14/12/19

Το Ευρωπαϊκό Σχολείο ΙΙΙ, Βρυξελλών και οι αριστερές δασκάλες

Ζω και εργάζομαι στις Βρυξέλλες και ως εκ τούτου τα παιδιά μου πηγαίνουν στο ελληνικό τμημα του ευρωπαϊκού σχολείου ΙΙΙ των Βρυξελλών, το ελληνόφωνο όπως το αποκαλούν οι δασκάλες. Την Τέταρτη 11/12 έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του νηπιαγωγείου. Πήγαμε λοιπόν με χαρά να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση των παιδιών των δύο τμημάτων νηπιαγωγείου. Αυτό που μου έκανε πολύ ΚΑΚΗ εντύπωση ήταν ότι η γιορτή δεν είχε τίποτε το χριστιανικό, ούτε τραγουδάκια ουτε χρωματα που να θυμίζουν Χριστούγεννα. Το δε «έργο»ήταν μια ωδή στους καλικάντζαρους. Έβαλαν τα παιδάκια να φορέσουν μαύρο καλσόν στο κεφάλι και να προσποιούνται ότι σπάνε και καίνε ότι βρουν στην πόλη υπό τους ήχους heavy metal μουσικής. 
Οι συνειρμοί με τους μπαχαλακηδες δεν άργησαν να γίνουν. Στην συνέχεια κοριτσάκια εμφανίστηκαν με μια μεγάλη καρδιά για να τονίσουν την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων υπό τους ήχους υποτίθεται «έντεχνης» ελληνικής μουσικής. 
Συζήτησα τις εντυπώσεις μου και με άλλους συναδέλφους Έλληνες και ξένους που πάνε τα παιδιά τους στο ίδιο σχολείο λέγοντας μου ότι στα δικά τους τμήματα έγιναν κανονικές χριστουγεννιάτικες γιορτές κάτι που αποδεικνύει ότι δεν ήταν γραμμή του σχολείου η αποχριστιανοποιηση της γιορτής αλλα των δασκάλων. Προφανώς οι «συμπαθείς» ακροαριστερες και άθεες δασκάλες θεώρησαν ότι κάνουν Αντίσταση. 
Έτσι λοιπόν και εγώ, ως Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος, κάνω Αντίσταση στην αντίσταση τους δημοσιοποιώντας αυτό το περιστατικό λέγοντας τους, Ντροπή σας και Φτου σας παλιοκομμούνια!!!

 Ένας απόδημος Πατέρας

6 σχόλια:

avdargor είπε...

Κ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ...…..

Ανώνυμος είπε...

Ελληνόφωνο,αριστεροφιλελέ σχολείο, αλλά, πιστεύσατέ με, και ελληνόφωνοι, αριστεροφιλελέ γονείς.

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Ανώνυμος είπε...

τους εκανες τα τρια δυο.
Καραμπινα με μονοβολα θελουν...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τους καλικάτζαρους έγινε ξαφνικά μόδα παντού;;;
https://m-lifo-gr.cdn.ampproject.org/v/s/m.lifo.gr/now/greece/262214/aigio-kalikantzaroi-anti-gia-fatni-kai-agios-vasilis-se-kado-antidroyn-gia-ton-xristoygenniatiko-stolismo?amp_js_v=a2&amp_gsa=1&amp&usqp=mq331AQCKAE%3D#aoh=15763673292854&csi=1&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%CE%91%CF%80%CF%8C%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fm.lifo.gr%2Fnow%2Fgreece%2F262214%2Faigio-kalikantzaroi-anti-gia-fatni-kai-agios-vasilis-se-kado-antidroyn-gia-ton-xristoygenniatiko-stolismo

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!!

Ανώνυμος είπε...

Islam is Right about women.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...