13/8/09

Η απάτη διά της στατιστικής και οι πολιτικές ευθύνες.

Οι αλλοδαποί, ( λαθρομετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία τους), ευθύνονται για το 80% των επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών.

Του Σπύρου Χατζάρα

Τα ποσοστά που ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία σχετικά με την εγκληματική δράση των αλλοδαπών, ( λαθρομεταναστών στην συντριπτική πλειοψηφία τους) , προκύπτουν από τις συλλήψεις.

Με δεδομένο ότι, στις επιθέσεις κατά των απλών πολιτών, ( κλοπές- λεηλασίες σπιτιών ,επιδρομές, κλοπές και διαρρήξεις αυτοκινήτων, κλοπές μοτοσικλετών κλπ, το ποσοστό εξιχνιάσεων παραμένει χαμηλό, (18,46%) είναι σαφές ότι, τα ποσοστά για τη σχέση εγκληματικότητας αλλοδαπών- ημεδαπών αφορούν μόνο στο 18,46% των εγκλημάτων αυτών. Στο 18,46% των ληστειών η συμμετοχή των αλλοδαπών φθάνει το 49,46%, στο 18,46% των κλοπών και διαρρήξεων, το 50,87%,

Με το άλλο 82%, των ληστειών και επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών, (πάνω από 40.000 εγκληματικές πράξεις) τι γίνεται;

Με το δεδομένο επίσης ότι η ελληνική αστυνομία, έχει καλύτερη «πρόσβαση », σε πληροφορίες για τη δράση των ημεδαπών εγκληματιών, είναι λογικό οι συλλήψεις των Ελλήνων κακοποιών να είναι περισσότερες και συχνότερες από αυτές των αλλοδαπών, που επιτυγχάνονται είτε επιτόπου, είτε τυχαία, είτε στις περιπτώσεις δράσης, «μεικτών συμμοριών» .

Και σε ό,τι αφορά τις ανθρωποκτονίες η συμμετοχή των αλλοδαπών (37,57%), υπολογίζεται στο 72,22 % που εξιχνιάστηκαν. και στους βιασμούς, το 48,36%, υπολογίζεται στις περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν.

Το ερώτημα είναι, το ποιος «πολιτικός εγκέφαλος» χρησιμοποιεί την στατιστική «λαθροχειρία και παραπλάνηση» για να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό, και να στηρίξει στατιστικά το επιχείρημα, ότι οι αλλοδαποί, δεν είναι η κύρια αιτία αυξήσης της εγκληματικότητας.
Για να το πω πιο απλά.

Οι αλλοδαποί, ( λαθρομετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία τους), ευθύνονται για το 80% των επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών.

Η αποκλειστική σχέση της μαφίας με τους λαθρομετανάστες περιγράφεται και από δύο άλλα ευρήματα της στατιστικής που ανακοινώθηκε:
Αποκλειστική δράση, παρουσιάζουν οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες, στην παραχάραξη (98,78%), τις πλαστογραφίες (95,67%) και τις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%).
Οι παραχαράξεις και πλαστογραφίες αφορούν στα χαρτιά για παραμονή, στις ροζ και πράσινες κάρτες, τα διαβατήρια κλπ. Τα εγκλήματα κατά της πνευματικής ιδιοκτησίας αφορούν στη λιανική πώληση των κλεψίτυπων προϊόντων της μαφίας για τη μουσική και την τηλεόραση.
Από αυτά τα στοιχεία φαίνεται ότι βασικός εργοδότης των λαθρομεταναστών είναι η Μαφία.Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από τις συλλήψεις για ναρκωτικά αλλά και από την συμμετοχή των αλλοδαπών στην εκμετάλλευση γυναικών.


YΓ2.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς διαρρήκτες.

