10/8/09

H κυρία Διαμαντοπούλου με το γκρούπ Κοντομηνά στην Κωνσταντινούπολη

Στην Αγία Σοφία ήταν τετ α τετ με τον επιχειρηματία και χωρίς γκρουπ!

H κυρία Διαμαντοπούλου απέστειλε στο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com την ακόλουθη επιστολή
«Eπειδή στο blog σας υπήρξε αναφορά για τον τόπο και τον τρόπο των διακοπών μου σας παρακαλώ να ενημερώσετε τη σελίδα σας και τους αναγνώστες σας για τα παρακάτω:
Πήγαμε με ομάδα φίλων 8 ημέρες στη Καππαδοκία και στη Κωνσταντινούπολη με οργανωμένο πρακτορείο (οι μετακινήσεις με λεωφορείο)..
Την τελευταία ημέρα στη Κωνσταντινούπολη παρευρεθήκαμε σε λειτουργία στο Φανάρι όπου υπήρχε πλήθος συλλόγων οργανωμένων γκρουπ και πολιτών.
Συναντήθηκα με τον Πατριάρχη όπως ήταν κανονισμένο και φυσικά αντάλλαξα χαιρετισμό με πλήθος ανθρώπων μεταξύ των οποίων ήταν και ο κος Κοντομηνάς.
Άννα Διαμαντοπούλου
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α ΄Αθήνας»
Το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com απάντησε:
Τι ισχύει τέλος πάντων με την κυρία Διαμαντοπούλου;
Δεν επιθυμούμε, μετά και το δελτίο της κυρίας Διαμαντοπούλου, να δώσουμε συνέχεια στο θέμα, αλλά…
Διαβάζουμε σήμερα στον “Μικροπολιτικό” της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, μεταξύ άλλων:
«ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ συνελήφθη το Σαββατοκύριακο η Άννα Διαμαντοπούλου. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετέβη στον Βόσπορο ύστερα από ολιγοήμερη παραμονή στην Καππαδοκία. Η Άννα παρακολούθησε τη συναυλία…
Εκεί δεν συναντήθηκε μόνο με τον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, αλλά και με ένα γκρουπ από Κοζανίτες που επισκεπτόταν το Φανάρι…».
Κάπως μπερδεμένα τα γράφει ο “Μικροπολιτικός”…
Όμως, δεν αντέξαμε μετά το δημοσίευμα του Μικροπολιτικού και για να μην θεωρούμαστε κώτσοι, που λέει ο λαός μας, η Άννα μπορεί να χαιρέτισε τον κ. Κοντομηνα μετά το τέλος της θείας λειτουργίας (η ίδια γράφει: αντάλλαξα χαιρετισμό με πλήθος ανθρώπων μεταξύ των οποίων ήταν και ο κος Κοντομηνάς), ΑΛΛΑ στην Αγία Σοφία ήταν τετ α τετ με τον επιχειρηματία και χωρίς γκρουπ!
Και σ’ αυτό δεν επιδεχόμαστε διαψεύσεις!
Της ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...