31/3/10

Πρέπει να πολιτικοποιήσουμε τον λόγο μας εάν θέλουμε να σώσουμε την πατρίδα

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας πρέπει να κάνει πράξη αυτό που επικαλείται στον τίτλο της.
Πρέπει να πολιτικοποιήσουμε τον λόγο μας εάν θέλουμε να σώσουμε την πατρίδα μας, πρέπει να φανούμε στην κοινωνία όχι ως μία ομάδα διαμαρτυρίας αλλά ως η διάδοχη κατάσταση στην επερχόμενη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος.
Εάν δεχθούμε (που εγώ είμαι σίγουρος) ότι το πολιτικό σύστημα όπως το ξέρουμε σε 2-3 χρόνια θα καταρρεύσει κάτω από βάρος της προδοσίας και της οικονομικής εξαθλίωσης πρέπει να υπάρχει διάδοχη κατάσταση έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης του τόπου. Αυτή την διάδοχη κατάσταση οφείλει η Ε.Ε.Σ. να την έχει ετοιμοπόλεμη ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο να διαδεχθεί τους ριψάσπιδες που κυβερνούν τώρα. Η διαδοχή έχει πολλούς τρόπους επίτευξης ( από τον εξεγερμένο λαό,από τον στρατό,από τους ίδιους τους πολιτικούς κ.α.) όμως το βασικό είναι να σε ξέρουν όλοι όχι μία επιτροπή που μόνο καταδικάζει αλλά που έχει λύσεις και πολιτικό λόγο. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες και όχι να κατηγορούμε τους πάντες (όσο και αν οι πάντες είναι φαύλοι). Βλέπω μία (εδώ και μήνες) παντελή και περίεργη απουσία της κόρης του Μητσοτάκη πράγμα που μου γεννά πολλά ερωτήματα, μήπως ετοιμάζεται αυτή ως η διάδοχη κατάσταση στην επερχόμενη διάλυση; Μήπως θα στηρίζεται από Βγενόπουλο και διάφορους νεοπατριώτες (ξέρετε,αυτούς που θα βγάλουν το παλιό κουστούμι του "δημοκράτη" και θα φορέσουν αυτό του πατριώτη). Οφείλουμε ως πατριώτες και αληθινοί αγωνιστές της δημοκρατίας να μην αφήσουμε κάτι τέτοιο να συμβεί γιατί αυτό θα είναι η ταφόπλακα του έθνους.

Πρέπει να φτιάξουμε από τώρα σκαιώδη κυβέρνηση από ακαδημαικούςκαθηγητές και γενικά προσωπικότητες που συνεχίζουν να αγωνίζονται (παρά τον διωγμό) για την πατρίδα και το έθνος,που έχουν αποδείξει έμπρακτα τον πατριωτισμό τους και οι οποίοι με την στήριξη και την καθοδήγηση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας θα μιλούν στην κοινωνία για αυτό που ζούμε, αυτό που έρχεται και αυτό που προτείνουμε ως λύση.
Από τον "λαό" δεν περιμένω πολλά, είναι τόσος ο αφελληνισμός και η αναισθησία του Έλληνα για την πατρίδα που πιστεύω πως εάν ποτέ εξεγερθεί θα είναι για λίγες ημέρες και ένα μικρό ποσοστό πολιτών 5-10 %.
Οι υπόλοιποι θα κάθονται στον καναπέ τους βλέποντας στην τηλεόραση την εξέγερση τρώγοντας ποπ κορν και κάνοντας ζάπινγκ γιατί εκείνη τη στιγμή μπορεί να δίνει συνέντευξη και η Τζούλια Αλεξανδράτου στο άλλο κανάλι.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Υ.Γ. Το ότι χλευάζω το λαό δεν σημαίνει ότι δεν αγωνίζομαι γι'αυτόν, όμως πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα για να επανελληνίσουμε τους Έλληνες, και κάτι τελευταίο, χρειαζόμαστε στη μάχη και επιβάλλεται να έχουμε ως σύμμαχό μας την εκκλησία ή τουλάχιστον όλο τον κλήρο που εμφορείται από τις ίδιες ιδέες με εμάς, δεν μπορούμε να νικήσουμε χωρίς την ορθοδοξία, δεν είμαστε Γάλλοι,Ρώσοι ή οτιδήποτε άλλο, είμαστε Έλληνες και οι Έλληνες πάνε πάντα αντάμα με τους θεούς τους (στην αρχαιότητα) και τους αγίους τους τα τελευταία 2000 χρόνια.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ, ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Χρήστο...
Θαυμάσιο άρθρο και εξαίρετη προτροπή.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε Πατριώτη!
Αλλά αν είμαστε σύμφωνοι ΟΛΟΙ, τότε μόνο να αλλάξουμε αυτό με το οποίο ξεκινήσαμε. Και για να γίνει αυτό πρέπει να ανταμώσουμε.
Πότε ;;


Από Φως

Unknown είπε...

Εξαιρετική απόφαση! Αλλά μην αδικείτε τον λαό, όταν δει στην πράξη κινήσεις που έχει μάθει χρόνια τώρα να αναγνωρίζει, με αυτές ζει και πορεύεται, όταν αισθανθεί τον παλμό, θα ανταποκριθεί θερμά και ολόψυχα. Αυτό που περιμένουμε όλοι είναι ξεκάθαρες θέσεις και πρόγραμμα... Συγχαρητήρια για όλες τις έως τώρα ενέργειες της Ε.Ε.Σ, περιμένουμε... ή καλύτερα προσδοκούμε τις εξελίξεις. Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ π.χ ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ,ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ,ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΑ :ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΒΥΘΙΖΑΝ.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Υ.Γ
Η ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΣ -ΚΡΑΤΟΣ,ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ Χ 52 ΝΟΜΟΥΣ(ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ2 + 2 ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΚΗ),ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ(ΕΛΟΓΗΣ) ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 2500 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ- ΚΑΙ ....ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????,ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΕΤΟΙΩΝ Δ Ι Ω Ξ Ε Ω Ν-ΚΡΙΣΕΩΝ ,ΜΟΝΟΝ ΛΥΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΥΣ-ΡΩΣΣΟΦΙΛΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΥΣ ΕΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΣ -ΚΡΑΤΟΣ,ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ Χ 52 ΝΟΜΟΥΣ(ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ2 + 2 ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΚΗ),ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ(ΕΛΟΓΗΣ) ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 2500 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ-ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ- ΚΑΙ ....ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????,ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΕΤΟΙΩΝ Δ Ι Ω Ξ Ε Ω Ν-ΚΡΙΣΕΩΝ ,ΜΟΝΟΝ ΛΥΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΥΣ-ΡΩΣΣΟΦΙΛΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΥΣ ΕΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ

AKENATON είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΕΦΑΛΟΙ.ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΗΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΟΥΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΨΩΝΟΥΝ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...