7/8/09

Οι «σύντροφοι» διπλωμάτες του Βλ. Πούτιν τα έκαναν πλακάκια με την Άγκυρα

Γελοιοποιήθηκε ο Ρώσος πρωθυπουργός. Μίλησε για τουρκικό τμήμα της Κύπρου, και όχι κατεχόμενο. Θα αναπτύξει οικονομικές σχέσεις, και με τα κατεχόμενα.

Ναυάγιο της διπλωματίας Αθηνών –Λευκωσίας


Υπέρ της «δίκαιης λύσης» του Κυπριακού τάχθηκε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ερωτηθείς σχετικά με τη διευθέτηση περιφερειακών προβλημάτων, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Γνωρίζετε βέβαια τη θέση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για το Κυπριακό πρόβλημα, το πρόβλημα της κυπριακής διευθέτησης. Τασσόμαστε υπέρ της δίκαιης επίλυσης του ζητήματος, τόσο του τουρκικού, όσο και του ελληνικού τμήματος του νησιού. Υποστηρίζουμε τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας και τα σχέδια του ΟΗΕ, υποστηρίζουμε επίσης και το σχέδιο Ανάν».

Κι ο Ρώσος πρωθυπουργός συνέχισε:

«Θα επιδιώξουμε και στο μέλλον την οικοδόμηση των σχέσεων και με τις δύο πλευρές, τα δύο τμήματα της Κύπρου. Θα αναπτύξουμε τις οικονομικές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με το τουρκικό τμήμα. Το έχουμε πει επανειλημμένα και το θεωρούμε σωστό βήμα,που λειτουργεί προς όφελος της διευθέτησης».

Όπως φαίνεται από την πλήρη βιντεοσκόπηση της συνέντευξης, η οποία παρατίθεται στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης ο κ. Πούτιν ανέφερε εκ παραδρομής ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεργαστεί και με «τις δύο χώρες», σπεύδοντας να διορθώσει σε «δύο τμήματα», αν και η σχετική αναφορά «δύο χώρες» παραμένει στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην Κύπρο κι όταν ρωτήθηκε για τον αγωγό φυσικού αερίου «Blue Stream-2», διευκρινίζοντας ότι μέσω του τουρκικού εδάφους θα γίνεται τροφοδοσία με αέριο τρίτων χωρών: «Ήδη έχουν ονομαστεί οι χώρες αυτές. Είναι η Κύπρος, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Συρία. Κατά τον τρόπο αυτό η Τουρκία καθίσταται πολύ μεγάλο διαμετακομιστικό κράτος για την περιοχή αυτή του κόσμου».

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν επαρκείς ποσότητες πετρελαίου έτσι ώστε να τροφοδοτηθούν και οι δύο πετρελαιαγωγοί Σαμψούντα - Τσεϊχάν στην Τουρκία και Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη σε Βουλγαρία - Ελλάδα, ο Β.Πούτιν δήλωσε ότι «ο ανταγωνισμός μεταξύ του Ναμπούκο και του South Stream είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι οι αγωγοί Σαμψούντα - Τσεϊχάν και Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη» και συνέχισε: «Εάν δείτε τους όγκους της αυξανόμενης εξόρυξης πετρελαίου στην Κασπία και μιλήσετε με τους επικεφαλής των πετρελαϊκών εταιρειών μας, τότε θα καταστεί προφανές ότι ο όγκος που εξορύσσεται συνολικά μπορεί να μοιραστεί μεταξύ των δύο αυτών σχεδίων, καθώς όσο περισσότερα έργα υποδομών υπάρχουν, τόσο καλύτερα γιατί δημιουργεί αξιοπιστία και σταθερότητα στην ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμία πρόσβαση στο Indymedia


Καμία πρόσβαση δεν είναι δυνατή από τις 3 τα ξημερώματα στο δικτυακό τόπο Indymedia . Υπενθυμίζετε ότι εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη καμπάνια ακροδεξιών οργανώσεων για το κλείσιμο του Athens Indymedia, με πρώτο βήμα το αίτημα εκδίωξης του υπολογιστή που εξυπηρετεί τον δικτυακό τόπο (server) από το «άσυλο» του ΕΜΠ-
Tώρα το θυμήθηκαν να κάνουν παρέμβαση; Θα μας τρελάνουν; Όποιος θέλει μπαίνει όποιος δε θέλει δεν μπαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Ισως τωρα καταλαβετε μερικα πραγματα γιατι ειστε βαθια νυχτωμενοι.
Οταν το ΑΚΕΛ ή ο ΣΥΝ εχουν την πολιτικη που εχουν δεν υπακουν σε Αμερικανους οπως τους κατηγορειτε αλλα στους ιδιους που ακουγαν απο τοτε που ιδρυθηκαν.
Στοχος της Ρωσιας ηταν και ειναι παντα η ανατροπη των φιλοαμερικανων στρατηγων στην Τουρκια και η σταθεροποιηση του ισλαμιστη και λιγοτερο φιλοαμερικανου Ερντογαν.
Κυπριακο,ελληνοτουρκικα κλπ ειναι ΜΕΣΟΝ για τους στοχους της δευτερης υπερδυναμης και οχι ΣΚΟΠΟΣ.
Το ιδιο φυσικα κανουν και οι ΗΠΑ.
Αρα δουλεια της Ελλαδος ειναι να ελιχθει μεταξυ των δυο και να μην ακολουθει αποκλειστικα κανενα.
Κακως λοιπον επικρινατε τον αγωγο TGI αμερικανικων συμφεροντων.Δεν αρνουμαστε κανενα αγωγο και δεν περιμενουμε απο κανενα να μας σωσει.

