25/12/19

Χριστούγεννα στην Μπανανία

Ο υπουργός της Μπανανίας επί της τυφλής Δικαιοσύνη, για να μην απολυθεί από τον Ανθύπατο υπέγραψε την έκδοση του Αλεξάντερ Βίννικ, αρχικά στην Γαλλία, με δεύτερο προορισμό τις ΗΠΑ . 
Στη συνέχεια με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Δ΄ Τμήματος του ΣτΕ, Μαρίας Καραμανώφ, «πάγωσε» προσωρινά η απόφαση του κ Υπουργού, περί έκδοσης του Αλεξάντερ Βίννικ στην Γαλλία, και στις συνέχεια στις άλλες χώρες, μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει η υπεράσπιση του. .
Ακολούθως η μέλλουσα πρόεδρος της; Δημοκρατίας και νυν πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, μανδάμ Αικατερίνη παρενέβη στην διαδικασία για να μην θυμώσει ο Ανθύπατος και πει «το γαμώ το Σύνταγμα» σας που έλεγε και ο Τζόνσον με το φέσι. 
Δεν πρόλαβε καλά- καλά να στεγνώσει το μελάνι στην προσωρινή διαταγή αναστολής της έκδοσης και η μανδάμ Αικατερίνη , παραμονή Χριστουγέννων πήγε στο γραφείο της, αφαίρεσε την υπόθεση από το αρμόδιο Δ´ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, διέγραψε την υπόθεση Βίννικ, από το πινάκιο της ορισθείσας δικασίμου της 24/3/2020 και την προσδιόρισε εσπευσμένα ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις 10 Ιανουαρίου 2020, συντέμνοντας τις προθεσμίες και αλλάζοντας τον εισηγητή της υποθέσεως, που είχε ήδη ορισθεί. 
Ο Ανθύπατος Τζέφρυ θα της απονείμει εύφημο μνεία και του χρόνου θα την καλέσει στον Κήπο της Πρεσβείας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=fNqTpKI7PSk

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση - "Αν δεν υπήρχαν τα Χριστούγεννα"

Ανώνυμος είπε...

"Χριστούγεννα στην μασονικη μπανανια", έπρεπε να είναι ο τίτλος Χατζαρα!