Οι διαρρήκτες συνελήφθησαν με τα κλοπιμαία τους, την ώρα που έβγαιναν από mini market, που βρίσκεται στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για δύο Γάλλους, 27 και 36 ετών, και έναν Μαροκινό, 26 ετών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλη ποσότητα τσιγάρων και τηλεκάρτες διαφόρων εταιριών, που είχαν αφαιρέσει από mini market.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον ανακριτή Τρικάλων, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι απλο.

τα οφελη της μαφιας και των παροικουντων στην μυκονο ειναι ισχυροτερα απο το κοστος των υπολοιπων ημων και της χωρας.

ενω δηλ. οι αλλοδαποι ειναι επιζημιοι για την χωρα σε συνολικη αναλυση ισοζυγιου κοστους-οφελους,επειδη τα οφελη αφορουν σωρευτικα λιγους ισχυρους και την δορυφορο κοινωνικη μειονοτητα μολονοτι λιγοτερα (αλλα τεραστια ως μοιραζομενα σε λιγα χερια)υπερισχυουν και διαμορφωνουν αντιδημοκρατικα πολιτικη στα ζητηματα κατα το επιθυμητο για αυτους παρακαμπτωντας τα πολλαπλασια κοστη.

Για αυτο και οι χορηγουμενες ερευνες τυπου επιστημονικου συνεργατη της γσεε -ινστιτουτο εργασιας -παντειος εμφανιζουν μονο τα οφελη προπαγανδιστικα αποσιωποντας το αλγεβρικο ισοζυγιο κοστους-οφελους στην ελληνικη κοινωνια και οχι μονο φυσικα σε επιπεδο μπακαλιστικο -λογιστικο ψευδοοικονομολογικο αλλα και στον πολιτισμο ,την κοινωνια,την οικονομια κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χαντζάρα είσθε Αντίχριστος. Τους λαθρομετανάστες μάς τους στέλνει ο Θεός διά τάς αμαρτίας μας. Και ο Ιησούς Χριστός λαθρομετανάστης ήτο. Ίσως κάποιος από αυτούς τους λαθρομετανάστες να είναι ο μελλοντικός Μεσσίας που θα σώσει τις ψυχές μας.

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο εχουμε και λεμε
1)το 2003 διερηξαν και ληστεψαν το εξοχικο μου στα Ν.Πλαγια Χαλκιδικης,
και απο τοτε πληρωνω 600 ευρω το χρονο σε security.
2)στο διαστημα 2004-2008 3 φορες διερηξαν το σπιτι της μανας μου στους Αμπελοκηπους Θεσαλονικης
3)προχθες 10/8/2009 διερηξαν το σπιτι μου στην Θεσσαλονικη,και μονο αυτη την φορα το κατηγγειλα στην αστυνομια.
τα νουμερα της αστυνομιας δεν ειναι τα σωστα διοτι το 70% των συμβαντων δεν καταγγελονται.
με οποιον μιλουσα προχθες ,ολοι ειχαν να πουν για περιπτωσεις διαρηξεων .δηλ δεν υπαρχει σπιτι η μαγαζι που να μην παραβιαστηκε.
η κατασταση ειναι τραγικη.

τα οικογενειακα μου περιστατικα ειναι μετα το 2003.
πριν γιατι δεν ειχαμε αυτην την εξαρση?
μηπως εχουμε πολλους αλλοδαπους?

Αμβροσιαδης Παναγιωτης

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΠΥΡΟ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ "Δ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

Κωνσταντίνος είπε...

Ο στρουθοκαμηλισμός ποτέ δεν ωφέλησε σε κάτι. Δεν υπάρχει λόγος να μην βλέπουμε την πραγματικότητα και ούτε ντροπή είναι να ομολογούμε την αλήθεια, μόνο και μόνο επειδή θα μας πουν κάποιοι ανεγκέφαλοι "ρατσιστές".
Τους παρακάμπτουμε και ζητούμε λύση κατεπειγόντως στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο έχει προ πολλού ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην χώρα μας.

Συγχαρητήρια, κ. Χατζάρα. Κάνετε πολύ καλή δουλειά.