Ανώνυμος είπε...

Δωρεάν τηλεοπτική διαφήμιση της Σαϊεντολογίας με την έγκριση του Ε.Σ.Ρ.!

Εδώ και αρκετούς μήνες τα τηλεοπτικά κανάλια προβάλλουν μια διαφήμιση μιας «Νεολαίας Υπέρ των Διεθνών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (YHRI). Και χτες κάποια μεγάλα ιδιωτικά κανάλια πρόβαλαν την εν λόγω διαφήμιση. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους πληροφορηθήκαμε ότι οι διαφημίσεις αυτές θεωρούνται ” κοινωνικές” και παίζονται ΔΩΡΕΑΝ με την έγκριση του ΕΣΡ !!!

Ποια είναι η ουσία της υπόθεσης αυτής; Η “Νεολαία” αυτή αποτελεί παρακλάδι της παραθρησκευτικής οργάνωσης Σαϊεντολογία, πράγμα που έχει επίσημα ..

καταγγελθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος
και αποτελεί προσπάθεια της εν λόγω οργάνωσης να στρατολογήσει νέα μέλη ανάμεσα στους νέους. Η Σαϊεντολογία θεωρείται επικίνδυνη παραθρησκεία και έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες, ενώ υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες από εξαπατηθέντα πρώην μέλη της.

Φυσικά μπορεί το ΕΣΡ να έχει μαύρα μεσάνυχτα για την υπόθεση, αλλά υπάρχουν μεγάλες ευθύνες ( ακόμα και ποινικές ), ειδικά εάν υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θα παρασυρθούν στα πλοκάμια της Σαϊεντολογίας, χωρίς να γνωρίζουν για το τι ακριβώς πρόκειται, αφού θα έχουν πιστέψει ότι αποτελεί μια απλή οργάνωση νέων …

Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το ΕΣΡ και να εκφράσετε τις διαμαρτυρίες, έγγραφες ή τηλεφωνικές, για τη προβολή διαφημίσεων μιας παραθρησκευτικής ομάδας μη αναγνωρισμένης στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που έχει χαρακτηριστεί ως σέκτα και ως επικίνδυνη για τους ανθρώπους.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (Ε.Σ.Ρ.)

Πανεπιστημίου & Αμερικής 5, 10564 Αθήνα

Τηλ.: 210-3354500, Fax: 210-3319881

Email:ncrtv@otenet.gr

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Κώστας Γαβράς, με το επίμαχο ανιστόρητο βίντεο, εμφανίζεται να υπερασπίζεται την παραθρησκευτική αυτή ομάδα, λόγω των προβλημάτων που είχε στη Γερμανία το 1996!!! Διαβάστε και κρίνετε :

Υπερασπιστής και της “Σαϊεντολογίας” ο Γαβράς;

Σχετικά με την παραθρησκευτική ομάδα μπορείτε να διαβάσετε πολλά άρθρα :

ΝΑΖΙΣΜΟΣ & ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΤΖΥ: Παράλληλοι αποκρυφιστικοί και ρατσιστικοί δρόμοι
«ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ» ΚΑΙ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΤΖΥ
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΤΖΥ
Σαηεντολογία, μία επικίνδυνος οργάνωσις
Σαηεντολογία ή Επιστημολογική Εκκλησία
ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Κ.Ε.Φ.Ε.
S C I E N T O L O G Y
Παγκύπρια Ένωση Γονέων- Ειδήσεις ( δείτε το μήνα Ιούλιο 2009 αλλά και παλαιότερους )

Επίσης, η Σαϊεντολογία αποκλείστηκε από τη Wikipedia για αφόρητο προσυλητισμό των μελών της και αρνητικά τους σχόλια σε βάρος άλλων θρησκειών.

Φυσικά η ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της Εκκλησίας από διάφορες ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ οργανώσεις και παραθρησκείες, με τις πλάτες ορισμένων ΜΜΕ και ολίγων δημοσιογράφων, μπλογκερς κλπ, ίσως αποδεικνύει ως αληθινή τη φήμη ότι οι διάφορες παραθρησκείες προσπαθούν να διεισδύσουν σε χώρους των ΜΜΕ και του διαδικτύου και να κάνουν υπόγειο πόλεμο κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, χρηματοδοτώντας ορισμένους κύκλους αντιεκκλησιαστικούς.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...