12/12/19

Επάγγελμα Ρουφιάνος

Μας έχουν πρήξει από το συνδρομητικό Κανάλι με τον υπάλληλό τους  και τη δήθεν στοχοποίηση του.
Οι δημοσιογράφοι ιδίως στα «Κεντρικά» υπερασπίζονται την πηγή τους και είναι έτοιμοι να πάνε φυλακή για να μην αποκαλύψουν στις αρχές την ταυτότητα της πηγής τους.
Ο συγκριμένος παραβίασε κάθε κώδικα επαγγελματικής ηθικής και θα έπρεπε ήδη να έχει διαγραφεί από κάθε επαγγελματική Ένωση, όχι μόνο επειδή "κατέδωσε" την πηγή του,  αλλά επειδή έδωσε και ένορκη κατάθεση για την πηγή του, και μάλιστα ισχυριζόμενος ότι η πηγή του, του είπε πράγματα που η ίδια η πηγή αρνείται ότι του είπε.
Ο εν λόγω δεν είναι δημοσιογράφος αλλά επαγγελματίας ρουφιάνος και ψεύτης. Η κάθε επιχείρηση έχει δικαίωμα να αποφασίζει ποιούς θα πληρώνει. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να βαφτίζει τους υπαλλήλους της ως δημοσιογράφους.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε  ότι ο υπάλληλος  της  NOVA έδωσε ένορκη κατάθεση  την 12η Απριλίου 2019 πολύ μετά το πέρας τόσο των δύο βαθμών εκδίκασης της Ευρωλίγκα στους οποίους δικαιώθηκε απολύτως η ΚΑΕ , όσο και μετά τις προθεσμίες των αστικών δικαστηρίων στα οποία εκκρεμούν οι αγωγές της ΚΑΕ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ!