25/12/19

Η συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στο Αιγαίο είναι παλιός αμερικανικός και τουρκικός στόχος

Η κρίση στα Ιμια που ξεκίνησε «προγραμματισμένα» σαν σήμερα το 1995 οδήγησε τον Ιούλιο του 997 στο μνημόνιο της Μαδρίτης και στην αναγνώριση των τουρκικών βλέψεων στο Αιγαίο. 
Το «Λιβύηγκέιτ», είναι επίσης μια προγραμματισμένη στην οποία είναι προγραμματισμένα να επιδεικνύουν «συμμαχική ομοψυχία» τα κόμματα του αμερικανόδουλου τόξου από τον Κούλι Τέξας και τον Αλιέκσι Τέξας ως την ορφανή συνταξιούχο της Εθνικής και την Εγκληματική Κοινοπραξία του Περισσού. 
«Είμαστε ανοιχτοί σε όποια πρόταση οδηγεί στη συνεργασία μεταξύ των λαών μας. Δεν δημιουργούμε συμμαχίες εναντία στην Τουρκία . Προσκαλούμε την Τουρκία να συμμετάσχει », είπε η αμερικανόδουλη κυβέρνηση.
 Λογικά, σε 18 μήνες το αμερικανόδουλο τόξο θα κλείσει την εκκρεμότητα του 1973 με τα πετρέλαια του Αιγαίου. 
Οι δηλώσεις του Κούλις και του φαλακρού κυρίου με το κιπά που στεκόταν στην ουρά για πληρώσει τους λογαριασμός του κ. Ρότσιλντ αυτό σημαίνουν. 
Ο κύριος με το Κιπά άλλωστε είπε δημόσια αυτό που προτείνουν οι αμερικανοί από το 1973 . Συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο. 
Ετσι και αλλιώς την εξόρυξη θα την αναλάβουν «συμμαχικές εταιρείες». 
Το παιδί με το Κιπά είπε : «Δεν είμαστε κατά της επίλυσης της διαφοράς μέσω δικαστικής οδού. Αλλά θα πρέπει να υπάρξει ένα σαφές πλαίσιο για να γίνει αυτό. Αλλά αυτό δεν υπάρχει τώρα. Θα θέλαμε να δούμε την Τουρκία να μπει σε μια διάθεση συνεννόησης. Αλλά δεν συζητάμε με την Τουρκία τους λεονταρισμούς. Αλλά είμαστε ανοιχτοί σε όποια πρόταση οδηγεί στη συνεργασία μεταξύ των λαών μας». Και συνέχισε για τα κόμματα του αμερικανόδουλου τόξου και την συμμαχική ομοψυχία: «Ο πολιτικός κόσμος, έχει δείξει θεσμική σοβαρότητα και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των άλλων κομμάτων ήταν σοβαρότατες. Μόνο ευγνωμοσύνη έχω να εκφράσω στον πολιτικό κόσμο. Δεν είναι τα κόμματα το πρόβλημα, είναι η Τουρκία. Εάν εξασφαλίσουμε ένα πλαίσιο που θα διασφαλίζει την επίλυση διαφορών μέσω διαιτησίας ή δικαστηρίων, τότε να το συζητήσουμε. Αλλά με τις κινήσεις της Τουρκίας, δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορούμε να οδηγηθούμε σε κάτι τέτοιο. Πριν από τις ΗΠΑ έχουμε τετραμερή στο Κάιρο – Αίγυπτος, Κύπρος, Ελλάδα, Γαλλία. Και μετά θα πάμε στις ΗΠΑ με τον κ. Μητσοτάκη. Δεν δημιουργούμε συμμαχίες εναντία στην Τουρκία όμως. Προσκαλούμε την Τουρκία να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο. Η Ελληνική Διπλωματία αποκατέστησε βηματισμό και με το πλέγμα των συνεννοήσεων με τα κράτη των περιοχών θα οδηγηθούμε στην ανάπτυξη των σχέσεων μας».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί πληρώνουμε τους εξοπλισμούς και όλο το προσωπικό των Ε.Δ.; Μήπως για παρελάσεις και περιποίηση αθώων μεταναστών και προσφύγων;

Ανώνυμος είπε...

Διότι αυτό ήθελε η... παλιο-στοα!Να μετατρέψει, όπως και το έκανε, τον ελληνικό στρατό σε ένα συνονθύλευμα δημοσίων υπαλλήλων,φιγουρατζηδων-"καραγκιοζηδων" με στολή, "διακοσμητικων στοιχείων" και προστατων-στυλοβατων του μασονικου "κράτους" και του συστήματος διακυβέρνησης που έχουν στήσει οι πολιτικοί επιγονοι των δολοφόνων του Αειμνήστου Ιωάννη Καποδίστρια! Τζάμπα πληρώνει τους στρστιωτικους ο ελληνικός λαός!

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...