, αλλά το αντίθετο, επειδή όταν επιβάλλονται κυρώσεις η Τουρκία δεν σταματά αλλά στρέφεται στη Ρωσία για να εξοπλιστεί» και ότι «η Ελλάδα πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνη της με την Τουρκία», ηταν η πολιτική του Θείου του. 

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Αλλαγή του Κλίματος , ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας παρουσίασε το ενεργειακό μείγμα της Βουλγαρίας, και τα μέτρα που ελήφθησαν για την εγγύηση της ασφάλειας των προμηθειών φυσικού αερίου, και την κατασκευή της γραμμής διασύνδεσης με την Ελλάδα. Χθες το πρωί στις Βρυξέλλες, υπογράφηκε νέο μνημόνιο κατανόησης σχετικά με την κατασκευή του κάθετου διαδρόμου αερίου. Από τους φορείς εκμετάλλευσης συστημάτων μεταφοράς φυσικού αερίου από τη Βουλγαρία , την Ελλάδα , τη Ρουμανία και την Ουγγαρία . 

Επομένως ο καλός βούλγαρος γείτονας δίνει συμβουλές εκ του ασφαλούς. Δυστυχώς η αμερικανόδουλη ηγεσία των Αθηνών, δεν ανέστειλε επ αόριστον την διασύνδεση με τα Βουλγαρία μέχρι να μας εξηγήσει τη θέση της για τη Συμφωνία Λιβύης Τουρκίας. Και οι Έλληνες αγρότες θα έπρεπε από αύριο να κλείσουν αόριστον τις συνοριακές διαβάσεις με την Βουλγαρία και θα έπρεπε η ελληνική αστυνομία να έχει απελάσει όλους του βουλγαρόγυφτους που κατακλέβουν την ελληνική ύπαιθρο.
Αυτά , για να μας πάρει στα σοβαρά τουλάχιστον  ο τέως  πυγμάχος  και μπράβος νυκτερινών κέντρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: