23/12/19

Ο Όσκαρ Γκαρθία Χουνιέντ δεν τραυματίστηκε ποτέ

Ο Όσκαρ Γκαρθία Χουνιέντ, περισσότερο γνωστός ως Όσκαρ δεν είναι ηθοποιός αλλά είναι Ισπανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, και νυν προπονητής ποδοσφαίρου. Στις 6 Ιανουαρίου 2018 τον προσέλαβε ο Ολυμπιακός. 
Στις 25 Φεβρουαρίου 2018 έδωσε μέσα στην Τούμπα παράσταση για «Οσκαρ» ενώπιον χιλιάδων θεατών κάνοντας τον λιπόθυμο, επειδή τον χτύπησε ένα ρόλο χαρτιού τουαλέτας. 
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ Ολυμπικαός δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του «τραυματισμού» του Όσκαρ Γκαρθία. Σχεδόν δύο χρόνια μετά, η τυφλή, αποφάνθηκε ότι «δεν υπήρξε ποτέ τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία στο γήπεδο της Τούμπας».
Το Δελτίο11 είχε αναρτήσει φωτογραφία του Οσκαρ Γκαρσία από το νοσοκομείο με το σχόλιο.... «Είναι βαριά τραυματίας. Δίπλα του νοσηλεύεται η συνήγορος πολιτικής αγωγής, που δέχτηκε επίθεση στο ΕΚΧ Φαβέλα στο Κερατσίνι. Και εκείνη παλεύει για τη ζωή της». 

Το ψέμα στην υπηρεσία της πολιτικής και του πρωταθλητισμού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Σπύρο, το παλλουκάρι βαστάει το μάτι του, δε το βλέπεις ; Παραλίγο να το χάσει ! Αφού συζητήθηκε, οτι στο ΒΑΡ του Βόλου, ήτανε ο Όσκαρ, ο μονόφθαλμος, γι' αυτό δεν είδε το οφσάϊντ ! Είναι αλήθεια ;
Καλά Χριστούγεννα και περαστικά ( οι άρρωστοι, ξέρουν για ποιούς μιλάω ) !

Ανώνυμος είπε...

Ρε το ποκ είναι ικανό να καταργήσει και το πρωκταθλημα… αν είναι να φύγει και 2η χρονιά σερί από τη χαβούζα!!!!

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...