12/8/09

ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΑ - ΠΡΕΖΑ ΑΛΒΑΝΙΑ -ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ.

Μια μεγάλη πληγή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία μέσω Κέρκυρας έκλεισαν , με μια μεθοδική και συντονισμένη επιχείρηση, οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Κέρκυρας, και οι λιμενικοί του γραφείου ασφαλείας του νησιού
Ύστερα από συστηματική παρακολούθηση οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών εντόπισαν νταλίκα με έναν 47χρονο Ελληνα οδηγό, που έκανε δρομολόγια από Κέρκυρα για Πάτρα και επιστροφή , τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα Στην νταλίκα ο οδηγός έκρυβε 143 κιλά χασίς. Το χασίς ήταν συσκευασμένο σε σακουλάκια ανά τεμάχιο 1,5 ή 2-3 κιλών Εντοπίστηκε το κρησφύγετο στην Αθήνα, όπου συνελήφθησαν άλλοι 5 συνεργοί του, δύο Ελληνες και τρεις αλλοδαποί
. Στο Χαϊδάρι, όπου είχαν το κρησφύγετό τους οι διακινητές, καθώς το χασίς από την Αλβανία το πουλούσαν κυρίως στην Αττική, Οι λιμενικοί από την Κέρκυρα εντόπισαν και συνέλαβαν 5 άτομα, μέλη της σπείρας, δηλαδή δύο Ελληνες, 25 και 34 χρόνων και τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας, 28, 27 και 24 χρόνων, οι οποίοι κατάγονται ο ένας από Αλβανία και οι άλλοι δύο από Ρουμανία .
Στην Πύλο αστυνομικοί του τμήματος Πύλου συνέλαβαν στον δρόμο Πύλου - Κυνηγού, 19χρονο Αλβανό πολίτη να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο χωρίς την απαιτούμενη άδεια και τρεις ομοεθνείς του συνεπιβάτες (26, 18 και 17 ετών) όλοι παράνομα διαμένοντες στη χώρα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, την περασμένη το βράδυ της 2ας Αυγούστου είχαν κλέψει από το χωριό Βρύνα του Δήμου Σκυλούντος Ηλείας, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν και την Παρασκευή 7 Αυγούστου το βράδυ, από τα Παραδείσια Μεγαλόπολης, είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, τις οποίες και τοποθέτησαν στο κλεμμένο όχημα με το οποίο συνελήφθησαν.

Δυο μέρες πριν, διέρρηξαν καφενείο στο χωριό Πήγασος του Δήμου Πύλου και πήραν τσιγάρα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και 400 ευρώ σε κέρματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ενώ κατείχαν ακόμα, πιθανότατα από κλοπή οκτώ κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ο 19χρονος οδηγός του οχήματος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις είναι υπό κράτηση για να απελαθούν.

Με πληροφορίες από http://www.ethnos.gr

Δελτιο11. Φαντάζομαι θα στείλει τον στρατό της η κ. Αλέκα για συμπαράσταση!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ

Εγώ δεν πιστεύω πια στον Θεό, πιστεύω μόνο στους ανθρώπους.

[ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ..]

Ανώνυμος είπε...

Ναι θα στείλει η Αλέκα το ΠΑΜΕ να πέσει στις ρόδες τις κλούβας μεταγωγής για να μην πάνε φυλακή.