25/12/19

Χριστούγεννα στην Μπανανία

Ο υπουργός της Μπανανίας επί της τυφλής Δικαιοσύνη, για να μην απολυθεί από τον Ανθύπατο υπέγραψε την έκδοση του Αλεξάντερ Βίννικ, αρχικά στην Γαλλία, με δεύτερο προορισμό τις ΗΠΑ . 
Στη συνέχεια με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Δ΄ Τμήματος του ΣτΕ, Μαρίας Καραμανώφ, «πάγωσε» προσωρινά η απόφαση του κ Υπουργού, περί έκδοσης του Αλεξάντερ Βίννικ στην Γαλλία, και στις συνέχεια στις άλλες χώρες, μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει η υπεράσπιση του. .
Ακολούθως η μέλλουσα πρόεδρος της; Δημοκρατίας και νυν πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, μανδάμ Αικατερίνη παρενέβη στην διαδικασία για να μην θυμώσει ο Ανθύπατος και πει «το γαμώ το Σύνταγμα» σας που έλεγε και ο Τζόνσον με το φέσι. 
Δεν πρόλαβε καλά- καλά να στεγνώσει το μελάνι στην προσωρινή διαταγή αναστολής της έκδοσης και η μανδάμ Αικατερίνη , παραμονή Χριστουγέννων πήγε στο γραφείο της, αφαίρεσε την υπόθεση από το αρμόδιο Δ´ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, διέγραψε την υπόθεση Βίννικ, από το πινάκιο της ορισθείσας δικασίμου της 24/3/2020 και την προσδιόρισε εσπευσμένα ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις 10 Ιανουαρίου 2020, συντέμνοντας τις προθεσμίες και αλλάζοντας τον εισηγητή της υποθέσεως, που είχε ήδη ορισθεί. 
Ο Ανθύπατος Τζέφρυ θα της απονείμει εύφημο μνεία και του χρόνου θα την καλέσει στον Κήπο της Πρεσβείας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=fNqTpKI7PSk

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση - "Αν δεν υπήρχαν τα Χριστούγεννα"

Ανώνυμος είπε...

"Χριστούγεννα στην μασονικη μπανανια", έπρεπε να είναι ο τίτλος Χατζαρα!

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...