16/12/19

Φοβού τους ηλιθίους και τις εκθέσεις τους

Η γενικευμένη βλακοκρατία είναι γνώρισμα του Κράτους Δικαίου αφού τους παράγει μαζικά στις μηχανές εκκόλαψης που τους αναγνωρίζουν ως βλάκες με πατέντα. 
Η νέα έκθεση του ΔΝΤ υποστηρίζει ότι χρειάζεται μια «ολοκληρωμένη δέσμη μεταρρυθμίσεων» προκειμένου να καταπολεμηθεί με επιτυχία η παραοικονομία που ενώ μειώθηκε σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, «παραμένει σημαντική, στην Ελλάδα» . 
«Το ποσοστό της παραοικονομίας σύμφωνα με τους μυαλοπώληδες του ΔΝΤ , « βρίσκεται περίπου στο 30%, στη Ελλάδα», «πράγμα που σημαίνει ότι επηρεάζονται αρνητικά η φορολογία, οι κοινωνικές παροχές και η απασχόληση». Κανονικά οι ηλίθιοι μυαλοπώληδες θα έπρεπε να γράψουν μια έκθεση για τις αρνητικές επιπτώσεις στην φορολογία της λαθραίας μετανάστευσης.
 Με περισσότερους από 3 εκ λαθροοικονομούντες λαθροκαταναλωτές το 30% παραοικονομία που βρήκαν και λίγο είναι. 
Θα έπρεπε επίσης να εισηγηθούν την φορολόγηση του αφορολόγητου Εθνικού προϊόντος της Αλβανίας και του Κοσσόβου που διακινείται στην Ελληνική Αγορά και που δημιουργεί λαθραία εισοδήματα. 
Αντί για τούτο οι ηλίθιοι μυαλοπώληδες εισηγούνται «μεταρρυθμίσεις» που θίγουν και τιμωρούν την κανονική «οικονομία» και τους «κανονικούς» πολίτες για ένα πρόβλημα που δημιουργούν οι «αφορολόγητοι» και οι «Λαθραίοι».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γκέτο αλβανικό το προάστιο των Τιράνων η Αθήνα και οι συνοικίες της.
Μπεράτι φιερι . Αναγνωσταρά μόνο εσύ

Ανώνυμος είπε...

Τους "αφορολόγητους" και τους "λαθραιους" τους προστατεύει ο Πακι και το περιστύλιο. Γι'αυτο είπα κάποτε: συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από στοές.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή η έκθεση είναι προϊόν ηλιθιότητας και όχι Σορο-ικότητας.

Ανώνυμος είπε...

Μλκιες παραοικονομια παντα υπηρχε στο Γιουνανισταν, πολυ πιο πριν απο τους Λαθραιους επενδυτες. Απλα με αυτους εχει παραγινει το κακο....

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο Τρί Δεκ 17, 07:07:00 π.μ.


Πατατε! Πατατε! ιδη πρικως!
ορισται κιρια μου τζαμπα τα δηνουμαι σιμερα!
Για περαστε!



Περηφανος γιουφτος μετα της μαϊμους του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πακι δήλωσε ότι "θα προστατέψουμε τους πρόσφυγες"!Αλλά γιατί να μην κάνει τέτοια δήλωση ένας τέτοιος άνθρωπος σαν τον Πακι; Αφού ξέρει ότι οι "πρόσφυγες" δεν ταιζονται με λεφτά της Στοάς αλλά με τα λεφτά του φουκαρά ελληνικού λαού!